Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που έφτασε και στην Ελλάδα ο υπερυπολογιστής Sinclair Spectrum ZX.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Montechristo 29/7/2003 7:08:00 πμ

Savoir Vivre προς υποψηφίους εραστάς - μέρος Βου

Φέξε μουΤζα!! Εδώ είμαι πάλι, δεν άργησα; Ξέρω, ξέρω η αγωνία είναι μεγάλη, γιατί σήμερα, όπως σου έχω υποσχεθεί τιμημένε περιπατητή του ftou, πρόκειται, ως άλλη Dr. Ρουθ, να ολοκληρώσω την ξενάγησή σου στο γυναικείο νοητικό σύμπαν. Το κεντρικό μας θέμα, όπως θα παρακολούθησες στο προηγούμενο ομότιτλο άρθρο, είναι ο ιδανικός τρόπος που φλερτάρεται το θήλυ. Λοιπόν, είχαμε μείνει στη ματιά μετά μειδιάματος, όπου ουσιαστικά αρχίζει και το παιχνίδι... και συνεχίζω ακάθιστη (ως εισηγήτρια που είμαι).

 

 

Επόμενη φάση: Προσέγγιση σωμάτων

 

Ήγκηκεν η ώρα να πλησιαστείτε. Ήδη τα σώματά σας εδώ και αρκετή ώρα συνομιλούν με το να κάνετε τις ίδιες κινήσεις ταυτόχρονα ή σχεδόν ταυτόχρονα, με το να στέκεστε "ανοιχτά" ο ένας απέναντι στον άλλο (δηλ. για παράδειγμα όχι με σταυρωμένα χέρια και στραμμένο τον κορμό αλλού κι αλλού). Τώρα με μια μικρή αφορμή πλησιάζεις προς το μέρος της και φροντίζεις να την αγγίξεις στιγμιαία καθώς περνάς από δίπλα της. Πιο τολμηρό ακόμα, να σου πέσει κάτι ακριβώς μπροστά της και να σκύψεις να το πάρεις. Καθώς θα σηκώνεσαι με αυτό το κάτι τα μάτια σου θα είναι βυθισμένα στο βλέμμα της - και όχι πουθενά αλλού (τουλάχιστον όσο σε βλέπει). Της χαμογελάς γλυκά - ζεστά και ανοιχτά - ταυτόχρονα με την επαναπόκτηση της ορθής στάσης. Μην ξαφνιαστείς αν της πέσει εκείνης κάτι προτού σου πέσει εσένα το δικό σου (το κάτι και πάλι). Το θέμα είναι άλλωστε, όπως προείπα, στο πώς θα σηκωθείς. Αντιλαβού; Γνωρίζεις, βέβαια, ότι δεν είναι ακόμα ώρα για μπαλαμούτι. Απλώς σου το υπενθυμίζω: μην αρχίσεις από τώρα το μπαλαμούτι, γιατί έχω μια υποψία ότι δεν θα σου βγει σε καλό.

 

 

Τα πρώτα λόγια (εδώ σε θέλω!)

 

Κοίτα, να μη σε κοροϊδέψω, αλλά αν αρχίσεις τα "κάπου σε ξέρω, μήπως στην προηγούμενη ζωή", δεν θα μασήσει. Καλύτερα να είσαι χαλαρός και άμεσος. Μην ψάχνεις να βρεις τι θα ήθελε να ακούσει. Τον αυθορμητισμό σου θα εκτιμήσει. Μην κρύψεις τον ενθουσιασμό σου για τη γνωριμία (άλλο νόστιμο πάλι και τούτο που κάνετε μερικοί άντρες να παριστάνετε τους cool). Ούτε, βέβαια και να αρχίσεις να άδεις καψουροτράγουδα ρίχνοντας παράλληλα και... τις βόλτες σου!

 

Η κουβέντα μπορεί να ξεκινήσει με ανάλαφρα σχόλια για το οτιδήποτε σας περιβάλλει εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι ώρα να της μιλήσεις για τις επιδόσεις σου στο ταεκβοντό, ούτε για να της πεις πόσο σε έχει ταλαιπωρήσει η πρώην σου, ο εργοδότης σου, η κυβέρνηση, ο θείος σου ο Αποστόλης, ή η ανεμοβλογιά που πέρασες μικρός. Επίσης ευχής έργο θα ήταν να μην κομπάζεις για το αμύθητο ποσό που στοίχισε το καινούργιο σου αμάξι. Χαλαρά... Όχι, δεν θα σου πω ατάκες, ξέρεις εσύ...

 

 

Βασικό:

 

Μη μιλάς μόνο εσύ και μόνο για τον εαυτό σου. Θα λακίσει με πονοκέφαλο και αποφασισμένη να σε αποφεύγει σθεναρά για το υπόλοιπο του βίου της. Χρειάζεται ισορροπία στο χρόνο που θα διαθέσεις τόσο σαν ομιλητής, όσο και σαν ακροατής.

 

 

Και κανονίζετε να βγείτε τα δυο σας...

