Μήνυμα στις 27/2/2021 στις 05:17 @Sex
Εγώ σε συμβουλεύω να μη μπλέξεις και να μην κάνεις κάτι μαζί του. Μπορεί ο τύπος να είναι bi curious και να ψάχνεται ή μπορεί να είναι όντως στρέιτ και να σου κάνει πλάκα. Καλύτερα να ψάχνεις άτομα που είναι σίγουρα για τον εαυτό τους και σίγουρα για το τι ψάχνουν και θέλουν όπως εσύ. Χρησιμοποίησε εφαρμογές (πχ grindr) ή από κοντά γνώρισε άλλα άτομα γενικότερα. Αν γνωρίσεις άλλα άτομα και κάνεις καλό σεξ με αυτά, ο τύπος μετά θα σου είναι τελείως αδιάφορος.
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι γκει κολλητος στρειτ
Μήνυμα στις 28/1/2021 στις 05:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λάθος, το παν δεν είναι η διάρκεια αλλά η προσωπική ευχαρίστηση ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΎΟ. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσεις όσα πιστεύεις με την κοπέλα ή γενικώς να αφήσεις τα άγχη (γτ με το άγχος δε θα περάσεις καλά) και να κάνετε ό,τι σας βγει. Η πρώτη φορά δεν είναι απαραίτητα καλή, σταδιακά θα σας βγει. Επίσης, στο σεξ κρατάς περισσότερο απ ότι όταν παίζεις μόνος γιατί στο σεξ κάνεις και μικροδιαλείμματα. Αν τελικά υπάρξει χημεία μεταξύ σας όταν το κάνετε έχει καλώς, αν όχι τότε απλά δεν ταιριάζετε σ αυτό και καλύτερα να πάτε και οι δύο παρακάτωΠήγαινε στο θέμα: Άγριο σεξ
Μήνυμα στις 28/12/2020 στις 17:38 @Sex
Μου έχει συμβεί και μένα σε αντίστοιχη περίπτωση και έχω καταλάβει ότι γίνεται λόγω άγχους. Όπως τα περιγράφεις, νομίζω ότι σου συμβαίνει από το άγχος σου και σου ξανασυμβαίνει μετά επειδή έχεις αγχωθεί ακόμα περισσότερο ότι θα σου πέφτει. Και μάντεψε, όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι τόσο πιο πολύ θα πέφτει και δε θα σηκώνεται με τίποτα. Πρέπει στην όλη φάση να είσαι χαλαρός και να μη σκέφτεσαι το μετά ή πως θα αποδώσεις ή οτιδήποτε άκυρο γτ αυτά σε ρίχνουν. Γενικώς ζήσε τη στιγμή στην όλη φάση και μη σκέφτεσαι τίποτα (εύκολα τα λέμε αλλά θέλει δουλειά με τον εαυτό μας στην πράξη). Επίσης, με την κοπέλα σου μπορείτε να το πάτε σιγά σιγά παίζοντας ο ένας με τον άλλο και στο μέλλον να κάνετε διεισδυτικό (που πρέπει να φοράς προφυλακτικό επειδή ασθένειες και πιθανή εγκυμοσύνη κλπ). Ζήτα και γνώμη ειδικού εννοείται μήπως σε βοηθήσει καλύτερα και σίγουρα άσε το άγχος και τις περιττές σκέψεις Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα Στυσης-SOS
Μήνυμα στις 28/12/2020 στις 07:03 @Sex
Είμαι 26 και μπορώ και το κάνω ακόμα επειδή έχω ευλυγισία (κάπου στα 16 το πρωτοκανα και το κάνω ακόμα που και που). Για μένα δεν είναι περίεργο, είναι μια εναλλακτική όπως λες και εσύ και αρκετά ενδιαφέρον και έντονο. Ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά που οι μύες είναι φουλ ζεστοί γίνεται πολύ άνετα (προσωπικά μπορώ να τον πάρω όλο). Βέβαια κατ' εμέ το σεξ είναι πιο ωραίο αλλά όταν αυνανιζόμαστε μόνοι μας είναι πολύ κουλ να μπορούμε να κάνουμε και αυτό και λίγοι μπορούν να το κάνουν εξ ου και όσοι δε μπορούν ζηλεύουν φουλ! Επίσης δεν έχει καμιά σχέση ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός με την όλη φάση. Είναι μια προσωπική διασκέδαση που αν θες μπορείς να τη μοιραστείς και με άλλα άτομα! Καθόλου περίεργο δεν είναι, άραξε και κάνε όσα σ αρέσουν Πήγαινε στο θέμα: Πίπα μόνος μου
