Στείλε λεφτά στο ftou.gr
ftou - η φράση που χρησιμοποιείς μια ζωή. Πιτσιρίκι στο κρυφτό, ενήλικος στο συνάνθρωπο, γέρος στο πεζοδρόμιο.
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Montechristo 18/7/2003 7:05:00 πμ

Savoir Vivre προς υποψηφίους εραστάς

Φέξε μουΒρε, καλώς τους υποψηφίους μας! Μπάτε μέσα να ξαποστάσετε. Χαλαρώστε γιατί σήμερα θα πούμε δυο τσεκουράτα αγαπησιάρικα, μέρες καλοκαιριού πού 'ναι, στο θεωρητικό τους (πάντα), το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου δικό σας και της παρέας σας. Γιατί ποια είναι βρε η καλύτερη εποχή για το "πράκτις" επί των γκομενικών; Το θέρος - και πάλι σωστά απαντήσατε! Στόχος του σεμιναρίου είναι να γίνετε πιο σικάτοι και ελκυστικοί στις γυναίκες και να αποφεύγετε στο εξής κάποιες "χοντράδες" που συνήθως κάνετε και που φέρνουν τον όλεθρο.

 

Με μοναδικό μου προσόν την ιδιότητα του θήλεως, ανάλαφρη διάθεση και προπαντός καλοπροαίρετα και με σκοπό όλοι να φύγουμε χαμογελαστοί από δω μέσα (αν όχι σοφότεροι - γιατί να το κρύψομεν άλλωστε), περνάω στο ψητό.

 

 

Αρχικό σενάριο: Την έχεις εντοπίσει και σου αρέσει

 

Όπου κι αν "παίζεται" το θεάρεστον, στην αμμουδιά, σε μπαράκι, σε γάμο - βάπτιση - τελετή, στις αθλοπαιδιές, σε φιλικό σπίτι, σε παιδικά γενέθλια (why not?) κ.ά., το πρώτο που κάνεις είναι να την κοιτάξεις ίσια στα μάτια για κάτι περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα (όχι παραπάνω, δεν το συνιστώ ως πρώτη γκλανσιά). Οι γυναίκες αφενός τσιμπάμε στον αέρα τις παραμικρές εκδηλώσεις αρσενικού ενδιαφέροντος, αφετέρου ενοχλούμαστε όταν η ματιά ενός άγνωστου πάνω μας είναι ιδιαίτερα παρατεταμένη (το ερμηνεύουμε ως θρασύτητα ή λιγούρα).

 

Test επιτυχίας: Αν μετά την πρώτη ματιά (που, σημειωτέον, είναι ιδιαίτερα σημαντική), εκείνη αρχίσει σε λίγο να ανταποδίδει (πιο διστακτικά ίσως), να είσαι βέβαιος πως έχεις κερδίσει ήδη αυτό που λέμε "το ήμισυ του παντός".

 

Σημειώσεις της εισηγήτριας επί του αρχικού σεναρίου:

 

- Να μην ξεχνάς ποτέ ότι η γυναίκα, όσο χειραφετημένη και να είναι, κολακεύεται όταν κάποιος της καλλιεργεί (διακριτικά) την αίσθηση ότι είναι θήραμα. Όχι, δεν μας αρέσει να κυνηγάμε, ούτε μας κολακεύει (έχομεν και μία άλφα φιλαρέσκεια). Αν κάποιες φορές το κάνουμε, είναι γιατί μας έχετε φέρει στο αμήν με την αμηχανία και την αναποφασιστικότητά σας.

 

- Να μην ξεχνάς επίσης πως όταν το αντικείμενο του πόθου σου συνοδεύεται, θα πρέπει να είσαι κύριος! Εκεί θέλει μεγάλη επιδεξιότητα στους ελιγμούς για να περάσεις αθόρυβα το σωστό μήνυμα (στο σωστό πρόσωπο) και να γλιτώσεις και μερικές "απαλές". Δεν ενδείκνυται για αρχάριους και έφηβους κάτω των 18 ετών χωρίς γονική συναίνεση.

 

- Προσοχή! Στα μάτια κοιτάμε...

