Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Λεωνίδας Βελής να τραγουδάει "Με το στόμα γεμάτο φιλιά..."
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου

Ομοφυλόφιλικο σεξ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145719 από Ipotis στις 13 Νοεμβρίου 2020, 1:52μμ

Ipotis

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2020
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Έχω απορία να μάθω πως είναι να πηγαίνεις με το ίδιο φύλλο και να κάνεις ομοφυλόφιλικο σεξ, αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος, με προσωπική εμπειρία, πως γίνεται και τη αίσθηση είναι οταν κάποιος μπαίνει από πίσω σου, και όταν μπαίνεις και εσει σε κάποιον, θα το εκτιμούσα πολύ ευχαρίστω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145721 από Vang στις 14 Νοεμβρίου 2020, 9:18πμ

Vang

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2020
μηνύματα: 6
αποδεκτές απ.: 1
Η αλήθεια είναι ότι δε μπορεί να εκφραστεί με λόγια πως είναι να "πηγαίνεις με το ίδιο φύλο". Πρέπει να το δοκιμάσεις για να δεις αν σου ταιριάζει και αν είναι πιο σωστό για σένα απ' το να κάνεις κάτι με άτομο άλλου φύλου. Από κει και πέρα, υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο ομοφυλοφιλικό σεξ (διείσδυση, γλείψιμο κλπ), διάφορες στάσεις και μπορείς να έχεις όποιο ρόλο σε βολεύει καλύτερα με το άλλο/-α άτομο/-α (μπορείς να είσαι "τοπ" δηλαδή πιο ενεργητικός, "μπόττομ" δηλαδή πιο παθητικός ή "vers" δηλαδή μια δυναμική που και οι δύο [ή παραπάνω] κάνετε λίγο απ' όλα). Όταν "κάποιος μπαίνει από πίσω σου" είναι λίγο επίπονο στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις τον άλλο μέσα σου αλλά πολύ ευχάριστο στη συνέχεια, είναι άλλο επίπεδο καύλας επειδή διεγείρει τον προστάτη σου. Όταν μπαίνεις εσύ σε κάποιον να θυμάσαι ότι χρειάζεται αρκετό λιπαντικό επειδή ο πρωκτός δεν έχει υγρά όπως το αιδοίο μιας κοπέλας και χωρίς λιπαντικό δεν είναι ευχάριστο ούτε για τον από πάνω ούτε τον κάτω. Κατά τ άλλα είναι μια διείσδυση όπως όποια άλλη.
Αφού έχεις αυτές τις απορίες φαντάζομαι θέλεις να δοκιμάσεις οπότε στο προτείνω να δοκιμάσεις με το κατάλληλο άτομο και χωρίς ενοχές ή ντροπές, είναι δική σου η ζωή και καλό είναι να εξερευνάς όσα σε ευχαριστούν. Απλά προσοχή στα άτομα που επιλέγεις να κάνεις κάτι και πάντα με προφυλάξεις. Και στην τελική είναι μια επαφή που έχεις με έναν άλλο άνθρωπο, εσύ πρέπει να δεις αν σ αρέσει να κάνεις κάτι με ένα αγόρι ή ένα κορίτσι (ή όλα τα φύλα) και τι ρόλο θέλεις, όλα είναι δεκτά και σούπερ εφόσον υπάρχει συναίνεση. Προσπάθησα να τα γράψω όσο πιο απλά γίνεται
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login