Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που τα κανάλια έβαζαν μία (και καλή) Ελληνική ταινία την εβδομάδα. Σπάνιο και χαρμόσυνο γεγονός
Τρίτη, 18 Ιουνίου

Ομαδική μαλακία

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145131 από Georgebi στις 03 Ιουνίου 2020, 10:07πμ

Georgebi

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/12/2019
μηνύματα: 16 αποδεκτές 0
Λοιπόν, ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Μας κάλεσαν σε έναν γάμο στο χωριό (αν και απαγορεύεται). Έτσι οι γονείς μου αποφάσισαν να μείνουμε στο σπίτι στο χωριό 3 μέρες ώστε να μην πηγαινοερχομαστε. Στο σπίτι αυτό δεν μένει κανείς. Ωστόσο έχω καλές επαφές εκεί οπως ο πρώην κολλητός μου, που δεν χαθήκαμε γιατί τους χειμώνες μένει στην ίδια περιοχή με εμενα. Την πρώτη μέρα οι γονείς μου πήγαν να πάρουν κάτι πράγματα για το σπιτι γιατί κυριολεκτικά δεν είχε τίποτα, θα γυρνούσαν το βραδυ. έτσι έμεινα μονος. Βαριομουν και φώναξα τον πρώην κολλητό μου. Έτσι για παρέα. Μετά από λθγομου πετάει μια "Να βάλω καμία τσοντουλα να περάσει η ώρα". Σκέφτομαι κάτσε εδώ είμαστε. Το παίζω λίγο διαστακτικος και του λέω εε βάλε αν θες. Βάζει μια στρειτ. Ανάβουν τα αιματα. Κοιτάει το παντελόνι μου και βλέπει ότι έχω καβλωσει πολύ. Δαγκώνει τα χείλια του και κατευαζει το παντελόνι του. Προσπαθώ να κοιτάξω διακριτικά αλλά καρφωνομαι. Την είχα δει μια φορά πριν αρκετά χρόνια. Ήταν πολύ μεγαλη. Τι να κάνω. Κατευαζω και εγώ το παντελόνι μου και αρχίζω να τραβάω. Σε κάποια φάση, είχα καβλωσει ασχημα πολύ, σε σημείο που είχα ιδρώσει. Έτσι σταματώ, και ανάβω ενα τσιγάρο γιατί δεν ήθελα να χύσω από τώρα. Σταματάει και αυτός και καπνίζει μαζί μου. Τελειώνουμε το τσιγάρο και με ρωτάει: θες να το χοντρυνουμε; Του κλείνω το μάτι και του λεω αμεεε. Ξαναβάζει μία άλλη τσόντα. Πιάνει την πουτσα μου και αρχίζει να μου την παίζει με απαλές κινήσεις αρχικά. Δεν φαντάζεστε πόσο καβλωτικη αισθηση. Σταματάει για λιγο χωρίς ακόμα να έχω χύσει και αρχίζω να του τον παίζω και εγω. ΑΛΛΑ εγώ νόμιζα όταν είπε να το χοντρυνουμε ότι ηθελε να το προσωρησουμε αρκετά. Γι'αυτό αρχίζω και φιλάω την πουτσα του ενώ του την παίζω σιγά σιγά. Ξαφνιάζεται αλλά δεν αντιδράει. Συνεχίζω ώσπου να μπει όλη μεσα στο στόμα μου. Μετά από λίγο φωνάξε ΧΥΝΩΩΩ! Τότε άρχισα να του την παίζω πολύ γρηγορα. Έχυσε στην γλώσσα μου και τα καταπια. Μετά του λέω. Πρεπει να κάνεις και εσύ κάτι για μένα τώρα. Πιάνει λοιπόν την πουτσα μου και αρχίζει να μου την παιζει. τότε άρχισε να κουνάει την γλώσσα του και να γλείφει τον βάλανο μου. Δεν την έβαλε μέσα στο στόμα του. Τελείωσα στο πρόσωπο του. Σκουπίζεται και μου λέει να το επαναλάβουμε οπότε θες. Μετά από όλο αυτό έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ήταν της στιγμής ή όπως γίνεται πολλές φορές με φίλους. Αν το πάει αλλού. Αν θέλει όντως να ξαναγίνει. Αν θέλει να το προχωρήσουμε. Αν ήταν τυχαίο που έγινε.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #145133 από Akis2000 στις 03 Ιουνίου 2020, 3:40μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Κοίτα, το σημαντικότερο σημείο στην όλη φάση που σημαίνει πάρα πολλά όσον αφορά την ερώτησή σου κατά πόσο μπορεί να θέλει δηλαδή να ξανά γίνει ή αν ήταν φάση της στιγμής έχει να κάνει με το ότι παρά το γεγονός ότι έχυσε πρώτος και άρα ξεκάβλωσε στην στιγμή, όχι μόνο δέχτηκε να σε κάνει να τελειώσεις και εσένα με τον τρόπο που περιέγραψες, αλλά και σου λέει να το επαναλάβετε. Και το λέω αυτό κρίνοντας πάντα από τον εαυτό μου καθότι στρέιτ, πάντα καύλωνα με γκέι τσόντες και αρκετές φορές έφτανα να τραβάω με άλλους με κάμερες. Αλλά μόλις τελείωνα ένιωθα πολύ ξενέρωτα έως και ενοχικά με τον εαυτό μου και ήθελα να κλείσω αμέσως την επικοινωνία. Αυτός ήταν πάντα και ο ενδοιασμός μου για χρόνια και παρά την επιθυμία μου να κάνω κάτι με άντρα από περιέργεια πιο πολύ και παρά τις ευκαιρίες που είχα, πάντα το απέφευγα. Αυτό βέβαια μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι που τελικά μου έκατσε φάση σε νησί στις διακοπές μου (εντελώς άγνωστος και πολύ κοντά στα θέλω μου (όσον αφορά τον σωματότυπο εννοώ). Δεν έχω ξανά πάει από τότε αλλά δεν νιώθω και να το μετάνιωσα, σε βαθμό να σκέφτομαι να το ξαναδοκιμάσω εάν τύχει). Any way, επιστρέφοντας στο θέμα σου μετά από αυτήν την παρένθεση, νομίζω ότι ο φίλος σου θέλει πολύ να ξαναγίνει και για να το προσεγγίζεις έτσι το θέμα, σίγουρα το επιθυμείς και εσύ και μάλιστα για πιο προχωρημένη κατάσταση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login