Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Όλοι είμαστε ίσοι. Απλώς μερικοί είναι πιο ίσοι απ' τους άλλους!
Σάββατο, 20 Απριλίου

ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ 3/4/2003 4:24:00 μμ

Βαρεθήκατε την ενημέρωση; Γιατί;

ΓιαλαντζίΥποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι από σας, έχετε βαρεθεί τα θέματα, τα τηλεοπτικά πάνελ, τις εφημερίδες σχετικά με το φλέγον ζήτημα του πολέμου. Δε σας κρύβω το γεγονός ότι κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι, για λίγο όμως.

 

Πώς μπορώ να βαρεθώ όταν βλέπω οικογένειες να ξεκληρίζονται, παιδιά ακρωτηριασμένα ψυχή τε και σώματι; Πείτε μου πώς; Παιδί ακρωτηριασμένο, χωρίς χέρια, να κοιτάζει τον τηλεοπτικό φακό με απάθεια πλέον, διότι τι άλλο μεγαλύτερο κακό να το βρεί; Μόνο ο θάνατος τον οποίο ίσως και να εύχεται. Ποια η ελπίδα του, ποια τα όνειρά του τα οποία ποδοπάτησαν άκαρδοι, βέβηλοι, ψυχροί εκτελεστές;

 

Θλίβομαι πραγματικά. Δε μπορώ να αντιδράσω αλλιώς, τα συναισθήματά μου έχουν ακρωτηριαστεί, κλαίω, κανείς δεν είπε ότι οι άνδρες είναι φτιαγμένοι από πέτρα. Το στομάχι μου κόμπος, αναστατώθηκα και ξεβαρέθηκα. Τώρα μόνο μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι εκεί, παρόλο που μπορεί να μην συμπαθούν τον ηγέτη τους, οργίζονται και αντιστέκονται με τόσο θάρρος απέναντι στους παράνομους κατακτητές.

 

Σ' αυτούς τους ψεύτες και υποκριτές, σ' αυτούς τους δικτάτορες που δυναστεύουν και τον ίδιο τους το λαό, πουλώντας του ψέματα και κατασκευασμένα επιχειρήματα. Φθάνουν να απολύουν δημοσιογράφους που λένε την αλήθεια, να λογοκρίνουν το καθετί, να χειροδικούν σε διαδηλωτές. Αυτό λοιπόν είναι το "american dream" το οποίο έχουν βαρεθεί τα αυτιά μου να ακούνε; Ή μήπως θα μας πούνε ότι είναι η βελτιωμένη έκδοσή του; Προκαλώ ανοιχτά τον κάθε Αμερικάνο ή Ελληνοαμερικάνο να μου το εξηγήσει ή να μου το υποστηρίξει, γιατί εγώ έχω ένα καλύτερο "dream" για να του πω.

 

I HAVE A DREAM... I HAVE A DREAM...

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Κλαίρη @ 3/4/2003 - 19:42
Εχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες.Γιατί αισθάνομαι οτι η πόλη κοιμάται?Ποιος ενδιαφέρεται?Γιατι δεν κάνουμε κάτι .Ως πότε θα σκύβουμε το κεφάλι?
#2~aris @ 3/4/2003 - 20:59
Πάντα ο πόνος και η δυστυχία του δίπλα μας αφήνουν αδιάφορους, μέχρι κάποια στιγμή μοιραία να χτυπήσουν και τη δική μας πόρτα. Τότε μόνο ξεσηκωνόμαστε στ' αλήθεια.
#3~africa @ 3/4/2003 - 23:25
Το American dream , ειναι όνειρο κυριαρχίας επάνω στον κόσμο.Εμπορικά, πολιτιστικά, και στρατιωτικά. Όπως κάθε αυτοκρατορία φτάνει στον κορεσμό και μετά αρχίζει η πτώση της.Το αμερικάνικο όνειρο έφτασε στον κορεσμό του και τώρα αρχίζει η πτώση.
#4~africa @ 3/4/2003 - 23:27
(μερος 2) Ο Θεός, και οι υπόλοιποι Θεοί ας δώσουνε δύναμη και υπομονή σε εμάς να περάσουμε ανώδυνα την πτώση τους. Να δώσουνε χάρη , ευγένεια και προπάντων ανθρωπισμό, στην επόμενη που έρχεται.
#5~dimant @ 4/4/2003 - 19:34
Epitrepetai i anadimosiefsi se allo site sir psekastira?
#6~σουπιά @ 7/4/2003 - 10:04
Τόσος πόνος, τόσες ζωές αδικοχαμένες.....
ΓΙΑΤΙ?
ούτε εγώ καταλαβαίνω και δεν νομίζω ότι
υπάρχει λόγος που να το αιτιολογεί αυτό
που συμβαίνει.
ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.