Μήνυμα στις 7/12/2020 στις 06:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πλέον λέγεται επαναπροσδιορισμός φύλου και πρέπει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία μόνο αν εσύ αισθάνεσαι έτσι και θέλεις να εκφραστείς με άλλο φύλο, δηλαδή μη σκέφτεσαι το αν θα κάνεις σχέση στο μέλλον αν είσαι τρανς ή αν θα σε αποδεχτούν. Κάνε αυτό που αισθάνεσαι γιατί αν ακολουθείς αυτά που σου λέει η κοινωνία θα έχεις μια δυστυχισμένη ζωή. Εννοείται πως η κοινωνία έχει μια δυσκολία να αποδεχτεί το "διαφορετικό" αλλά αν το θέλεις πολύ τότε θα βρεις τη δύναμη να αδιαφορείς για τις κοινωνικές νόρμες. Επίσης, πολλά τρανς άτομα κάνουν κανονικά σχέσεις οπότε μην το φοβάσαι αυτό και καλό θα ήταν να μιλήσεις και με άλλα lgbtq άτομα για να σου πουν τις δικές σου εμπειρίες και να βρεις φιλικά άτομα να σε καταλάβουν. Να θυμάσαι να είσαι ο εαυτός / η εαυτή σου και κανείς δε θα σου πει πως να αισθάνεσαι και τι είσαι, μόνο εσύ ξέρειςΠήγαινε στο θέμα: Να κάνω αλλαγή φύλου?
Μήνυμα στις 5/12/2020 στις 07:31 @Sex
Κατ' αρχάς πάρε μια ανάσα, όσα νιώθεις είναι φυσιολογικά. Είσαι σε μια ηλικία που ανακαλύπτεις ακόμα τον εαυτό σου και μπορεί να ερεθίζεσαι από τα πάντα, σιγά σιγά θα καταλάβεις τα γούστα σου. Από κει και πέρα, φαίνεται πως έχεις ένα φόβο στο ενδεχόμενο αν σου αρέσουν και τα αγόρια ή φάσεις με αγόρια λες και είναι κάτι κακό (δεν είναι). Μπορεί να σ αρέσουν εξίσου και τα δύο φύλα (bisexual), μπορεί να σ αρέσουν πιο πολύ τα κορίτσια, μπορεί το αντίθετο, γενικώς η σεξουαλικότητα είναι φάσμα το οποίο μπορεί κιόλας να μεταβάλλεται όσο μεγαλώνεις (η σεξουαλική έλξη). Άραξε και ανακάλυψε τον εαυτό σου χωρίς ταμπού και μια μέρα δοκίμασε με όποιο άτομο σε ιντριγκάρει εκείνη τη στιγμή. Νομίζω δε σε ιντριγκάρει το "απαγορευμένο" που λες, απλά εσύ το έχεις φτιάξει στο μυαλό σου ως κάτι κακό ίσως επειδή έχουμε συνηθίσει ως νορμάλ τα αγόρια να γουστάρουν φάσεις μόνο με κορίτσια ενώ στην πραγματικότητα όλες οι φάσεις με άλλα άτομα μια χαρά είναι αρκεί να καλύπτει την καύλα μας και να υπάρχει συναίνεση. Εσύ ξέρεις πάντα καλύτερα τον εαυτό σου και κανείς δεν μπορεί να σου πει τι είσαι και δε χρειάζονται ταμπέλες γενικώς, να είσαι ο εαυτός σου και να ζεις όσα θες ;) Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν ειμαι γκει
Μήνυμα στις 14/11/2020 στις 09:18 @Sex
