Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Η Ελλάδα με έξυπνους πολιτικούς, που έτρωγαν τα λεφτά αλλά δεν τους έπιανε κανείς — όχι όπως σήμερα που γίνονται ρόμπα
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

dim34 6/6/2003 7:08:00 πμ

Αγαπητή Σκάρλετ, ενταύθα

ΑγάπεςΑγαπητή Σκάρλετ,

 

Αύριο δεν είναι μια καλύτερη μέρα, είναι απλά μια άλλη μέρα, μια μέρα όπως η χθεσινή με όλες τις προεκτάσεις της σημερινής, της χθεσινής, το μόνο που αλλάζει είναι ο αριθμός στο ημερολόγιο, ενίοτε και ο αριθμός του μήνα, του χρόνου. Όσο παραμένεις εκεί, όλες οι μέρες της ζωής σου θα είναι απλά αντίγραφα της σημερινής, χωρίς ελπίδα, σκοπό, ουσία ζωής, απέλπιδες στιγμές σε ερμαφρόδιτες ώρες και μέρες, όπως ερμαφρόδιτη κατάντησες παρασυρμένη από τα σημεία των καιρών.

 

Ένα ανδρογύναιο αντίθετο, έξω από όλους τους νόμους της φύσης που διέπουν την ύπαρξη των όντων αυτού του πλανήτη, χαμένο σε δρόμους σκοτεινούς, ανήλιαγα στενά με σημάδια παγιδευμένα που εκρήγνυνται στο πρόσωπο σου όταν, έστω και κατά λάθος, προσπαθείς να δεις τη λάμψη του φεγγαριού που λάμπει παντοτινά εκεί ψηλά, οριοθετώντας και στοιχειώνοντας τα όνειρα σου, δίνοντας άξια και υπόσταση σε όποιον μπορεί (θέλει, προσπαθεί) να στρέψει το βλέμμα του και να το κοιτάξει κατάματα, αγνά, αθώα όπως του πρέπει.

 

Ξύπνα καρδιά μου από το λήθαργο που σου επιβάλλουν άλλοι, πάρε τη θέση που σου ανήκει ξετινάζοντας τα δεσμά που σε κρατούν έρμαιο, άβουλο ον σε ονειρώξεις πεπερασμένων αντιλήψεων επαναστατών συνείδησης, ανούσιων "συνθηκών" και "νέων τάξεων", έλα πάλι να συναντηθούμε όπως τότε, κάτω από τα άνθη αμυγδαλιάς, δίπλα στο κύμα ένα καλοκαιρινό βράδυ, να δώσουμε νόημα στο κενό, να βοηθήσουμε την συνομωσία του σύμπαντος όπως μπορούμε και θέλουμε.

 

Έλα να γίνουμε τα μαύρα πρόβατα στο κοπάδι του κόσμου ξεσηκώνοντας θύελλες, να παρασύρουν κι άλλα, να αλλάξουμε γραμμή στην πλεύση που μας επέβαλλαν και να ταξιδέψουμε σε νερά καθάρια, πράσινα ατενίζοντας το μέλλον με όνειρα και ελπίδα ξανά στα μάτια και στην ψυχή.

 

Έλα μάτια μου και θα σου πω τι σημαίνει ν' αγαπάς εσένα.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~simela @ 6/6/2003 - 10:21
sto proto mou vivlio "Telika ton nikisa", perigrafo ka8imerina, vima me vima ke kata tin ora ton gegonoton, pós xipnai i diki mou i kardia apo ton diko mou li8argo ke pos ginete i riziki metavoli mou, oste mesa se 3 hronia na gino ...afta pou egina!
#2~simela @ 6/6/2003 - 12:33
ti egina mesa se 3 hronia, afou prota ema8a na me agapo ke na me sevome? pigene sto www.simela.com gia na dis eki. diavase ke to apospasma "To oniro"
#3~Villon @ 6/6/2003 - 18:47
Frankly my dear, I don't give a dime

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.