 

 

Το επόμενο βήμα / ματιά μετά μειδιάματος:

 

Αν περάσεις με επιτυχία το πρώτο στάδιο, η αμέσως επόμενη φάση, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, είναι η ματιά μετά μειδιάματος. Στη φάση αυτή, η στιγμή που πρέπει να καταγραφεί στο υποσυνείδητο εκείνης είναι ακριβώς το χαμόγελο που συνοδεύεται από το ανάλογο παιχνιδιάρικο βλέμμα. Προσοχή, κι εδώ μέτρο χρειάζεται: όχι βλέμμα να παίζει πινγκ πονγκ με διπλό δίχτυ, απλά να εμπνέει την ίδια αίσθηση με το χαμόγελο, δηλαδή ειλικρινή αποδοχή και ευχάριστη διάθεση (δύσκολο;; κάνε πρόβες στον καθρέφτη).

 

 

Το φλερτ έχει αρχίσει:

 

Ε, ναι μάλιστα, έχετε αρχίσει να φλερτάρετε. Τώρα βάζεις φαντασία και προσωπικό ταμπεραμέντο και αναλόγως με τα μηνύματα που δέχεσαι παίζεις κι εσύ. Τι; Ποια μηνύματα αφού δεν έχετε ανταλλάξει κινητά; Να σου πω... δεν πας καλύτερα για ύπνο; Έχει αγώνα αύριο!

 

Σημειώσεις της εισηγήτριας επί του φλερτ:

 

Αυτή είναι η κυριότερη φάση του παιχνιδιού, αλλά και της προπόνησης και του σκοραρίσματος και γενικώς του σπορ σε κάθε του στιγμιότυπο. Ποτέ - μα ποτέ - μα ποτέ - μη σταματάς να φλερτάρεις (την ίδια γυναίκα εννοείται - μην τα ξαναλέω τώρα που μείνατε στην τάξη μόνο οι καλοί μαθητές). Η γυναίκα που σε ενδιαφέρει πρέπει πάντα να νιώθει ότι είναι μοναδική για σένα και ότι την αποζητάς και ενδιαφέρεσαι γι' αυτήν κάθε στιγμή. Δεν πρέπει ποτέ - μα ποτέ - μα ποτέ - να της δώσεις την αίσθηση ότι γνωρίζεις ότι την κατέκτησες. Αυτομάτως, με το που θα δώσεις την εντύπωση του εφησυχασμένου και τακτοποιημένου γκομενικά μαζί της έχασες, ή έχεις αρχίσει να χάνεις αλλά θα είναι too late όταν θα το πάρεις χαμπάρι! Αυτό είναι ένα μυστικό, ένα τρικ, στο οποίο βασίζονται όλες οι αξιοζήλευτες μακροχρόνιες σχέσεις. Όπως και νά 'χει λοιπόν, μην εγκαταλείπεις το φλερτ. Γκέγκε;

 

Άντε τώρα, εμπέδωσε αυτά προς το παρόν και έπεται συνέχεια. Μην ξεκινήσεις από σήμερα γιατί... στου δρόμου τα μισά θα σβήσουν τ' άστρα τα χρυσά. Το δεύτερο και τελευταίο μέρος coming soon. Ως τότε, νά' χεις το νου σου και να πίνεις το νουνού σου.

 

Είδες πώς σ' έχω, στα πούπουλα σ' έχω και σε μαθαίνω και τα γυναικεία μυστικά! Αχ, μακάρι να είχα κι εγώ έναν άντρα να μου άνοιγε λίγο τα ματάκια επί του θέματος, να ξέρω πώς θα πορευτώ. Τέλος πάντων, ας είναι. Ας δώσω εγώ από το περίσσευμα της γνώσης και της στοργής μου...

 

 

Μάκια σας!!

 

Υ.Γ. Κοριτσάκια και για σας δουλεύω! Θέλω σχόλια να γίνει παιχνίδι!

