Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ασπρόμαυρη τηλεόραση με λάμπες – Ανοίγεις την τηλεόραση, φτιάχνεις καφέ, πίνεις το μισό και ύυυυυυστερα δείχνει εικόνα.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

rospo 21/8/2003 6:58:00 πμ

Ψάχνεις στα οπίσθια για να βρεις το μαγιό!

Φαμ ΦατμέΠαλιά στα νησιά του Αιγαίου, τους θερινούς μήνες, στους παραλιακούς δρόμους όπου υπάρχουν πλαζ, οι συγκρούσεις τροχοφόρων ήταν συνηθισμένο φαινόμενο. Κι αυτό γιατί οι οδηγοί χάζευαν τις γυμνόστηθες τουρίστριες που απολάμβαναν τον ήλιο κάτω από τις ομπρέλες. Τα χρόνια πέρασαν και τώρα μάλλον αποτελεί είδηση όταν βλέπεις τουρίστριες με… μαγιό. Γιατί κι αυτές που το φορούν, είναι σαν να μη το φορούν. Παλιότερα έπρεπε να ψάξεις στο μαγιό για ν' αποκαλυφθούν τα οπίσθια. Τώρα ψάχνεις στα οπίσθια για να βρεις το μαγιό. Τα περισσότερα από αυτά μάλλον δείχνουν παρά κρύβουν.

 

Ο Γάλλος κοινωνιολόγος Ζαν Ντίνε Ιρμπέν, χαρακτηρίζει την παραλία ως το "όργιο της όρασης". Κι αν κάποτε είχαν τα πρωτεία οι τουρίστριες, σήμερα κι οι δικές μας δεν πάνε πίσω. Και χωρίς υπερβολή μπορεί να πει κανείς ότι το μόνο που εξακολουθούν να κρύβουν οι γυναίκες είναι η ηλικία τους. Γιατί κυρίως όλων των ηλικιών και όλων των διαστάσεων είναι αυτές που απολαμβάνουν το μπάνιο τους γυμνές η έστω ημίγυμνες.

 

Για να πούμε την αλήθεια όχι ότι μας κακοφαίνεται εμάς των ανδρών αυτό το θέαμα, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε (εκτός από τις αναλογίες τους) πως σκέφτονται αυτές που κάνουν μπάνιο γυμνές η ημίγυμνες:

 

1. Πρέπει σε κάποιον να δείξουν τα κάλλη τους.

2. Πώς αλλιώς θα βρεθούν στο επίκεντρο των ανδρικών συζητήσεων, και όχι μόνο;

3. Είναι της μόδας να χρυσοπληρώνεις για ν' αγοράσεις μαγιό, αλλά να μην το φοράς.

4. Τζάμπα πλήρωσαν όλο το χειμώνα τα μαλλιοκέφαλά τους στα κέντρα αδυνατίσματος για χάσιμο κιλών και ανόρθωση στήθους;

5. Οι τουρίστριες που το κάνουν εδώ και χρόνια και κλέβουν τους άντρες είναι καλύτερες; σκέφθηκαν κάποιες από αυτές που ξεγυμνώνονται.

6. Κάποιες άλλες σκέφτονται και το άλλο: Αφού το κάνουν οι χοντρές γιατί να μη το κάνουν οι κουκλάρες;

7. Με το μαγιό δεν έχουν ολόσωμο μαύρισμα και όταν φορούν έξωμο φόρεμα φαίνεται αντιαισθητική η διχρωμία του σώματος.

 

Αυτοί είναι οι 7 λόγοι για τους οποίους οι Ελληνίδες άρχισαν να φορούν στις παραλίες μαγιό που είναι σα να μη φορούν τίποτα.

 

Για τους Αγγλοσάξωνες αυτό που μετρά στη ζωή είναι τα τρία "S": sea, sun and sex, δηλαδή ήλιος, θάλασσα και σεξ. Ευτυχώς όλα αυτά αφθονούν στα νησιά μας. Κι όπως σημειώνει ο ψυχίατρος - ψυχολόγος Θάνος Ασκητής οι σχέσεις που ξεκινούν στην πλαζ είναι συνήθως σφοδρότερες και πιο παρορμητικές.

 

Όσοι και όσες έχετε μπροστά σας τις διακοπές μη ξεχνάτε ότι σ' αυτές ερωτευόμαστε ευκολότερα γιατί είναι πιο έντονα τα βιώματά μας. Κι όταν είστε ξαπλωμένοι στην παραλία η χαλαρωτική ατμόσφαιρα είναι αυτή που ευνοεί την εκφραστικότητα του σώματος στο ερωτικό παιγνίδι.

 

"Αντί να ρουφήξεις τα σφηνάκια, ρούφηξε το σύντροφό σου με όλες σου τις αισθήσεις" τονίζει ο εθνικός μας σεξολόγος Θάνος Ασκητής.

 

Οι ιστοσελίδες του Χρήστου Μυστιλιάδη στο διαδίκτυο βρίσκονται στη διεύθυνση www.rodosport.gr/enlefko.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~panathas @ 26/8/2003 - 11:07
ΟΥΔΕΝ!!
#2~chan-chan man @ 11/9/2003 - 01:36
dystixos pia to kalokairi teleiose opote enapothetoume tis elpides mas stis foustes me...ypopsia yfasmatos kai ante kai kanena see-through mplouzaki!kseneraaa...!!
#3~The President @ 28/9/2003 - 01:18
No comment!!!!!!!!!!!!!!
#4~Morbid_Angel @ 28/9/2003 - 22:11
kalo to ar8ro..;)

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.