Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η πιο ακατάλληλη στιγμή να γίνεις πατέρας είναι 19 χρόνια πριν από ένα παγκόσμιο πόλεμο.
Δευτέρα, 1 Μαρτίου

«Ερωτευμένος» με τον κολλητό μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145468 από diamondmem97 στις 22 Αυγούστου 2020, 7:20πμ

diamondmem97

μέλος από: 22/8/2020
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Καλησπέρα φίλοι του φτου
Έχω ένα θέμα
Είμαι 23 ετών και νομίζω πως με έλκει ερωτικά ο κολλητός μου
Είμαι θεωρώ straight ,έχω κάνει και σχέσεις με κοπέλες αλλά νιώθω έντονο ενδιαφέρον και για το αρσενικό φύλλο -οπότε ίσως χαρακτηριζόμουν και bi-χωρίς να έχω όμως εμπειρίες με αρσενικά άτομα.
Αυτός που μου εγείρει έντονα το ενδιαφέρον όμως είναι ο κολλητός μου.Ενα χρόνο μικρότερος μου και θα ήθελα να κάνω τα πάντα μαζί του 😂
Στο παρελθόν μου είχε δώσει ας πούμε το πάτημα να το πάμε παρακάτω ,αλλά ξαφνικά πάγωσε το όλο θέμα και εγώ δεν το πίεσα . Τώρα είμαι διακοπές στον τόπο καταγωγής κι διαμονής του και απλά θέλω να γίνουν όσα δεν έγιναν τόσο καιρό απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν θέλει ακόμα.
Πως θα το καταλάβω αν πρέπει να κάνω κάποια κίνηση για να το προχωρήσω ;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145469 από Klara στις 22 Αυγούστου 2020, 4:25μμ

Klara

Εικονίδιο
μέλος από: 13/6/2020
μηνύματα: 10
αποδεκτές απ.: 1
Egw λέω να το αφήσεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145470 από diamondmem97 στις 22 Αυγούστου 2020, 7:47μμ

diamondmem97

μέλος από: 22/8/2020
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Αιτιολόγησε μου αν σου είναι εύκολο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145471 από Akis2000 στις 23 Αυγούστου 2020, 8:35πμ