 

Αφού λοιπόν πέρασε κάμποση ώρα (ή ώρες) που το ψιλοκουβεντιάσατε, δεν αργεί να έρθει το ξεμονάχιασμα. Θες βόλτα στην παραλία είναι, θες δείπνο (αν είσαι και γαλαντόμος), θες έξοδος μετά δημοσίων θεαμάτων, το γράμμα μια φορά θα το πάτε (αργά ή γρήγορα). Προσοχή, όχι βιασύνες. Το πρώτο σας βράδυ μην σπεύσεις να της ανοίξεις τις πύλες του εσωτερικού σου κόσμου (μέσα από το παντελόνι). Αναλόγως τι σε παίρνει... Θέλει μια ρέγουλα το πράμα, όχι μπαμ και κάτω. Στην αρχή τρυφερότητα και το μπαλαμούτι με το μαλακό.

 

 

Φτάνετε στο κρεβάτι...

 

Κοίτα τώρα τι έπαθα, έγραψα πολλά και δε μου φτάνει ο χώρος. Λοιπόν, άμα φτάσετε στο μη περαιτέρω και χρειαστείς καμιά σοφή συμβουλή, για την ευκολία σου στείλε μου ένα e-mail...

 

Ουσιώδης διευκρίνιση επί του ανωτέρω σεμιναρίου: Ένα χαζοαρθράκι είναι, μην το δένεις κόμπο!

 

 

Σε περίπτωση αποτυχίας εξέτασε τα παρακάτω ενδεχόμενα:

 

- Μήπως είχες φάει σκόρδο;

- Μήπως δεν απευθύνθηκες σε Ελληνίδα; (Τότε μάλλον δε χρειαζόταν η επιμόρφωση, αφού έτσι κι αλλιώς η κοπέλα δεν καταλαβαίνει γρι τα ρωμαίικα).

- Μήπως φορούσες σκαρπινάκι με άσπρη καλτσούλα;

- Μήπως φορούσες από πάνω πουκάμισο ημιξεκούμπωτο με απαστράπτον χρυσούν περιδέραιο ανάμεσα στο δασύτριχό σου στήθος (είναι μύθος - είναι μύθος), ενώ από κάτω αθλητική φόρμα;

- Μήπως η κοπέλα δεν χρειαζόταν "αυτό που έψαχνε το ταίρι", αλλά "το χάδι μιας βραδιάς"; (τιμή στην Πέγκυ Ζήνα για το σχετικό άσμα!). Πάλι υπεραπλουστεύονται τα πράγματα. Εν τοιαύτη περιπτώσει το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς (πόσο μάλλον τα παπαδοπαίδια!) Εν τοιαύτη περιπτώσει πάλι, το πράγμα θα δείξει στο πρώτο μισάωρο, οπότε μη χολοσκάς.

 

 

Στην τελική...

 

Όλα τα παραπάνω ίσως σου φανούν κάπως βοηθητικά, μόνον εάν και εφόσον θεωρείς ότι συνάντησες τη γυναίκα της ζωής σου.

 

Αν και θα μπορούσα να προσθέσω...

 

...καλού κακού εφάρμοσε μια πάγια sentimental τακτική, ποτέ δεν ξέρεις... Ίσως διαπιστώσεις πως η γυναίκα της ζωής σου είναι κάποια που δεν πήρες από την αρχή στα σοβαρά.

 

Φιλάκια στα μουτράκια (σμακ!) και καλό βόλι!!!

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~bArItAs @ 29/7/2003 - 07:41
...που έιναι εκείνες οι εποχές όπου μόνο με ένα ρόπαλο έκανες δουλειά...?
#2~aris @ 29/7/2003 - 10:37
Δεν κατάλαβα, δηλαδή το "ένα χαζοαρθράκι ήταν" είναι κάτι σαν το "απεκδύομαι πάσης ευθύνης"; Διπλωματία κάργα...
#3~Montechristo @ 29/7/2003 - 17:17
Όποιος θέλει να "πιάσει" τα μηνύματα είναι σίγουρο ότι θα τα πιάσει... (Για τον Άρη που απορεί και για τον Konosk που δυσανασχετεί ...μετά μειδιάματος). Σας φιλώ παλικάρια!!
#4~AchilleS @ 29/7/2003 - 20:20
sthn periptwsh pou aplos theleis na G.....S th kaneis???????? oups pali esxros egina
#5~billy @ 30/7/2003 - 17:31
Γιατί πάντα οι συμβουλές του είδους απευθύνονται σε άντρες?είναι πολύς ο καιρός απο τότε που οι ρόλλοι αντεστράφησαν.Τα μεγαλύτερα καμάκια είναι οι γυναίκες......................και δεν μας χαλάει καθόλου!!!
#6~konosk @ 30/7/2003 - 18:14
Χεχ;)
#7~Montechristo @ 31/7/2003 - 10:59
Λοιπόν, Billy, περιμένω άρθρο σου στο ftou για το πώς φλερτάρεται ο ανήρ...Όχι μόνο λόγια... να μάθουμε κι εμείς τίποτα...
#8~OverDose @ 10/9/2003 - 16:50
loipon.. pali ta idia.. mages an den eiste entelws 3enerwtoi & kagoures tote 8a sas thn pesei(sxedon 8a sas viasei)h typissa apo thn prwth matia.. an den ginei etsi tote mallon mazi me to tel-Nr. 8a sas dwsei & thn adrress tou spitiou ths..
#9~rami @ 24/9/2003 - 10:32
simvouli palikaria kai kopelies: panta na kanete auto pou niothete kai goustarete kai aste tous allous na trogonte.
#10~*** @ 15/11/2003 - 16:40
(6) (6) (6) (6) (6) (6)
#11~περδικα @ 27/2/2004 - 23:07
Τον αριθμο προτεραιοτητος ξεχασατε καλε!!!!!!!!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.