Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ασχήμια είναι ανώτερη από την ομορφιά γιατί κρατά περισσότερο.
Σάββατο, 4 Μαΐου

xotik0 4/10/2002 7:01:00 μμ

Ανορθόδοξες ιστορίες αγάπης: Οι βιταμίνες

ΤσιμπούσιΟι βιταμίνες είναι ένα πολύ ωραίο πράγμα οι οποίες οι βιταμίνες μας βοηθάνε να είμαστε γεροί και όλο ευεξία. Πρέπει να παίρνουμε πολλές βιταμίνες γιατί άμα δεν παίρνουμε πολλές βιταμίνες θα αρρωστήσουμε και θα πάμε στο γιατρό και ο γιατρός θα μας δώσει ένα λογαριασμό που θα μας κάνει να πάθουμε ολοσχερή αβιταμίνωση και μετά η μαμά μας η καλή δεν θα έχει πια λεφτά για ν’ αγοράσει ROLI η λωλή και τα λεφτά θα τα έχει δώσει στον γιατρό. Εδώ ο συγγραφέας πρέπει να προβληματιστεί πάνω στην ερωτική ουσία της βιταμίνης: Με καθαρά επιστημονικό λόγο, για ν’ αποφευχθούν οι σκανδαλισμοί και ο χυδαίος ερωτικός ερεθισμός. Είναι γνωστό πως οι βιταμίνες μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Επίσης είναι γνωστό ότι πολλοί γουστάρουν τα συμπλέγματα. Φερ’ ειπείν, μια πολύ δραστική βιταμίνη απαραίτητη για τον οργανισμό, είναι εκείνη που προέρχεται από επιμιξία Β και C. Στο φαρμακείο σας θα μάθετε για τις SURBEX, οι οποίες συνιστώνται ανεπιφυλάκτως.

 

Πρέπει να γράψω μια ερωτική ιστορία, αντάξια εκείνης του «Ρωμαίος και Ιουλιέττα», με θέμα τον παράφορο έρωτα μιας βιταμίνης.

 

Ας πούμε ότι η γλυκιά βιταμινούλα Β1 είναι ερωτευμένη με τη βιταμίνη C. Ζούνε στο πάγκρεας σ’ ένα ωραίο σπιτάκι και περνάνε μια χαρά, ώσπου η Β1 γνωρίζει τυχαία το ανόργανο άλατο FE. Εντυπωσιάζεται απ’την ευρωστία του αλάτου, απ’τη χρησιμότητά του, το θεληματικό πηγούνι και τα φτιάχνει κρυφά μαζί του. Ο οργανισμός όμως δεν δέχεται τέτοιες διαστροφές κι αντιδρά. Στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο μέσω ΟΤΕ: «ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ; ΠΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΣ; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΙΑ;».

 

Ο εγκέφαλος καλεί σύσκεψη του υπουργικού του συμβουλίου και αποφασίζει να στείλει πράκτορες να δουν ποιοι κερατάδες προκαλούνε οχλήσεις. Κάτι εγκεφαλικά κύτταρα εκπαιδευθέντα από την ΚΥΠ, κατεβαίνουνε προς όλα τα σημεία του οργανισμού και συνωμοτικά παρακολουθούνε τις λειτουργίες και τα υπόλοιπα. Εν τω μεταξύ, η C έχει τσακώσει στα πράσα – δηλαδή πάνω σε κάτι τριχινίδια – τους δύο εραστές και γίνεται έξαλλη: «Δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου, πόρνη!». Φωνάζει: «Φύγε! Ατίμασες το κούτελό μου, έθιξες την υπόληψή μου!»

 

Εκείνη μετανιώνει και με δάκρυα στα μάτια πέφτει στα γόνατα και εκλιπαρεί τη συγγνώμη της C: «Μονάχα εσένα αγαπώ!» της λέει. «Κατάλαβέ με όμως, για κείνον νιώθω μόνο ένα σαρκικό πάθος και τίποτ’ άλλο!». Η C την συγχωρεί γιατί διαπιστώνει και η ίδια πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Β1. Εν τέλει, δέχεται την άποψη της Β1 περί ελεύθερου έρωτα και περί ανορθόδοξου συμπλέγματος. Μάλιστα, συμμετέχει σε κάτι όργια και πολύ τη βρίσκει.

 

Εννοείται ότι όσο συμβαίνουν αυτά, ο οργανισμός έχει πάθει την πλάκα του, κοντεύει να παραφρονήσει. Κατά σύμπτωση ανήκει σ’ ένα δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος, περιέρχεται σε ανορθολογική για την ιδιότητά του, κατάσταση. Πηγαίνει πρωί-πρωί στην υπηρεσία του, δουλεύει του σκοτωμού, προθυμοποιείται να εξυπηρετεί όλο τον κόσμο κ.λπ., κ.λπ.

Κάποτε οι πράκτορες – κύτταρα συλλαμβάνουν τους διεστραμμένους εραστές, οι οποίοι οδηγούνται στον εγκέφαλο, τιμωρούνται με αποβολή απ’τον ανθρώπινο οργανισμό και ο δημόσιος υπάλληλος ξαναγίνεται καλά.

 

Αυτό, πολύ περιληπτικά είναι το θέμα. Πρέπει να ψάξω για λεπτομέρειες ώστε να φτιάχνει μια απόλυτα επιστημονική και τεκμηριωμένη εργασία με λογοτεχνικές βέβαια αξιώσεις. Καλό θα είναι να τη στείλω για βραβείο Νόμπελ. Να θυμηθώ ακόμα ν’ αγοράσω ένα ανοιχτήρι κονσέρβας. Να μια άλλη πρωτότυπη ιδέα. Ένα ανοιχτήρι ερωτεύεται μια κονσέρβα, χμμμμ…

 

ΧΧΧ

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~giannis @ 4/9/2003 - 15:54
(6) poly 8a 8ela na synexistei to orgio!!!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.