Akis2000

Εικονίδιο
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 321
αποδεκτές απ.: 24
Ξεκινάμε από το «νομίζεις» που είπες στην αρχή. Που σημαίνει ότι πολύ πιθανό να έχει να κάνει με την οικειότητα την οποία νιώθεις μαζί του σε συνδυασμό με το ότι έχεις καιρό να κάνεις σχέση με κάποια κοπέλα. Βέβαια αναφέρεις παρακάτω ότι αυτό το συναίσθημα σε κατέβαλε καιρό πριν και ότι πριν ένα χρόνο σου είχε δώσει το πάτημα. Στο σημείο αυτό ίσως να έπρεπε να μας διευκρινίσεις λίγο περισσότερο αυτό που λες «πάτημα» από πλευρά του. Αν ήταν όντως ή σου έκανε κάποια παιχνίδια το μυαλό σου που στην επιθυμία σου να γίνει κάτι ερωτικό μαζί του σε έκανε να εκ λάβεις κάποιες κινήσεις ως ερωτικά μηνύματα από δική του πλευρά. Λέγοντας να πάτε όμως παρακάτω, εννοείς ότι έγινε όντως κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι που διακόπηκε; Και αν ναι, τι ; Πάντως εάν συνέβη κάτι που έγινε αντιληπτό και από δική του πλευρά και ακόμα και αν το πάγωσε αυτός, παρόλα αυτά σε κάλεσε να περάσεις για διακοπές μαζί του (δεν νομίζω να του φορτώθηκες εσύ από μόνος σου) τότε ή σε αγαπάει τόσο που παρόλο αυτό που έγινε δεν θέλει να σε χάσει από φίλο, ή από πλευρά του είχε γίνει και σε αυτόν μία έμμονη ιδέα στο πίσω μέρος του μυαλού του που θα ήθελε να το ζήσει μαζί σου. Που σημαίνει αυτό το τελευταίο δηλαδή ότι δεν του είσαι και εσύ τόσο αδιάφορος ερωτικά. Ως προς τον τελευταίο προβληματισμό σου τώρα, για να συμβεί αυτό πρέπει σίγουρα να έχεις λάβει κάποια μηνύματα και από το ίδιο ή να την φέρεις την φάση στο να μείνετε κάπου προσωπικά οι δυό σας (δωμάτιο εάν είναι δυνατόν) ή εξωτερικά σε κάποια παραλία που θα ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανένας. Και αφού περάσει κάποια ώρα που θα εγκλιματιστείτε για τα καλά στο χώρο, με τρόπο και σαν αντρική υπόθεση κάποιο βιντεάκι σεξουαλικού περιεχομένου για πλάκα. Κάπως έτσι φτιάχνεται νομίζω η ατμόσφαιρα και ανεβαίνει η λίμπιντο. Όσον αφορά πάντως την τοποθέτηση της Κλάρα, δεν θα την άφηνα εντελώς απ’ έξω καθώς εάν γίνει κάτι που θα τον φέρεις σε δύσκολη θέση ανάλογα με τον χαρακτήρα του δεν αποκλείεται να τον έχανες και για πάντα από φίλο. Σου εύχομαι να πάνε τα πράγματα όπως επιθυμείς πάντως και να περάσεις ευχάριστες διακοπές μαζί του!
προφίλάλλα...˵quote˶
14
Μήνυμα #145475 από Panakos00 στις 23 Αυγούστου 2020, 11:49πμ

Panakos00

Εικονίδιο
μέλος από: 23/8/2020
μηνύματα: 3
αποδεκτές απ.: 1

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα φίλε,

Διαβάζοντας το μήνυμα σου δεν σου κρύβω ότι ταυτιστηκα σε μερικά σημεία ... Όπως κι εσυ λοιπόν είμαι ενεργός σεξουαλικα μόνο με γυναίκες... Δεν σου κρύβω επίσης ότι στο παρελθόν εγώ είχα την τύχη να έχω μια εμπειρία με τον «κολλητό» μου, με τον οποίο τραβήξαμε μαζί μαλακια και πήρε το θάρρος να με ακουμπήσει... Δεν αντέδρασα διότι είχε ανεβεί η λίμπιντο όπως είπε και ο Akis2000... Πριν από αυτό δεν είχα πιάσει τον εαυτό μου ποτέ να σκέφτεται άλλους άντρες. Μετά το συμβάν ίσως η ιδέα μπήκε στο μυαλό μου όμως αηδιαζα και έφευγε αμέσως. Μην στα πολυλογώ εγώ σου προτείνω να προσπαθήσεις να ψυχολογήσεις τον κολλητό σου όπως έκανε και ο δικός μου σε μένα και με έπεισε να τις παίξουμε μαζί... Προσπάθησε να ξεκινήσεις συζητήσεις μαζί του που θα σας ερεθίσουν , πρότεινε του να δείτε κάποια ερωτική ταινία και τα αλλά αν θέλει κι αυτός θα έρθουν από μονα τους . Έτσι θα τον ξανά ξεκλειδώσεις και θα απολαύσεις την στιγμή . Από εκεί και πέρα αν θα συνεχίσει όλο αυτό εξαρτάται από εσάς. Στην περίπτωση μου δεν το επέτρεψα διότι φοβομουν μην χαλάσει η σχέση μας. Αν θες όμως σε περίπτωση άρνησης του να πειραματιστείς με άντρες μπορείς πχ ανώνυμα διαδικτυακά που όμως κι εκεί θέλει προσοχή για πολλούς λόγους και κύριος μην σε κάνει να ξενερώσεις. Ελπίζω να βοήθησα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login