Η αλήθεια είναι ότι δε μπορεί να εκφραστεί με λόγια πως είναι να "πηγαίνεις με το ίδιο φύλο". Πρέπει να το δοκιμάσεις για να δεις αν σου ταιριάζει και αν είναι πιο σωστό για σένα απ' το να κάνεις κάτι με άτομο άλλου φύλου. Από κει και πέρα, υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο ομοφυλοφιλικό σεξ (διείσδυση, γλείψιμο κλπ), διάφορες στάσεις και μπορείς να έχεις όποιο ρόλο σε βολεύει καλύτερα με το άλλο/-α άτομο/-α (μπορείς να είσαι "τοπ" δηλαδή πιο ενεργητικός, "μπόττομ" δηλαδή πιο παθητικός ή "vers" δηλαδή μια δυναμική που και οι δύο [ή παραπάνω] κάνετε λίγο απ' όλα). Όταν "κάποιος μπαίνει από πίσω σου" είναι λίγο επίπονο στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις τον άλλο μέσα σου αλλά πολύ ευχάριστο στη συνέχεια, είναι άλλο επίπεδο καύλας επειδή διεγείρει τον προστάτη σου. Όταν μπαίνεις εσύ σε κάποιον να θυμάσαι ότι χρειάζεται αρκετό λιπαντικό επειδή ο πρωκτός δεν έχει υγρά όπως το αιδοίο μιας κοπέλας και χωρίς λιπαντικό δεν είναι ευχάριστο ούτε για τον από πάνω ούτε τον κάτω. Κατά τ άλλα είναι μια διείσδυση όπως όποια άλλη. Αφού έχεις αυτές τις απορίες φαντάζομαι θέλεις να δοκιμάσεις οπότε στο προτείνω να δοκιμάσεις με το κατάλληλο άτομο και χωρίς ενοχές ή ντροπές, είναι δική σου η ζωή και καλό είναι να εξερευνάς όσα σε ευχαριστούν. Απλά προσοχή στα άτομα που επιλέγεις να κάνεις κάτι και πάντα με προφυλάξεις. Και στην τελική είναι μια επαφή που έχεις με έναν άλλο άνθρωπο, εσύ πρέπει να δεις αν σ αρέσει να κάνεις κάτι με ένα αγόρι ή ένα κορίτσι (ή όλα τα φύλα) και τι ρόλο θέλεις, όλα είναι δεκτά και σούπερ εφόσον υπάρχει συναίνεση. Προσπάθησα να τα γράψω όσο πιο απλά γίνεται Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλόφιλικο σεξ
Μήνυμα στις 13/11/2020 στις 05:16 @Sex
Αφου σ'αρεσουν και τα 2 φυλα και αφου δεν εχεις κανει κατι με αγορια εγω σ λεω να δοκιμασεις πχ μεσω εφαρμογων γνωριμιων για αντρες (grindr, tinder κλπ αναλογα τι ψαχνεις). Δεν ξερω αν θα ηταν καλο να κανεις κατι με τους κολλητους σου επειδη αυτο μπορει να εκανε περιπλοκη τη φιλικη σας σχεση και αυτοι μετα να ενιωθαν αβολα αν δεν ειναι ετοιμοι για κατι τετοιο. Επισης μη νοιωθεις ποτε ασχημα για το τι σ αρεσει και αν πχ στους φιλους σ δεν θ αρεσε τετοια φαση, ειμαστε ολοι διαφορετικοι και εχουμε διαφορετικα γουστα. Παντως, παιχνιδι μεταξυ αντρων ειναι παντα πιο ωραιο γτ εχουμε αλλη δυναμικη μεταξυ μας (βεβαια ειμαι γκει και μ αρεσουν μονο οι αντρες αλλα νταξ χαχ), γενικως πρεπει να εξερευνουμε οσα μας αρεσουν (σε λογικα πλαισια)!
Πήγαινε στο θέμα: καυλώνω με τους κολλητούς μου
Μήνυμα στις 4/10/2020 στις 10:33 @Sex
Αν κανεις straight σεξ με κοπελα συνηθως δε χρειαζεται λιπαντικο. Αν χρειαστεις παντως υπαρχουν στο σουπερμαρκετ τα λιπαντικα γνωστης μεγαλης εταιρειας (μην κανω διαφημιση), το μωβ που εχουν ειναι πολυ καλο και δεν τσουζει
Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικό για σεξ
Μήνυμα στις 30/8/2020 στις 11:10 @Sex
Εισαι σε μια ηλικία που εξρευνας και συνεχισε να εξρευνας με οποιο φυλο σε ελκυει! Μη σκεφτεσαι το αν θα σου σηκωθει ή οτιδηποτε τετοιο γτ αυτοματα σε οποιαδηποτε φαση θα σου πεφτει. Κοιτα να περνας καλα και κατα τ αλλα οτι ακριβως ειπε και ο Nicolasz
Πήγαινε στο θέμα: Bi μπερδεμα |