Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Οι παίζοντες το πουλάκιν τους, δεν πάνε στον Παράδεισον (αν δεν μου δείξουν ιδιαιτέρως πώς το κάνουν).
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Πισωγυρισμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145566 από Ado nia στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, 12:48πμ

Ado nia

Εικονίδιο
μέλος από: 17/9/2020
μηνύματα: 4
αποδεκτές απ.: 0
Καλημέρα! Θα μπω κατευθείαν στο θεμα..
Είχα σχέση με ένα παλικάρι εδώ και 2 χρόνια και πηγαίναμε για σοβαρα. Το παλικάρι αυτό από την αρχή της σχέσης μας έκανε μαύρο το οποίο και δεν γνωριζα. Εγώ το έμαθα 2 μήνες πριν χωρίσουμε και του ζήτησα να το ελαττώσει και να το κόψει και συμφώνησε.
Κοντά στον ενάμισι χρόνο που ήμασταν μαζί είχα καθηστερηση και κάποιες ενδείξεις για εγκυμοσύνη και πήγα σε έναν γυναικολόγο (δεν έχω δικό μου) για να δούμε τι συμβαίνει.
Ο γυναικολόγος έκανε λάθος διάγνωση και μου είπε ότι ήμουν έγκυος ενώ δεν ήμουν. Μετά από λίγες μέρες κι εφόσον νομίζαμε ότι ήμουν έγκυος είχα μια ξαφνική αιμορραγία. Πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο όπου εφημερευε κι εκεί μας ενηνεσαν ότι απλά είχα αδιαθετησει και πως ποτέ δεν ήμουν έγκυος κι ότι το λάθος ήταν του γιατρου. Παρόλα αυτά όμως ο πρώην μου τα έβαλε μαζί μου νόμιζε ότι του είπα ψέματα και καταλήξαμε να χωρίσουμε μετα από έναν άσχημο καβγά. Μετά από λίγες ημέρες τα ξανά βρήκαμε και όταν κλείσαμε 2 χρόνια μαζί αφού μου έλεγε ότι με αγαπάει και ότι θέλει να κάνουμε οικογένεια και να παντρευτούμε μου ζήτησε να χωρίσουμε λέγοντας μου ότι σταμάτησε να νιωθει. Έχουμε χωρίσει εδώ και 7 μήνες τώρα.. τους πρώτους 4-5 μήνες με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε λίγο και λιγάκι με ένα κάρο δικαιολογίες για να δει αν είμαι καλά η όχι κι όταν έμαθε ότι έφυγα από την πόλη που μένω και πήγα σε νησί με πήρε και με ρώτησε αν έφυγα εξαιτίας του η όχι.. Φυσικά δεν του είπα ότι έφυγα γιατί νόμιζα πως θα τον ξεχάσω αλλά το θέμα είναι άλλο τώρα. Ότι μετά από όλα όσα έχουν γίνει και μετά από τόσο καιρό εγώ τον αγαπάω ακόμα και θα έδινα τα πάντα για να ξανά είμαι μαζί του. Αλλά δεν ξέρω πόσο σωστό είναι από την στιγμή που έχει γίνει ένα με το μαύρο πλέον.
προφίλάλλα...˵quote˶
14
Μήνυμα #145567 από Klara στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, 2:21μμ

Klara

Εικονίδιο
μέλος από: 13/6/2020
μηνύματα: 10
αποδεκτές απ.: 1

Αποδεκτή απάντηση

Αφού θα έδινες τα πάντα για αυτόν τότε γύρνα σε αυτόν τώρα όσο για το μαύρο είναι καλό πράγμα δύσκολο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145568 από Akis2000 στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, 5:00μμ

Akis2000

Εικονίδιο
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 312
αποδεκτές απ.: 19
Κανείς εδώ μέσα δεν θα μπορούσε να σου πει με σιγουριά τι πρέπει να κάνεις και τι όχι καθώς τυγχάνει να μην γνωρίζουμε τίποτα τόσο από τον χαρακτήρα όσο και από τα συναισθήματα κυρίως του πρώην σου. Όποια άποψη προσπαθούμε να σχηματίσουμε είναι σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα. Και αυτή την άποψη θα προσπαθήσουμε να σου μεταφέρουμε. Είναι λογικό να τρέφεις ακόμα αισθήματα για έναν άνθρωπο που έκανες κάποια στιγμή όνειρα και σχέδια να περάσεις μαζί του μία ολόκληρη ζωή και σε κανένα σημείο της αναφοράς σου δεν εισπράττουμε από μέρος του κάποιο είδος άσχημης και ακραίας συμπεριφοράς. Ωστόσο όμως και αυτό το οποίο μας περιγράφεις είναι κάποια μορφή βίας, ψυχολογικής σε βάρος σου. Επαναλαμβάνω χωρίς να ξέρουμε τον χαρακτήρα του από όλα όσα μας αναφέρεις συμπεραίνουμε ότι αυτός ο άνθρωπος ίσως να μην αξίζει της προσοχής σου. Δείχνει ένας άνθρωπος χωρίς ισορροπίες μέσα του (τώρα να οφείλετε στον χαρακτήρα του, στο ότι θολώνει το μυαλό του από το μαύρο, αυτό δεν το ξέρω) που μόνο θλίψη και στενοχώριες θα σου προκαλεί. Δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχει σκοπό να σε βάλει πάνω από τον εαυτό του γιατί αυτό ακριβώς είναι πραγματική αγάπη. Όταν είσαι δίπλα του σε θεωρεί δεδομένη που με όλο το σεβασμό σε αυτό φταις εσύ και κάνει κινήσεις κάθε φορά που νιώθει ότι σε χάνει. Θα σου έλεγα να απομακρυνθείς από αυτή την σχέση όχι για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον αλλά γιατί αυτή η σχέση δύσκολα θα σε κάνει ευτυχισμένη. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το καταλάβεις πρώτα μόνη σου. Προσπάθησε για λίγο να βγεις από το τρυπάκι της εξάρτησης και δες καθαρά αν και τι σε προσφέρει αυτή η σχέση. Αν οι στιγμές θλίψης είναι συντριπτικά περισσότερες από αυτές της ευτυχίας όταν είσαι δίπλα του τότε νομίζω έχεις την απάντησή σου. Σου εύχομαι η όποια σου απόφαση να είναι για το καλύτερο δυνατό για σένα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145569 από Ado nia στις 18 Σεπτεμβρίου 2020, 3:12πμ

Ado nia

Εικονίδιο
μέλος από: 17/9/2020
μηνύματα: 4
αποδεκτές απ.: 0
Η αλήθεια είναι ότι το μαύρο τον επιρρεαζει πολύ και δεν ήξερα που θα βγάλει όλο αυτό. Όταν δεν ήταν υπό την επήρεια του μαύρου όλα ήταν μια χαρα, όταν πάλι ήταν υπό την επήρεια του ήταν μέσα στα νευρα και είχε άσχημο χαρακτήρα απέναντι μου.
Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθώ να τον ξεχάσω αλλά δε μου είναι καθόλου εύκολο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login