Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Κοινωνικός είναι εκείνος που κάνει παρέα σ' αυτούς που έτσι κι αλλιώς δεν τη χρειάζονται.
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου

ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ 22/3/2003 2:54:00 πμ

Νέος, ωραίος...

Νέος, ωραίος, ψηλός, ετών 29 και κάτι ψάχνει για νέα… Όοοοοοοπα, νέος είμαι και ωραίος και ψηλός αλλά δεν ψάχνω νέα, ψάχνομαι γενικά και τρώγομαι με διάφορα πραγματάκια της καθημερινότητας, τα οποία με βάζουν στην πρίζα κοινώς και πρέπει να το ανοίξω αυτό το ρημάδι το στόμα μου, να τα πω.

 

Είμαι λοιπόν τελευταία χολωμένος και συνάμα πολύ ανήσυχος με τον επικείμενο πόλεμο στο Ιράκ. Δε λέω, μπορεί ο κύριος Σαντάμ να είναι λίγο παράξενος ο άνθρωπος, πάντα όμως πίστευα και πιστεύω ότι υπάρχει λύση για όλα, ότι όλα διορθώνονται χωρίς να χρειάζεται να φθάσουν τα πράγματα στο έσχατο σημείο. Μάλλον όμως είμαι πολύ ρομαντικός ή δεν θέλω να παραδεχτώ την πραγματική αλήθεια που κρύβεται πίσω από την επέμβαση αυτή της Αμερικής. Συμφέροντα, συμφέροντα, συμφέροντα, αυτή η λέξη και μόνο αυτή περιτριγυρίζει το κεφάλι μου και όχι μόνο το δικό μου, με οποιοδήποτε κόστος.

 

Κόστος σε ανθρώπινες ζωές, σε οικογένειες διαλυμένες, σε άρρωστα παιδιά, σε ψυχές βασανισμένες και ξεσπιτωμένες. Είναι νωπές ακόμη στη μνήμη μου οι εικόνες από ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού με παιδιά βασανισμένα, με νεογέννητα τερατάκια από τα χημικά τα οποία από εδώ και πέρα φοβάμαι ότι δεν θα τα βλέπουμε μόνο στα θρίλερ. Από την άλλη πλευρά, παιδιά αμερικάνικων σχολείων, τα οποία συμφωνούσαν στην ιδέα του πολέμου και της ισχυρής επέμβασης της χώρας τους. Παιδιά όμως που δεν θέλω να πιστεύω ότι τα λόγια αυτά ήταν δικά τους, ότι δεν τα ένοιωθαν πραγματικά αλλά ήταν μια απόδειξη της τρομερής πλύσης εγκεφάλου που έχουν δεχθεί από τους δασκάλους, γονείς και από τον πρόεδρο της χώρας τους.

 

Έχω σπαστεί λοιπόν με αυτή την κατάσταση, δεν θέλω να αρχίσω να ρίχνω μπινελικάκια για τον κύριο (φτου για κύριος) ακατανόμαστο ο οποίος μάλλον νομίζει ότι είναι ο God ή ότι έχει το δικαίωμα να προκαλεί όλα αυτά τα δεινά. Αποφάσισα λοιπόν να αντιδράσω γιατί εμείς οι νεολαίοι είμαστε ανήσυχοι, έχουμε άποψη, όταν θέλουμε μαζί μπορούμε, δεν είμαστε κλεισμένοι στο καβούκι μας όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν ή καλύτερα, τους βολεύει να το κάνουν αυτό.

 

Θα κάνω λοιπόν το δικό μου μποϊκοτάζ. Μαλίμπορο τέλος, από αύριο GR και αυτό light, COCA COLA τέλος, νεράκι του Θεούλη και ότι άλλο αμερικάνικο έχω στα χέρια μού ααααααααντε γεια, βρε ααααααααντε γεια. Δεν θα τους κάνω εγώ πλούσιους για να δοκιμάζουν αυτοί τα όπλα τους στον κοσμάκι. Εγώ τα παιδάκια μου (όταν θα τα κάνω) θέλω να μεγαλώσουν. Θέλω να πεθάνω, όχι να με πεθάνουν αυτοί.

 

Ε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΛΕΜΕΕΕ! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

 

Σας φιλώ σταυρωτά. Ευχαριστώ για την φιλοξενία, θα επανέλθω δριμύτερος.

RESIST MY FRIENDS!!!!!!!!!!!

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Villon @ 22/3/2003 - 11:38
Ακριβώς! RESIST!Γιατί η πίστη στη φράση "δεν γίνεται τίποτα", που μας έχουν προγραμματίσει να την επαναλαμβάνουμε σαν καλοκουρδισμένα ρομποτάκια, είναι η ΑΙΤΙΑ που δεν γίνεται τίποτα.Όταν οι ανθρωποι φώναξαν πολύ δυνατά και σε διάρκεια,ΕΓΙΝΕ κάτι.
#2~katrin @ 22/3/2003 - 11:41
Μεγάλε.......όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε.....Κι εγώ μαζί σου..... Κι όλοι αυτοί μαζί μας, γιατί νεολαίοι νεολαίοι, αλλά έχουμε και συνείδηση....όπως πολύ σωστά το έθεσες.....εύγε νέε μου...
#3~LION_KING @ 22/3/2003 - 13:18
Εδώ και λίγες μέρες το εφαρμόζω κι εγώ. Μαζί σας!!! βρε ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!!!!
#4~LION_KING @ 22/3/2003 - 13:19
Κατάλαβες.... εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ(π)ου... χτενίζεται...
#5~Thalassa @ 22/3/2003 - 13:46
...όντως υπάρχει μια minimum επιλογή που έχουμε: να αρνηθούμε να πληρώνουμε και να χρηματοδοτούμε οι ίδιοι αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι' αυτήν την τραγική κατάσταση.
Και ίσως όχι μόνο επιλογή, αλλά και υποχρέωση!
#6~konosk @ 22/3/2003 - 20:44
Κρατάτε γερά, γιατί όταν χτυπάνε την πόρτα του γείτονα είναι πολύ κοντά στη δική σας πόρτα. Διάρκεια, όιπως λέει ο Villon
#7~σουπιά @ 24/3/2003 - 09:52
Ας αφήσουμε τις δικαιολογίες...
μπορούμε και πρέπει να αντιταχθούμε,
ειρηνικά και δυνατά!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.