Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα γράμματα επιμηκύνονται και κρέμονται σα μακαρόνια! ©Montechristo, Τσίφτικο Φόρουμ
Δευτέρα, 14 Ιουνίου

Δεν πετάγεται το σπέρμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144821 από Nikos5454555 στις 07 Απριλίου 2020, 4:54μμ

Nikos5454555

μέλος από: 6/7/2019
μηνύματα: 8
αποδεκτές απ.: 0
Αφού τελειώσω το σπέρμα μου δεν πετάγεται λέτε να είναι κάτι σοβαρό; Απλά κάθετε πάνω στο κεφάλι. (Σπάνια εχει συμβεί φυσιολογικά)
Ένα μικρό ιστορικό : Ειμαι 15 και τον παίζω από μετά 4ης Δημοτικού αλλά χύνω απο αρχές 5ης. Από τότε που κατάλαβα τι ήταν τον έπεσα συχνά και για να μην λερωνω κρατούσα το πετσακι από πάνω. Τώρα έχω ξεκινήσει μια προσπάθεια να σταματήσω να το παίζω μπας και θέλει απλά ηρεμία.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144833 από Eskeree στις 10 Απριλίου 2020, 11:32μμ

Eskeree

Εικονίδιο
μέλος από: 10/4/2020
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Φιλε νικο5454555
Απλα πρεπει να εχεις ανοιχτω τον πουτσοκεφαλο τον εχεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #144839 από ΣινγκλΜπόι στις 12 Απριλίου 2020, 3:41μμ

ΣινγκλΜπόι

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/4/2020
μηνύματα: 10
αποδεκτές απ.: 0

Αποδεκτή απάντηση

Κι εγώ έχω το ίδιο θέμα Νίκε! Από ότι μου χουν πει έχει να κάνει με τη συχνότητα δηλαδή πόσο συχνά τον παίζεις. Τον έχω αφήσει πχ 4 μέρες και στην πέμπτη πεταγοταν. Εγώ είμαι 16 -17 :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144844 από alliotika στις 13 Απριλίου 2020, 3:47πμ

alliotika

Εικονίδιο
μέλος από: 30/1/2020
μηνύματα: 5
αποδεκτές απ.: 2
Πρώτα απ' όλα, κάθε ανθρώπινο σώμα δουλεύει διαφορετικά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σε άλλους πετάγεται, σε άλλους όχι. Δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόβλημα υγείας και είναι εντελώς φυσιολογικό. Επειδή είσαι ακόμη μικρός, όσο μεγαλώνεις θα αρχίσουν να σου πετάγονται και περισσότερο.

Γενικά είναι υγιές να τον παίζεις συχνά, για παράδειγμα καθημερινά, και δεν χρειάζεται να το σταματήσεις. Αν θέλεις να πετάγονται όμως, όπως έγραψαν και στις άλλες απαντήσεις μπορείς να δοκιμάσεις να μην τον παίξεις για κάποιες μέρες, για παράδειγμα για 5 μέρες ή μία βδομάδα, ώστε να πεταχτούν όταν τον παίξεις την επόμενη φορά. Μερικές φορές αυτό είναι και πιο απολαυστικό.

Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις την τεχνική "σταμάτα-ξεκίνα" όταν τον παίζεις. Τον παίζεις μέχρι να πλησιάσεις να χύσεις, αλλά σταματάς λίγο πριν. Αν είσαι πολύ κοντά στο να χύσεις μπορείς να δοκιμάσεις να χαλαρώσεις τον μυ του πούτσου σου με τον τρόπο που χαλαρώνεις όταν κατουράς. Αυτό θα σου επιτρέψει να φτάσεις πολύ κοντά στο χύσιμο χωρίς να χύσεις όντως. Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να ξεκαυλώσεις και μετά συνεχίζεις το παίξιμο. Αν πλησιάσεις τον οργασμό 2-3 φορές χωρίς να χύσεις και μετά χύσεις, θα δεις ότι θα σου πεταχτούν περισσότερο. Αυτή η τεχνική είναι και από τους πιο ωραίους τρόπους να τραβάς μαλακία.

Φυσικά αν κρατάς κλειστό το πουτσοκέφαλο για να μη λερώσεις δε θα δεις τα χύσια σου να πετάγονται. Προσωπικά το βρίσκω πιο καυλωτικό να ανοίγω εντελώς το πουτσοκέφαλο τη στιγμή που χύνω. Αν θες να μη λερώσεις μπορείς να δοκιμάσεις να ξαπλώσεις στο κρεβάτι ή στον καναπέ, να σηκώσεις τη μπλούζα σου, και να βάλεις στην κοιλιά σου ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας ώστε να χύσεις πάνω του και με αυτό να σκουπίσεις το πουτσοκέφαλό σου. Έτσι θα μπορείς να δεις και καλύτερα πώς χύνει ο πούτσος σου.

Τέλος, μία άλλη τεχνική που μπορείς να δοκιμάσεις για να αυξήσεις το πόσο πετάγονται τα χύσια σου είναι η ενδυνάμωση του αντίστοιχου μυ. Αυτό μπορεί να γίνει με τις λεγόμενες "ασκήσεις kegel". Την ώρα που είσαι καυλωμένος, δοκίμασε να "σκληρύνεις" τον πούτσο σου με τον μυ που τον κουνάς. Κράτα το στην "σκληρή" θέση μετρώντας ένα-δύο-τρία και μετά χαλάρωσε. Κάνε αυτή την επανάληψη 5-6 φορές. Την άσκηση μπορείς επίσης να την κάνεις ακριβώς με τον ίδιο μυ χωρίς να είσαι καυλωμένος, στην οποία περίπτωση θα νιώσεις το σφήξιμο μέσα σου αλλά βέβαια δε θα σκληρύνει ο πούτσος σου. Αν το κάνεις καθημερινά θα βελτιώσεις και τις αντοχές σου στο σεξ, αλλά και μπορεί να χύνεις πιο μακριά.

Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν ναι παρακαλώ κάνε αποδεκτή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144846 από George187 στις 13 Απριλίου 2020, 5:11πμ

George187

banned
μέλος από: 8/10/2019
μηνύματα: 40
αποδεκτές απ.: 1
Έγραψε:(alliotika@13 Απριλίου 2020)

Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις την τεχνική "σταμάτα-ξεκίνα" όταν τον παίζεις. Τον παίζεις μέχρι να πλησιάσεις να χύσεις, αλλά σταματάς λίγο πριν. Αν είσαι πολύ κοντά στο να χύσεις μπορείς να δοκιμάσεις να χαλαρώσεις τον μυ του πούτσου σου με τον τρόπο που χαλαρώνεις όταν κατουράς. Αυτό θα σου επιτρέψει να φτάσεις πολύ κοντά στο χύσιμο χωρίς να χύσεις όντως. Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να ξεκαυλώσεις και μετά συνεχίζεις το παίξιμο. Αν πλησιάσεις τον οργασμό 2-3 φορές χωρίς να χύσεις και μετά χύσεις, θα δεις ότι θα σου πεταχτούν περισσότερο. Αυτή η τεχνική είναι και από τους πιο ωραίους τρόπους να τραβάς μαλακία.Το χω κάνει κι εγώ αυτό και είναι τρέλα, μόνο που μου πεταγόταν σε σταγόνες αρχικά μετά εγλειφαν τη βάλανο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login