Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Το να ορίζουμε δια του οριζομένου σημαίνει να ορίζουμε διά του οριζομένου.
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου

help me gia na matho gia to sex! 14xronos

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #53414 από areno στις 12 Ιουλίου 2009, 12:18πμ

areno

μέλος από: 11/7/2009
Sxetika me to megethos egw eimai 14 kai mou einai 16cm! poly den einai?? aunanizomai kathe mera ala otan den mou einai se stysy einai 5 cm. alhthia pote den exei pei kanenas poso tou einai xwris stysy!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53415 από RGXRISTOS στις 12 Ιουλίου 2009, 1:05πμ

RGXRISTOS

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/7/2009
analoga emm kamia fora mou einai 5-6 alles fores 8-9!!!kai se stisi den ksero na sou pw akribos epeidi otan metrao apo plagia einai 12-13 ekatosta kai otan tin metrao apo pano einai 15!!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53416 από kiamos15 στις 12 Ιουλίου 2009, 7:24πμ

kiamos15

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/7/2009
Ρε παιδια...Μην ασχολειστε με αυτο το θεμα...Σιγα πια...Εγω ξερω οτι το σημειο ερεθισης της γυναικας ειναι περιπου στα 6εκατοστα...Μην αγχωνεστε με αυτο το θεμα...Τελος παντων...

Σε χαλαρωση : 7 με 11 εκ. και διαμετρο 3εκ.                        Σε στυση    : 12 με 20 εκ. και διαμετρο κατι λιγοτερο απο 4 εκ.

Οι παραπανω πληροφοριες ειναι απο το βιβλιο : Εφηβεια,ερωτας και σεξουαλικοτητα...!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53482 από SanTa BarBaRiaN στις 15 Ιουλίου 2009, 7:18πμ

SanTa BarBaRiaN

Εικονίδιο
μέλος από: 15/7/2009
μη σε νοιαζει αν την εχεις μεγαλη η μικρη...απλα οτι πορνο εχεις δει μονο να ξερεις οτι θα σε βοηθησει στο σεξ...
κ επισης το μυστικο ειναι να κανεις τη γυναικα να το ευχαριστιεται κ μετα να το ευχαριστιεσαι κ εσυ...
θα μενεις αξεχαστος κ ας εισαι κ ανυπαρκτος σε μεγεθος....
αν κοιτας μονο την παρτυ σου θα καταληξεις να σε λεει καφρο κ να της αρεσει καλυτερα ενας αλλος που θα την υπολογιζει στο σεξ κ ας την εχει μικρη....

ειπες οτι θες να μαθεις για το σεξ...
εγω αυτα εχω να διδαξω απο εμπειριες μου....
i hope i helped
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login