Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν ένας άντρας μιλάει πρόστυχα σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα μιλάει πρόστυχα σε έναν άντρα, είναι €1,50 το λεπτό.
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου

Squirting

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145467 από Fotinizp στις 21 Αυγούστου 2020, 6:40μμ

Fotinizp

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2020
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Γειά!!!!! Ίσως με βρισετε ρε παιδιά αλλά έχω πρόβλημα! Έχει κάποια χρόνια που βίωσα πρώτη φορά το συντριβάνι και από τότε η βρύση δεν κλείνει ποτέ! Ναι οκ είναι απίστευτο συναίσθημα αλλά ο σύντροφός μου έχει βρει όλα μου τα κουμπιά και με τελειώνει πάρα πολλές φορές σε σημείο που γίνονται όλα χάλια! Έχω 10 πετσέτες καθαρά για την πράξη, πλύνε βάλε! Όπου και να γίνει, τα κάνω όλα π@@@@@α! Ενώ θα ήθελα να κάνουμε και δεύτερη φορά ίσως και τρίτη καμιά φορά, δεν αντέχω ότι λερωνω τα πάντα! Γίνεται μετά το σεξ να είμαστε συνέχεια μπάνιο, πλυντήριο, σφουγγάρισμα, αν γίνει σε κανα τραπέζι σαπουνισμα; Δεν την παλεύω! Ευχή και κατάρα! Κάθε φορά που τελειώνουμε, αυτό του λέω! Θα με βρισετε που γκρινιάζω ή θα μου βρείτε καμιά λύση; Να κρατηθώ, δεν γίνεται! Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου!!! Εκτός ότι θα σκέφτεται αλλα!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #145494 από NebulaSpirit στις 25 Αυγούστου 2020, 5:20μμ

NebulaSpirit

Εικονίδιο
μέλος από: 10/2/2016
μηνύματα: 67
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς! Η κοπέλα μου από όταν έκανε πρώτη φορά squirt πριν λίγα χρόνια δεν σταμάτησε να κάνει κάθε φορά που τελειώνει! Και πραγματικά τα κάνει όλα μούσκεμα! χαχαχαχαχα θα σου πω όμως τι κάνουμε εμείς τις περισσότερες φορές. Όταν η πράξη συμβαίνει μέσα στο σπίτι τότε χρησιμοποιούμε αυτές τις πάνες υποσέντονα. Είναι ουσιαστικά σαν το υλικό που έχουν οι πάνες αλλά είναι σαν "πετσέτα" που την στρώνεις στο κρεβάτι κάτω από εσένα (εκεί δηλαδή που αναμένετε να πέσει το squirt). Αυτό τα απορροφάει όλα και γλιτώνουμε τουλάχιστον τα σεντόνια και τον καναπέ. Τώρα όταν συμβεί κάπου εκτός σπιτιού τότε.... άστα.... Αλλά αυτό για το σπίτι να το δοκιμάσεις γιατί είναι πολύ αποτελεσματικό, τα πουλάνε σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Όσο για το μπάνιο μετά δεν το γλυτώνεις εκτός αν αυτός προλάβει να απομακρυνθεί οπότε εσύ θα "αδειάσεις" πιο εύκολα χωρίς να πάει και πάνω σου πολύ. Εμείς όταν το κάνουμε στο σπίτι με αυτούς τους τρόπους έχουμε γλυτώσει το 90-95% της ζημιάς.
Μια πρόχειρη λύση που βοήθησε όταν ήμασταν διακοπές φέτος ήταν να έχω δίπλα στο κρεβάτι ένα πακέτο χαρτομάντιλα και όταν το πράγμα πήγαινε προς το σεξ πολύ γρήγορα έβγαζα καμιά 15αριά χαρτομάντιλα και τα άφηνα κάπου δίπλα μου σαν μπάλα ώστε να προλάβω να τα βάλω από κάτω της την στιγμή που τελείωνε. Αυτά από εμένα! Κάτι άλλο δεν έχω βρει μέχρι στιγμής! Αν βρεις και εσύ κάτι άλλο πες το να βοηθήσεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145531 από Fotinizp στις 01 Σεπτεμβρίου 2020, 2:24μμ

Fotinizp

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2020
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Θα το κοιτάξω αυτό με τα υποσεντονα ! Πραγματικά έχω κουραστεί! Ένα Σαββατοκύριακο βρισκόμαστε και βάζω 2 πλυντήρια πετσέτες!!!! Ευχαριστώ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login