Στείλε λεφτά στο ftou.gr
"Αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο χρειάζεσαι τα Windows, τότε δεν τα χρειάζεσαι". Bill Gates
Παρασκευή, 3 Απριλίου

ξυρισμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #72878 από bill996 στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 5:03μμ

bill996

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/1/2011
πριν κανα μηνα εκοψα με ψαλιδακι(οχι εντελως) τις τριχες γυρω απο το πεος και πανω σταρχιδια και 1.με ετρωγε αφανταστα 2.νομιζω πως δεν καυλωνα εντελως 3.νομιζω πως μου βγηκαν περισσοτερες τριχες στα ποδια αλλα και στα χερια που ειχα ελαχιστες.
ισχυει κατι απο αυτα?εσεις και οι φιλοι σας αμα ξερετε τα ξυριζετε?αν ναι εντελως,ουτε τριχα πανω.και απο ποια ηλικια?μετα ξαναβγαινουν τριχες οπως πριν?
Κοριτσια:σας αρεσει στα αγορια να ειναι ξυρισμενα?+φαινεται ωραιο να εισαι ξυρισμενος μονο εκει και στο υπολοιπο σωμα να εχεις τριχες?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72894 από makis92 στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 7:35μμ

makis92

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011
Εγω το ξυριζω ... για αισθητικους λιγους, ξαναβγενουν τριχες και λογικο να σε τρωει, αυτο για περισσοτερες τριχες στα χερια και στα ποδι δεν το γνωριζω και αν και δεν ειμαι κοριτσι το προτιμω ξυρισμενο γιατι φαντασου ας πουμε η κοπελα σου να εχει τριχες εκει... οπως και εκεινη θα σιχαινοταν καπως να σου εκανε στοματικο με τριχες ετσι και εσυ θα σιχενοσουνα..!! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72901 από Arthas στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 8:01μμ

Arthas

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2011
Λοιπον φιλε ειναι λογικο να σε τρωνε την πρωτη φορα αλλα με την 2η-3η φορα δεν θα εχεις φαγουρα.Καλυτερα ασε το ψαλιδι και πιασε ξυραφι ή ακομα καλυτερα αν εχεις ξυριστικη μηχανη γιατι με το ξυραφι παιρνει παρα πολυ ωρα.Το οτι δεν σου καβλωνει μπορει να ειναι καθαρο ψυχολογικο παντως δεν εχει σχεση με το κοψιμο.Επισης λογικο ειναι να βγαινουν τριχες στα ποδια και στα χερια αφου εισαι στην αναπτυξη.Τελος τα κοριτσια το προτιμουν ξυρισμενο (εχω κανει και γκαλοπ χαχαχα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72904 από GrandmasterL στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 8:14μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Ειναι λογικο να σε τρωει,γιατι πανε να ξαναβγουνε οι καινουριες τριχες μεσα απο το δερμα και σε τσιμπανε.
Τα αλλα δυο που ειπες,ειναι ιδεα σου.
Προσωπικα,εγω ξυριζομαι με ξυραφι,ψιλοτακτικα,απλα γιατι μου αρεσει να το βλεπω ετσι :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72914 από Aitherovamwn στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 9:16μμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
απο τοτε που μου πρωτοβγηκαν τριχες τις ξυριζα και πιστευω πως εχθος απ οτι ειναι πιο ομορφο ετσι ειναι και πιο υγηινο!
οταν τις ξυριζεις οταν βγουν οι πολυ μικρες θα σε τρωνε...
Α,και μετα βγαινουν και πιο αγριες οι τριχες!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login