Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Michael Jackson σύμβολο του σεξ
Τετάρτη, 18 Ιουνίου

Καλημερα!!

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #79573 από gossipgirl στις 15 Ιουνίου 2011, 11:42πμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Ειμαι καινουριο μελος...Καλως σας βρηκα λοιπον...Θελω να σας πω τον πονο μου και αν μπορει καποιος να με καθησυχασει/λυσει την απορια μου θα ημουν ευγνωμων...Με το αγορι μου ειμαστε αρκετο καιρο μαζι και τους τελευταιους εξι μηνες ειναι φανταρος...Την κυριακη,οπου ειχε αδεια, καναμε σεξ και καταλαθως τελειωσε μεσα μου..Και λεω καταλαθως γιατι λογω του οτι τα εχουμε πολυ καιρο δεν βαζουμε προφυλακτικο( βλακεια το ξερω αλλα μην με κραξετε )...Την ωρα που τελειωνε χτυπησε το τηλ και εγινε το κακο...πφφφ :( οι γονιμες μερες μου ξεκινουν απο 14 ιουνιου εως 21 και το ''ατυχημα'' εγινε 12...υπαρχει περιπτωση να εμεινα εγκυος??:(

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79575 από makis92 στις 15 Ιουνίου 2011, 11:56πμ

makis92

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011
Πείρες μήπως το χάπι?? Αν και δεν είμαι σίγουρος μπορεί να έμεινες αλλά καλύτερα είναι να κάνεις το τεστ, για να σου φυγουν οι φόβοι και οι ανησυχίες.!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79576 από DAINOS στις 15 Ιουνίου 2011, 11:57πμ

DAINOS

Εικονίδιο
μέλος από: 16/8/2010
Καλημέρα και καλος ήλθρες!

Αν τελείωσε μέσα σου εντελός σίγουρα θα υπάρχη περίπτοση. και να μην είσαι σε γώνιμες μέρες υπάρχη μικρότερη πιθανότητα. όμως δεν παύει να υπάρχει πιθανότητα. επιδή λοιπόν σε έφαγα με τις πιθανότητες πήγενε κάνε test να δείς αμα θές. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.. σου έυχομε να μην έχει γίνει κάτι. και ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Δεν έχει σημασία που είσται πολύ καιρό. βάλτε προφυλακτικό και αν δεν βάλετε παρε αντισιλιπτικα.δεν ξλερω αν τα τνισιλιπτικα έχουν παρενέργειες ή αμα κάποια κοπέλα δεν μπορει να τα πάρει, αν δέν μπορείς να τα πάρεις έστω για διάφορους λόγους προσεξτε ξανα και ξανα. να μην τελειώνει μέσα σου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79578 από gossipgirl στις 15 Ιουνίου 2011, 12:01μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
Ευχαριστω πολυ και τους δυο...μακη το χαπι δεν το πηρα οχι :(θελει ιατρικη συνταγη και που να εβρισκα γυναικολογο στις 2 το βραδυ :(:( dainos αντισυλληπτικα επαιρνα αλλα τα σταματησα γιατι πηρα 6 κιλα εξαιτιας τους :(
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #79593 από makis92 στις 15 Ιουνίου 2011, 1:02μμ

makis92

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011

Αποδεκτή απάντηση

:/ Το χάπι απότι ξέρω μπορούσες να το πάρεις και την επόμενη μέρα... Κάνε το τεστ και κλείσε και ένα ραντεβού στον/στην γυναικολόγο σου.Και αν δεν έχει συμβεί το "κακό" άλλη φορά πάντα με προφυλακτικό
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79594 από gossipgirl στις 15 Ιουνίου 2011, 1:06μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
Ναι ομως οσο παιρνουν οι ωρες χανεται η αποτελεσματικοτητα του:( Ελπιζω να μην εχει συμβει τιποτα :( Θα χαρω να ακουσω και καμια γυναικεια γνωμη παντως αν και εσεις αγορια με βοηθησατε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79595 από eisainoobas στις 15 Ιουνίου 2011, 2:03μμ

eisainoobas

banned
μέλος από: 4/6/2011
καταρχας υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να εχεις μεινει, ασχετα με τις γονιμες μερες σου. το χαπι της επομενης μερας πρεπει να ληφθει μεσα στις πρωτες 72 ωρες για να ειναι αποτελεσματικο. επειτα, το τεστ εγκυμοσυνης δεν μπορει να σου δειξει απο τοσο νωρις αποτελεσμα. η μονη λυση σου ειναι να πας να κανεις μια Β-χοριακη (εξεταση αιματος που ανιχνευει την χοριακη ορμονη που εκρινεται σε εγκυμοσυνη) αλλιως αλλο τροπο δεν μπορεις να βρεις.
καλυτερα λιγη απολαυση λιγοτερη και το κεφαλι μας ησυχο, παρα να τραβας αυτο το αγχος καθε φορα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79596 από gossipgirl στις 15 Ιουνίου 2011, 2:09μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
Χοριακη μπορω να κανω απο αυτην την βδομαδα...αληθευει?επισης σε νοσοκομειο μπορω να παω μονη μου για να κανω εξετασεις ή να παρω καποιο ενηλικα μαζι?(σε λιγο καιρο κλεινω τα 18)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79599 από eisainoobas στις 15 Ιουνίου 2011, 2:57μμ

eisainoobas

banned
μέλος από: 4/6/2011
φυσικα και αληθευει. μπορεις να πας και μονη σου αν δεν κανω λαθος, δεν χρειαζεται ενηλικας. εκτος και αν εχεις καμια φιλη σου /ξαδερφη σου που να εμπιστευεσαι μεγαλυτερη απο σενα, για συμπαρασταση πιο πολυ, για να μην αγχωθεις.καλη επιτυχια και ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι αυτα που επιθυμεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79602 από gossipgirl στις 15 Ιουνίου 2011, 3:25μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
Σε ευχαριστω πολυ!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login