χείλια και άλλα
Μήνυμα #65482 από anna_32 στις 30 Αυγούστου 2010, 2:18πμ
Θέλω να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό -ξέρω ότι είναι ασυνήθιστο-: Το αριστερό χείλος, εσωτερικό νομίζω χωρίς σιγουριά, είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο από το δεξί. Το ξέρω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είναι ίσα μεταξύ τους αλλά η διαφορά είναι υπερβολική. Και από κάποιο σημείο και πέρα-προς την άκρη- αλλάζει χρώμα και γίνεται πιο σκούρο ως, νομίζω, γκρι! Μου ΄χουν πει ότι μπορώ με χειρουργική επέμβαση να το αλλάξω. Εμένα δεν με ενοχλεί παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις. Πιο σημαντικό για μένα είναι όμως το αν θα πείραζε έναν άνδρα κάτι τέτοιο αν με δει... Υπάρχει περίπτωση να του κοπεί η.. όρεξη? Και κάτι λίγο άσχετο με τα παραπάνω: δεν είναι -ειληκρινά όμως τώρα- έστω και λίγο αηδιαστικό το cunnilingus λόγω των υγρών? Φαντάζομαι ότι το fellatio είναι πιο στεγνό αν εξαιρέσουμε τα σάλια του δικού μας στόματος.. Επίσης, υπάρχει περίπτωση κάποιος να ενοχληθεί αν δεν πιεις το χύσι του? Αν δεν θες να δοκιμάσεις ακόμη την γεύση...? Και τέλος, αν εκείνος φοράει προφυλακτικό κατά το fellatio δεν μειώνεται η ευχαρίστησή του? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
2
Μήνυμα #65484 από emmanolo στις 30 Αυγούστου 2010, 2:41πμ
![]() ![]() μηνύματα: 6 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηgeia s....pisteuw pws isws na pas se kapoio giatro na se dei xamhla mhpws kai einai kati allo an kai dn nomizw....an einai para3enos isws na tou fanei periergo p 8a dei etsi to m... s. oso gia to xusi dn einai aparaithto na enoxlh8ei....mporeis na tou peis oti den 8eleis akoma toulaxiston kai mallon 8a katalavei....:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65487 από Barbasta8is στις 30 Αυγούστου 2010, 4:35πμ
Αμα δεν ειναι κατι ιατρικο να εισαι σιγουρη οτι αυτο ειναι το μονο πραμα που θα πειραξει σε εναν αντρα...και πολυ περισσοτερο στο αγορι σου το οποιο θα κατανοει τα ελλατωματα σου.Εξαλου δεν εχεις και 3ο ποδι...κατι πολυ απλο ειναι. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65492 από Doctoras στις 30 Αυγούστου 2010, 1:08μμ
1+Στον μπαρμπα-σταθη!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65520 από m@ria στις 30 Αυγούστου 2010, 4:56μμ
![]() |
που δεν θα πειράξει εννοείς.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65569 από Barbasta8is στις 31 Αυγούστου 2010, 4:35πμ
Ναι συγνωμη μπερδευτικα...ευχαριστω Doctora.. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65574 από Doctoras στις 31 Αυγούστου 2010, 7:57πμ
Τιποτα να σε καλα και να μας ταιζεις!!!(εγω προσωπικα δεν τρωω τους αλους).Λολ ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100574 από Noir Désir στις 14 Μαΐου 2012, 11:11μμ
![]() |
Γεια! νταξει το ξερω, παλιο ποστ αλλα τωρα το βρηκα και ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα..ρε συ να σε ρωτησω, αν εχεις ολοκληρωσει, πώς αντεδρασε το αγορι σου; (γιατι εχω και γω το ιδιο θεμα και τρελλες ανασφαλειες σχετικα...) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |