Μήνυμα στις 29/6/2024 στις 03:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε κι εγώ το έχω κάνει παλιότερα, γενικά νομίζω πως πολλά αγόρια σ' αυτές τις ηλικίες το κάνουν αυτό. Εμείς το είχαμε κάνει με κάποια παιδιά ακόμα και στο δημοτικό, αλλά κυρίως στο γυμνάσιο. Αν καμιά φορά βρισκόμασταν κάπου έξω σε απόμακρα μέρη ή στο δωμάτιο κανενός, βάζαμε πρόκληση ο ένας στον άλλον να τις συγκρίνουμε. Όταν ήμουν με παιδιά ίδιας ηλικίας θυμάμαι την είχαμε όλοι ίδια, άλλη φορά που ήμουν ο μεγαλύτερος, εγώ την είχα με διαφορά πιο μεγάλη.Πήγαινε στο θέμα: Σύγκριση πέους
Μήνυμα στις 1/4/2024 στις 04:32 @Sex
Emman3011, τι είδους masturbator toy έχεις. Πως λειτουργεί, είναι ευχάριστο;😅 δεν είχα ποτέ εγώ
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι μαλακιας
Μήνυμα στις 12/3/2024 στις 13:54 @Sex
Καλησπέρα φίλε, η ακροποσθία είναι στενή σε όλους όταν είναι μικροί και σιγά-σιγά χαλαρώνει καθώς μεγαλώνουν. Στην ηλικία που είσαι ακόμα, ένας βαθμός στένωσης είναι φυσιολογικός, μιλάω εκ πείρας, απλώς είναι σημαντικό να μην τραβάς το πετσάκι περισσότερο από όσο αντέχει για να μην το πληγώσεις. Όπως έγραψα και εδώ, εάν κάποιος θέλει να χαλαρώσει φυσικά το πετσάκι του, μπορεί να κάνει καθημερινά απαλές ασκήσεις τεντώματος, χωρίς* όμως να το πιέζει παραπάνω από όσο αντέχει. Σταδιακά το δέρμα εκεί θα αρχίζει να χαλαρώνει. Εάν επισκεφθείς γιατρό (ουρολόγο) μπορεί να προτείνει επίσης στεροειδείς κρέμες, οι οποίες με εφαρμογή μπορούν να χαλαρώσουν το δέρμα. Αν νιώθεις ότι θες να δεις γιατρό, θα πρέπει να μιλήσεις με τους γονείς σου, δεν θα σοκαριστούν γτ είναι ενήλικες. Πήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι γιατρό;
Μήνυμα στις 8/3/2024 στις 07:07 @Sex
Γεια σου φίλε, ναι μπορεί κάποιες φορές να υπάρξει μικρο-ρήξη ή τσουξιμο στο δέρμα λόγω βίαιου χειρισμού. Γι'αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην πιέζουμε το πετσάκι να κατεβεί περισσότερο από όσο αντέχει. Αυτό χαλαρώνει από μόνο του σιγά σιγά, και σε κάθε αγόρι σε διαφορετική ηλικία. Απάντησα και σε άλλον εδώ για το τι πρέπει να κάνεις ώστε να χαλαρώσει φυσιολογικά. Κάποιος μικροτραυματισμός μπορεί φέρει τσουξιμο για λίγες μέρες, άλλα όπως και σε κάθε άλλο μέρος του σώματος σύντομα κλείνει. Μου έχει τύχει ένα πάρα πολύ μικρό στον χαλινό που με έτσουζε για λίγο και μετά πέρασε. Πρέπει να προσέχεις το πέος σου και να μην το χειρίζεσαι άγαρμπα. Φυσικά, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη σε εσένα, οπότε δεν μπορώ να μην συστήσω και τον γιατρό. Ιδίως εάν ο πόνος κρατάει και δεν βλέπεις βελτίωση, ή θες να σε δει προσωπικά, θα πρέπει να τον λάβεις υπόψη. Πήγαινε στο θέμα: Αίμα στο πεος
