Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ευτυχία δεν φέρνει χρήματα.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Doctoras 28/7/2011 12:17:00 πμ

Όταν οι αστέρες διαλέγουν το λάθος δρόμο

ΑστέρεςΓιατί άραγε πολλοί απο τους διάσημους αστέρες παίρνουν λάθος αποφάσεις,επιλέγουν το λάθος δρόμο που τους οδηγεί στην συντριβή της καριέρας τους και στην αμαύρωση του ονόματός τους; Φυσικά αυτός ο δρόμος χωρίς γυρισμό δεν είναι κανένας άλλος από τα ναρκωτικά,τα οποία δεν είναι λίγες οι φορές που έστειλαν στον τάφο πολλούς διάσημους εκ των οποίων ένα σημαντικό ποσοστό ήταν νέοι άνθρωποι,νέα παιδιά...


Στην πραγματικότητα όσο δυνατοί και λαμπεροί να φαίνονται μπροστά στα μάτια μας πίσω από την οθόνη μιας τηλεόρασης, πάνω στη σκηνή μιας θεατρικής παράστασης η μιας συναυλίας, δεν παύουν να είναι κοινοί άνθρωποι όπως όλοι εμείς που κουραζόμαστε σωματικά αλλά και ψυχικά όταν καταβάλουμε προσπάθειες να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο καλά τη δουλειά μας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι αστέρες πρέπει διαρκώς να διασκεδάζουν αλλά και να κρατούν ενεργό το ενδιαφέρον του κοινού γι' αυτούς, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να τους χάσουν. Το γεγονός αυτό όχι μόνο τους κουράζει ψυχοσωματικά και τους κάνει καταθλιπτικούς, αλλά και τους στρεσάρει επίσης κι έτσι γίνονται πολύ ευάλωτοι. Και ως γνωστών ένας ευάλωτος άνθρωπος μπορεί πολύ εύκολα να επηρεαστεί από τον περίγυρο του, πόσο μάλλον οι διάσημοι οι οποίοι μπορεί και να περιτριγυρίζονται από χιλιάδες διαφορετικούς ανθρώπους ημερησίως.Έτσι είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή να μπλεκτούν με άτομα τα οποία θα καταφέρουν να τους κάνουν χρήστες των ναρκωτικών ουσιών.


Από την στιγμή που κάνει το μοιραίο λάθος και μπαίνει στην διαδικασία να είναι τακτικός χρήστης αυτών των θανατηφόρων ουσιών και γίνεται εξαρτημένο άτομο, αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση της πτώσης του. Όλα όσα με κόπο είχε χτίσει και όλη η φήμη που είχε δουλέψει αρκετά στην ζωή του για ν' αποκτήσει θα καταρεύσει αστραπιαία. Οι επιδόσεις του στις παραστάσεις θα πέφτουν και θα βλέπει τους θαυμαστές του έναν έναν να απομακρύνονται μη μπορώντας να κάνει τίποτα γι' αυτό. Είναι σαν να τον έχουν δέσει πάνω σε ένα βαρύ φορτίο στην μέση του ωκεανού. Όσο κι να θέλει να βγει στην επιφάνεια για μια ανάσα το φορτίο θα τον αναγκάζει να πηγαίνει όλο και πιο βαθιά μέχρι να φτάσει στον πάτο. Έτσι και ένας εξαρτημένος σταρ θα φτάσει σε ένα σημείο που δεν θα μπορεί να κάνει κάτι για να ξεφύγει από τον δρόμο της πτώσης και της εξαθλίωσης, με αποτέλεσμα να φτάσει στο κατώτατο σημείο.


Τότε οι δήθεν φίλοι θα τον εγκαταλείψουν και θα τον αφήσουν μόνο σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Ο αριθμός των θαυμαστών του θα είναι κατά πολύ μικρότερος από τότε που καταξιωνόταν ως απόλυτος σταρ και καταπονημένος όπως είναι θα φύγει απ' αυτόν τον κόσμο απολύτως ΜΟΝΟΣ.Τότε ως δια μαγείας τα ΜΜΕ θα ξαναρχίσουν να γράφουν για αυτόν,οι θαυμαστές που τον εγκατέλειψαν ξαφνικά θα επανεμφανιστούν και το έργο που πρόσφερε κάποτε θα προβάλλεται και θα προβάλλεται διαρκώς μέχρι να ξεχαστεί. Μετά δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά μόνο μια ασήμαντη στατιστική στο σύνολο των αστέρων που χάθηκαν από τα ναρκωτικά.


ΥΓ. Αυτό το άρθρο γράφτηκε με αφορμή το θάνατο της Amy Winehouse, με τον οποίο έφερα στην μνήμη και άλλους νέους αστέρες που χάθηκαν σαν κι αυτήν.
Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~aris @ 28/7/2011 - 00:29
Διαφωνώ σε δύο σημεία:

1. Μπορεί η κοκαΐνη στη συγκεκριμένη να ήταν καθοριστικός παράγοντας στην απόδοσή της.

2. Τη συγκεκριμένη και πολλούς άλλους δεν τους εγκατέλειψαν οι fan, τουναντίον.

Αυτό που όντως δεν μου αρέσει είναι που κάτι τέτοιους τους αντιγράφουν οι μέτριες ατάλαντες μπαζόλες της γειτονιάς. Αλλά αντί ν αντιγράψουν το ταλέντο, αντιγράφουν μόνο τα ναρκωτικά και το lifestyle.
#2~Doctoras @ 28/7/2011 - 01:09
Δεκτά όλα όσα ανέφερες και συμφωνώ σίγουρα γνωρίζεις κάτι παραπάνω διότι εγώ τους έχω ζήσει και πολύ λίγο και άλλους ούτε καν τους πρόλαβα .Αυτό όμως που θεωρώ απαράδεκτο από την πλευρά της συγκεκριμένης (θεός συνχωρέστη)ήταν το ότι σνίφαρε κατά την διάρκεια συναυλίας δίχως έγνοια το ότι αυτό μπορεί να επηρεάζει αρνητικά τους θαυμαστές της, οι οποίοι την έχουν ως πρότυπο.Είμε σήγουρος πως αν δεν ήταν εξαρτημένη ούτε καν χρήστης θα είχε την ίδια άποψη.Δεν φταίει αυτή όμως, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε το πως νιώθει ένα τέτοιο άτομο.
#3~Topsmile @ 30/9/2011 - 10:38
Ναι όμως πάρα πολλοί αστέρες παίρνουν ναρκωτικά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα! Θέλω να πω ότι λίγοι είναι αυτοί που φτάνουν στο σημείο της Amy και των άλλων που ανέφερες!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.