Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πίστευα πως όλοι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας με χαμόγελο. Tο προσπάθησα αλλά εκείνοι επέμεναν να θέλουν μετρητά.
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου

Καλοκαίρι-αυνανισμός

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #158685 από John2001 στις 27 Ιουνίου 2022, 5:14πμ

John2001

Εικονίδιο
μέλος από: 27/6/2022
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Καλησπερα μέλη του φτου!
Γράφω εδώ το πρώτο μου άρθρο για να σας μιλήσω για κατι που ας πούμε ότι με έχει προβληματίσει. Ας αρχίσω λέγοντας ότι τώρα που κλείσαν τα σχολεία κατέβηκα με τον πατέρα μου στο χωριό μας ( η μάνα μου και η αδερφές μου μείναν στην πόλη). Με τον πατέρα μου είμαστε αρκετά κοντά στο θέμα του σεξ. Πάμε στο θέμα μας τώρα, προχτές το βράδυ είχε βγει με κατι φίλους του και μου είχε πει πως θα αργήσει, έτσι λέω και εγώ να κάτσω στον καναπέ να βάλω μια τσοντουλα στν τβ και ξέρετε την συνέχεια. Εκανα ότι ειναι να γίνει αλλά ο βλάκας με πήρε ο ύπνος γυμνό με τα χυσια μου παντού. Μετά από ώρα με ξυπνάει ο πατέρας μου και μου λέει: τι έγινε μικρέ κούραση?
Ντράπηκα αρκετά γιατί δεν με είχε ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση η πατέρας μου. Το αλλο πρωί μου είπε να μην αγχώνομαι και οτι δεν θα πει τιποτα πουθενά. Επίσης μου είπε να μην ντρέπομαι που τον παιζω γιατί όλοι οι άντρες κι οι γυναίκες το κάνουν. Τι να κάνω? Να συνεχίσω να τον παιζω όταν ειναι σπίτι (μπάνιο, δωμάτιο) ή να το κάνω όταν φεύγει?
(Sorry για το μεγάλο κείμενο)
(Αποδεκτή σε όποιον βοηθήσει)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #158687 από Katee75 στις 27 Ιουνίου 2022, 11:31πμ

Katee75

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2021
μηνύματα: 100 αποδεκτές 0
Μην το παίρνεις τόσο σοβαρά.Εφοσον και ο πατέρας σου είναι εντάξει με αυτό,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Να το κάνεις όποτε θέλεις εσύ.Αν νιώθεις άβολα πλέον όταν είναι ο πατέρας σου σπίτι,να περιμένεις να φύγει.Αν πάλι δεν μπορείς να συγκρατηθείς,κοίτα την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #158763 από alliotika στις 24 Ιουλίου 2022, 1:16πμ

alliotika

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/1/2020
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Φαίνεται ότι ο πατέρας σου είναι ανοιχτός και κατανοητικός άνθρωπος. Οπότε δεν έχεις να φοβηθείς ή να ντραπείς για τίποτα! Το ότι συζητάτε ανοιχτά και το ότι ήρθε και σου μίλησε με χαλαρό ύφος όταν σου είπε αν κουράστηκες σημαίνει ότι σε καταλαβαίνει και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να τραβάς μαλακία και να χύνεις. Άλλωστε είναι απόλυτα λογικό και φυσιολογικό. Στην ηλικία σου σίγουρα και ο ίδιος θα είχε περάσει παρόμοιες φάσεις όπου θα τον πήρε ο ύπνος μετά τη μαλακία. Αφού σου είπε να μην ντρέπεσαι να τον παίζεις και ότι όλοι το κάνουν δείχνει ότι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Επίσης, δεδομένου ότι πήγατε στο χωριό οι δυο σας δύο άντρες και η γυναίκα του έμεινε στην πόλη, αυτό σημαίνει ότι και ο ίδιος τραβάει μαλακία όσο είστε στο χωριό σας. Άρα δεν υπάρχει κάτι που χρειάζεται να σε απασχολεί.

Εννοείται να συνεχίζεις να τον παίζεις και να νιώθεις άνετος όταν είναι σπίτι, στο δωμάτιο ή στο μπάνιο. Εφόσον σου έδειξε ότι δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι, μπορείς να είσαι και πιο άνετος. Και αν σε ξαναβρεί κουρασμένο και γυμνό δε χάλασε ο κόσμος. Μέσα στη ζωή είναι όλα αυτά.

Αποδεκτή αν σε κάλυψα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #158771 από alliotika στις 25 Ιουλίου 2022, 7:38πμ

alliotika

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/1/2020
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Έγραψε:(papastamatiou_aggelo@24 Ιουλίου 2022)
Παιδιά θα φτιάξω μια ομαδική στο ινσταγκραμ στείλτε όποιος θέλει papastamatiou_aggelos
ΓρήγοραΦίλε δε σε βρίσκω με αυτό το όνομα στο ινστα. Είσαι σίγουρος ότι είναι σωστό;

(Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι επιτρέπεται η ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών στο φτου)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login