Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Θάνατος στους φανατικούς!
Σάββατο, 22 Ιουνίου

Μειωμένη σεξουαλική επιθυμία

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #165313 από worner03 στις 25 Απριλίου 2023, 6:22μμ

worner03

Εικονίδιο
μέλος από: 25/4/2023
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που έχω. Είμαι 19 χρόνων και έχω παρατηρήσει μια μεγάλη αλλαγή στην σεξουαλικη μου ζωή εδώ και αρκετό καιρό κοντά 1 χρονο έχω μειωμένη σεξουαλικη επιθυμία και πλέον δεν έχω στύση μετά από μια φορά που θα κάνω σεξ. οποίος ξέρει τι μπορεί να φταίει και τι μπορεί να βοηθήσει όπως συμπληρώματα κλπ ασ μου πει δίνω αποδεκτή
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #165322 από randomname στις 26 Απριλίου 2023, 3:18μμ

randomname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2022
μηνύματα: 49 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Αρχικά να πούμε ότι η σεξουαλική επιθυμία σε κάθε άνθρωπο είναι κάτι προσωπικό και μπορεί να περνάει κατά καιρούς από διάφορες φάσεις. Υπάρχουν μέχρι και άνθρωποι που γενικά νιώθουν ελάχιστη ή και καθόλου. Θεωρώ πως στην ηλικία σου είσαι μικρός για συμπληρώματα. Εγώ δεν είμαι γιατρός να σου προτείνω κάτι, όμως νομίζω πως αυτό που περιγράφεις ίσως είναι και φυσιολογικό.
Η θεωρία μου, που παρατήρησα και στον εαυτό μου, είναι πως από ένα σημείο και μετά, όταν φεύγεις από τα εφηβικά χρόνια (γυμνασίου, λυκείου), οι τρελές καύλες ηρεμούν. Είσαι σε μια ηλικία που έχεις ήδη παρακολουθήσει άπειρες τσόντες και έχεις προχωρήσει σεξουαλικά, με άλλα λόγια, έχεις κάνει πάρα πολλές φορές όσα πράγματα εξίταραν άρρωστα τον εγκέφαλό σου στα 13. Τώρα πλέον δεν είναι το ίδιο ευαίσθητος στα ίδια ερεθίσματα που ήταν πριν κάποια χρόνια, το οποίο μπορεί να εσύ ερμηνεύεις ως 'μειωμένη επιθυμία', ενώ είναι απλά ότι ωριμάζεις σαν άνθρωπος.
Πιστεύω πως είναι πιθανό το άγχος για αυτή την ερώτηση να προκαλείται περισσότερο από κοινωνικές προσδοκίες, παρά από κάποιο πραγματικό πρόβλημα. Δηλαδή, ίσως απλά αγχώνεσαι, επειδή αναπαράγεις υποσυνείδητα την προσδοκία ότι ο άνδρας πρέπει να 'αποδείξει' κάτι στο κρεβάτι ή ότι θα είναι καυλωμένος 24/7 κλπ. Ως άνθρωπος δεν χρειάζεται να νιώθεις πίεση σε αυτό το κομμάτι, π.χ. να αποδώσεις παραπάνω από όσο θες. Κατά τη γνώμη μου, εφόσον είσαι ικανός να αποδώσεις σεξουαλικά, δεν υπάρχει από εκεί και πέρα σωστό και λάθος επίπεδο σεξουαλικής επιθυμίας, ακριβώς επειδή αυτό είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. Δεν ξέρω την περίπτωση σου προσωπικά, αλλά νμζ πως κατά πάσα πιθανότητα είσαι μια χαρά φυσιολογικός και απλά αγχώθηκες λίγο παραπάνω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login