Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει παλάτια στην άμμο. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια.
Τρίτη, 14 Ιουλίου

Τρελή φάση με φίλο μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144867 από kostasart στις 13 Απριλίου 2020, 5:01μμ

kostasart

Εικονίδιο
μέλος από: 13/4/2020
μηνύματα: 3
αποδεκτές απ.: 0
Καλησπέρα σας,

Καταρχάς είμαι αγόρι 17 χρονών και η αλήθεια είναι πως μου αρέσει το γυναικείο φύλο και πιο συγκεκριμένα οι πατούσες τους. Πριν λίγους μήνες (πριν από την καραντίνα) είχε έρθει σπίτι μου ένας φίλος, ο οποίος αν και δεν έχει παραδεχτεί το αν είναι γκέι ή bi του φαίνεται ότι δεν είναι str8. Όπως προανέφερα κ πριν μου αρέσουν οι πατούσες και όπως καθόμασταν στον κρεβάτι μου με έπιασε μία στιγμή αδυναμίας, έβγαλα με κάπως αισθησιακό τρόπο τις κάλτσες μου κοιτώντας ΄με ο φίλος μου κάπως παράξενα. Μετά από ένα λεπτό ακούμπησα με τις πατούσες μου το πρόσωπό του   δύο φορές, τις πήρα μετά γιατί νόμιζα ότι δεν του άρεσε, και μου είπε να τις ξαναβάλω γιατί του ήταν κάπως ενδιαφέρον..... Από εκεί και πέρα έγιναν όλα..... Άρχισε ο ένας να γαργαλάει την πατούσα του άλλου, και μετά έγινε το καλύτερο αρχίσαμε να γλύφει τη πατούσα ο ένας του άλλου. Λέτε να είμαι και εγώ bi ή πολύ απλά μου άρεσαν οι πατούσες του (που είναι μικρές σαν γυναικείες φοράει 40-41 παρόλο που είναι 1,80 και εγώ 44 και είμαι κάτω από 1.75) ; Από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε και έχω και τον φόβο μην μαθευτεί.

Πείτε ελεύθερα την γνώμη σας δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση . Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
προφίλάλλα...˵quote˶
14
Μήνυμα #144900 από Galos στις 21 Απριλίου 2020, 9:01μμ

Galos

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2020
μηνύματα: 5
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Αν πέρα από τις πατούσες και τη φάση που κάνατε δεν σε ελκύει ερωτικά πιθανόν να ήταν απλά μια στιγμή η ενα κόλλημα που ήθελες να Ε κτονωσεις. Τώρα αν πέρα από αυτό σου αρέσει κιόλας η τον σκέφτεσαι ερωτικά μάλλον εισαι μπαι. Αν θέλεις να το ξανά κάνετε η νιώθεις πράγματα κυνήγησε το, μη φοβάσαι ότι θα το πει και αυτός συμμετείχε😉. Τι θα πει οτι λείψατε ο ένας την πατούσα του άλλου σιγά
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login