Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι άλλοι είναι πιο πετυχημένοι από σένα.
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου

Πιθανή η και όχι εγκυμοσύνη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145315 από Jerry.k στις 13 Ιουλίου 2020, 8:33μμ

Jerry.k

Εικονίδιο
μέλος από: 13/7/2020
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Εχτές ένα σεξ με την κοπέλα μου χωρίς κάποια προφύλαξη αυτή είναι στην 9η μέρα του κύκλου της.Το κάναμε τκ απόγευμα κ εγώ το πρωί είχα τραβήξει κ μόνος μ κ προφανώς μεσολάβησαν αρκετές ουρήσεις ενδιάμεσα...προφανώς κ δεν έχυσα μέσα της αλλά φοβόμαστε μήπως με τα προχυσια έχει γίνει ζημιά...
προφίλάλλα...˵quote˶
10
Μήνυμα #145317 από chronus στις 14 Ιουλίου 2020, 5:48μμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 46
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Εφόσον δεν υπήρξε εκσπερμάτιση μέσα στον κόλπο, δεν είναι πιθανή μία εγκυμοσύνη, αλλά όχι και αδύνατη. Το προεκσπερματικά υγρά περιέχουν ελάχιστα σπερματοζωάρια, τα οποία δεν θεωρούνται αρκετά ισχυρά ώστε να ταξιδέψουν μέχρι το ωάριο και να το γονιμοποιήσουν, ωστόσο μπορεί να τύχει να και αυτό σε σπάνιες περιπτώσεις. Το γεγονός ότι η κοπέλα σου βρισκόταν στην 9η ημέρα τού κύκλου, καθιστά ακόμα πιο μικρή την πιθανότητα να έχει μείνει έγκυος, καθώς η πιο γόνιμες μέρες είναι εκείνες στο μέσο τού κύκλου (12η-15η ημέρα περίπου). Και πάλι όμως, μια ελάχιστη πιθανότητα υπάρχει.

Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την επόμενη περίοδο για να σιγουρευτείτε, μπορείτε να κάνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης μέσα στις επόμενες μέρες. Ο φαρμακοποιός ξέρει να σας δώσει το κατάλληλο, ανάλογα με τον χρόνο που έχει περάσει από την ύποπτη επαφή.

Θα μπορούσατε όμως να είχατε κάνει αμέσως κάποιες ενέργειες, που μπορούν να εμποδίσουν την εγκυμοσύνη, αν εφαρμοστούν εγκαίρως. Αν η κοπέλα γνωρίζει από πριν ότι πρόκειται να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό, μπορεί να χρησιμοποιήσει σπερματοκτόνο σπρέυ από το φαρμακείο, το οποίο ψεκάζεται μέσα στον κόλπο. Προσοχή στις οδηγίες και πάντα η εφαρμογή του να γίνεται πριν και όχι μετά την επαφή! Αν δεν το έχει κάνει αυτό από πριν, μετά την επαφή χωρίς προφυλακτικό, πρέπει κατευθείαν να πάει στο μπάνιο, να ουρήσει και πλύνει τον κόλπο της με άφθονο ζεστό νερό και σαπούνι για ευαίσθητες περιοχές. Εντός 24 ωρών αυστηρά μετά την ύποπτη επαφή, μπορεί να πάρει από το φαρμακείο το λεγόμενο "χάπι τής επόμενης μέρας". Ωστόσο το χάπι αυτό είναι ορμόνες και γι' αυτό δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται πολύ συχνά, γιατί θα προκαλέσει προβλήματα υγείας, παρά μόνο στις σπάνιες περιπτώσεις ατυχήματος (σπάσιμο προφυλακτικού) ή ύποπτης επαφής.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login