Μήνυμα στις 8/3/2024 στις 06:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ισχύει πως το παίξιμο στις ρώγες είναι αρκετά ερεθιστικό, και νμζ πως πολλά αγόρια το αγνοούν αυτό. Ακόμα κι εγώ πολλές φορές ξεχνάω να ασχοληθώ και πάω κατευθείαν κάτω για πιο γρήγορα, αλλά αν υπάρχει χρόνος το χάιδεμα στο σώμα γενικά, μαζί με τις ρώγες, ενισχύει πολύ τις αισθήσεις στον αυνανισμό.Όσο για την ιδέα που ρώτησες, ένα κλασικό είναι η απαλή πίεση/χάιδεμα στο περίνεο (κάτω από τα αρχίδια) ταυτόχρονα με τον αυνανισμό. Επίσης το χάιδεμα/ τρίψιμο μόνο στο κεφαλάκι (πιο αναλυτικά κ εδώ). Ο καθένας πειραματίζεται με το σώμα για να βρει τι του αρέσει Πήγαινε στο θέμα: Ρώγες
Μήνυμα στις 22/2/2024 στις 04:44 @Sex
Ισχύει πως στον καθένα αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Μια τεχνική αυνανισμού που εμένα μου αρέσει πολύ (αλλά θέλει λίγη υπομονή) είναι το τρίψιμο στο κεφαλάκι. Ξαπλώνεις χαλαρά και κατεβάζεις το πετσάκι. Με το ένα χέρι κρατάς το πέος σταθερά. Με το άλλο βάζεις λίγο σάλιο στον αντίχειρα και χαϊδεύεις κυκλικά ή πάνω-κάτω την κάτω πλευρά της βαλάνου και λίγο στο πλάι (την αριστερή ή την δεξιά πλευρά απ' τον χαλινό). Όταν το κάνεις για λίγη ώρα σταθερά αρχίζει η αίσθηση. Είχαμε γράψει και σε παλιότερο τσατ για αυτά εδώ. Προσωπικά το ανακάλυψα κάπως τυχαία και έμεινα. Εάν πετύχει, νιώθεις ένα κάψιμο στα πόδια, αλλά θέλει, όπως είπα, λίγη υπομονή και να μάθεις τι αρέσει στο σώμα σου. Καλή διασκέδαση. Πήγαινε στο θέμα: Τροποι μαλακιας - δαχτυλο
Μήνυμα στις 6/2/2024 στις 16:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου, θυμάσαι σε ποιο σημείο ακριβώς είδες το αίμα, ήταν πολύ ή λίγο; έκανες κάτι πριν συμβεί; Το ότι δεν σε πονάει και έγινε μια φορά είναι καλό. Υποψιάζομαι πως ίσως να είναι κάποιος μικροτραυματισμός. Ξέρω ότι μπορεί να υποστεί μικροτραυματισμό ο χαλινός του πέους (το λεπτό πετσάκι που υπάρχει κάτω απ' την βάλανο), αλλά αν είναι μικρός ξανακλείνει και δεν προκαλεί προβλήματα (μιλάω εκ πείρας). Εάν το ξαναδείς, δεν θα ήταν κακό να δεις έναν γιατρό, εάν θες να είσαι σίγουρος.Πήγαινε στο θέμα: Αίμα στο πέος
Μήνυμα στις 30/1/2024 στις 16:19 @Sex
makis2024 όταν τον παίζεις δεν είναι απαραίτητο να βγαίνει το κεφαλάκι. Οι περισσότεροι δηλαδή όταν παίζουν έχουν το πετσάκι πάνω. Επίσης, στην εφηβεία αρκετά αγόρια έχουν στένωση στο πετσάκι, είναι φυσιολογικό απλώς πρέπει κι εσύ να κάνεις μικρές ασκήσεις για να χαλαρώνει λίγο. Εδώ είπαμε κάποιες συμβουλές.
Πήγαινε στο θέμα: παίξιμο
Μήνυμα στις 15/1/2024 στις 15:23 @Sex
Φίλε ntinos_soul, δεν ήξερα ότι υπάρχει δονητής βαλάνου. Τι ακριβώς σου κάνει αυτό; πως χρησιμοποιείται;
Πήγαινε στο θέμα: Ψεύτικα μούνια
Μήνυμα στις 3/1/2024 στις 15:59 @Sex
Ναι, σταδιακά γίνεται. Σιγά σιγά θα μπορεις να την ακουμπάς απαλά χωρίς να σε πονάει. Βέβαια να πω ότι κι εγώ λίγο μικρότερος (παιδί/έφηβος) δεν την ακουμπούσα συχνά απευθείας, εκτός απο όταν ήταν για πλύσιμο π.χ. Δηλαδή, η βάλανος είναι ούτως ή άλλως ευαίσθητη σε όλους, οπότε μια ευαισθησία θα υπάρχει πάντα, απλά δεν θα ναι επίπονη.
Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησια βαλανου |