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~evita @ 18/7/2003 - 11:28
(6) Σοφές οι συμβουλές σου Montechristo!!!! Νομίζω ότι ο αντρικός πληθυσμός (και ιδιαίτερα ο νεαρός) έχει φτάσει σε σημείο που χρειάζεται πια συμβουλευτική αγωγή από πιο έμπειρα άτομα.....
#2~evita @ 18/7/2003 - 11:32
....για το πιο αρχαίο και ενστικτώδες παιχνίδι μεταξύ αντρών και γυναικών: Το φλερτ. Δεν είν κακό παιδιά. Δεν είν κακό. Η γυναικεία ψυχολογία είναι ακριβώς αυτή που περιγράφεται εδώ στο 99,99% των περιπτώσεων.
#3~evita @ 18/7/2003 - 11:33
Σημείωση: Εξαιρούνται οι περιπτώσεις όπου η γυναίκα πραγματικά δεν θέλει να ανταποκριθεί στο φλερτ σας οπότε πρέπει να υποχωρήσετε σαν "κύριοι".
#4~LION_KING @ 18/7/2003 - 12:14
Χμμμμμμμ Doctor μία ερώτηση. Τι έγινε η παλιά καλή μέθοδος του "κατα μέτωπον επίθεση" δηλαδή έρχομαι αρπάζω και φεύγω με το τρόπαιο; (την γυναίκα δηλαδή)
#5~Montechristo @ 18/7/2003 - 14:28
Την κατραπακιά με το ρόπαλο ξέχασες να αναφέρεις Lion, παιδί μου! Αυτά όμως ήταν για τις γυναίκες των σπηλαίων .... Έσο επιμελής, σε παρακαλώ!
#6~aris @ 18/7/2003 - 17:25
;) Αυτό για πρώτη ματιά καλά είναι;
*1 Κοιτάξτε το για 3 δευτερόλεπτα.
*2 Παρακαλείται το 166 να είναι σε επιφυλακή για τυχόν καρδιακές προσβολές όσων διαβάσουν το σχόλιο και μαγνητιστούν από τα μάτια μου.
#7~konosk @ 18/7/2003 - 17:52
Από δω το φέρνουμε από κει το πάμε πάντα στο ίδιο καταλήγουμε. Συνάδελφοι αρσενικοί μπας και είμαστε αναλφάβητοι και κουμπούρες;
#8~Montechristo @ 18/7/2003 - 18:01
Ok konosk, ego kognosko scripta tuam. Τό' πιασα το υπονοούμενο... Την επόμενη φορά θα γράψω για τα νεοκλασικά κτίρια ή για το μπετόν αρμέ !!! Αμέ ! ! !
#9~konosk @ 18/7/2003 - 23:23
Lol πανέξυπνη... θα έλεγα!!!
#10~Montechristo @ 19/7/2003 - 16:35
...Θα ανταποδώσω ανεπιφύλακτα τη φιλοφρόνηση!
;)
#11~fabrizio @ 21/7/2003 - 09:10
Η ανωτέρω πρακτική έχει την ιδια αποτελεσματικότητα και στις ξανθιες η αυτες έλειπαν σ 'αυτο το μαθημα και θα αντιδρουν σαν γνησιες εκπροσωποι της συμπαθεστατης κατα τα αλλα φυλής τους ??
#12~LION_KING @ 21/7/2003 - 11:49
Ρόπαλο!!! Σίγουρα πράγματα!!! Κάτι σε veni vidi vici ας πούμε...
#13~open_minded @ 21/7/2003 - 16:33
ξέρεις κάτι? έχουμε περάσει ήδη στο επόμενο στάδιο! Τα θηλυκά της εποχής διαισθάνονται τις απελπισμένες προσπάθειες των αρσενικών και με το πρώτο καλό-ύστερα από σειρά αποτυχημένων- δείγμα σωστού φλερτ, δίνουν κακήν κακώς την ευκαιρία που θα πρεπε...
#14~BILLISPAS @ 23/7/2003 - 20:38
ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ .ΑΚΡΙΒΩΣ.ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΡΑΒΟ.
#15~OverDose @ 10/9/2003 - 16:43
ok.. kala ola afta.. alla o romantismos & kat'epektash & to flert xa8hkan sthn epoxh mas..oi nearoteroi arsenikoi vadizoun sto dromo ths nw8rwthtas & ths 8ylhprepeias.. ta 8hlyka ormane panw se mas tous teleftaious xwris kan na prospa8hsoume(DENIM)..
#16~KOPELA @ 12/9/2003 - 09:48
(*) pesta XRYSOSTOME!!!!!!!
#17~rami @ 24/9/2003 - 10:49
pesta poulaki mou mpas kai anixoun ta matia tous........oi antres den iparxoun pia tous patise to treno...oli ine stin kosmara tous

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.