Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Μαρία αν διαβάζεις αυτό μην ξαναπατήσεις στο σπίτι
Πέμπτη, 18 Απριλίου

rospo 5/10/2003 7:20:00 πμ

Τατανιές από την Παναγιωταρέα

ΤσουγδιέςΔεν είχα το χρόνο να παρακολουθήσω εκπομπές της νέας τηλεοπτικής σαιζόν. Πολλοί φίλοι, όμως, επικοινώνησαν μαζί μου για να μου πουν ότι η ακριβοπληρωμένη Άννα Παναγιωταρέα καταδέχτηκε να κλέψει τον τίτλο «ΕΝ ΛΕΥΚΩ» της εκπομπής μου, που μεταδίδεται από το Κανάλι «4» της Ρόδου από το 1992.


Επειδή η μεγαλοδημοσιογράφος και στο παρελθόν υπέπεσε στο ίδιο ατόπημα ας κάνει τον κόπο να ανατρέξει στο διαδίκτυο, σ’ όποια μηχανή αναζήτησης θέλει, για να διαπιστώσει σε ποιόν ανήκει ο τίτλος «ΕΝ ΛΕΥΚΩ» και να μη εκτίθεται δημοσίως.


Έμαθα πως κάποιοι καλοί φίλοι επικοινώνησαν και με τον τηλεοπτικό σταθμό "ALPHA" για να καταγγείλουν το ατόπημα αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Πού τέτοια ευαισθησία... Κανείς δεν εμφανίζεται να απαντήσει για τις... τατανιές της Παναγιωταρέα!


Φιλικά,
Χρήστος Μυστιλιάδης
rodosport.gr/enlefko

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~aris @ 5/10/2003 - 13:11
Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος για τέτοιες περιπτώσεις, πάντως ο άγραφος νόμος λέει ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Απο κει και πέρα η θεματολογία κάθε εκπομπής είναι αυτή που μετράει στην ουσία και όχι τόσο ο τίτλος. Πιθανόν να οφείλεται σε σύμπτωση...
#2~vociferous @ 5/10/2003 - 18:34
Είναι κατοχυρωμένο ΕΠΙΣΗΜΑ το όνομα της εκπομπής σου;
Αν είναι, μην τους αφήνεις.
Αν όμως δεν είναι, δεν αποκλείεται να κινδυνεύεις εσυ .........
#3~dark @ 8/10/2003 - 00:18
nomizw oti ton idio titlo xrhsimopoiouse mexri perisy kai mia ekpomph sthn kratikh teleorash
#4~perastikos @ 13/10/2003 - 20:32
tatania den einai na gyrnas sta forum anti na pareis ena tilefwno na tis to peis ? pros 8eou andras eisai , o oxi ?
#5~rodonone @ 23/10/2003 - 18:05
Ο τιτλος "Εν λευκω" ειναι μια φραση που χρησιμοποιουμε καθημερινα. Και τι εγινε που χρησιμοποιει τον ιδιο τιτλο; Χαλασε το... ιματζ της εκπομπης σου; Εχουμε 150 τηλεοπτικους σταθμους σε ολη την Ελλαδα. Φανταζεσαι να γυρνουσε ο καθε παρουσιαστης να ψαξει αναλογα πριν κανει μια εκπομπη. Ενταξει αλλα μη τρελαθουμε κιολας.

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.