Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Τα ματάκια σου με καίνε γιατί είσαι μανεκένε. (3.000 δίσκοι)
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

katrin 25/2/2003 3:27:00 πμ

Συγγένειες ανθρώπου και ζώων

ΓιαλαντζίΤρέχει κάτι με το DNA σας; Μερικά ζώα σας θυμίζουν λίιιιιγο τον εαυτό σας ή ακόμα και κάποιο φιλικό - συγγενικό πρόσωπο (δεν εννοούσα τις πεθερές, ηρεμήστε!) Σε αμερικάνικα (ε, τι άλλο) εργαστήρια, υποχθόνιων επιστημόνων, ανακαλύψαμε πειράματα που τεκμηριώνουν τη συγγενική μας σχέση με τα συμπαθή και όχι τετράποδα και όχι μόνο! Θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόση συγγένεια έχετε με θηλαστικά, έντομα ακόμα και με σκουλήκια! Μήπως τελικά βρεθεί ο χαμένος κρίκος μεταξύ πιθήκου και Homo Sapiens; Ιδού λοιπόν του λόγου το αληθές…

 

Άνθρωπος - Ιπποπόταμος: Έχει μεγάλο στόμα, μιλάει πολύ και συνάμα είναι υπέρβαρος και σίγουρα δε φταίει μόνο η χοντρή μαμά και γιαγιά γι αυτό. Ίσως να πρόκειται για το γονίδιο Ippopotamus B24, που εντοπίστηκε στο χρωμόσωμα 21.

 

Άνθρωπος - Κουνούπι: Το γονίδιο Mosque 13 συναντάται σε μικρό ποσοστό ανθρώπων και έντονο χαρακτηριστικό του είναι η τάση προς εμετό μετά την άφθονη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και η απέχθεια της ναφθαλίνης. Αν δε τσιμπηθούν από κουνούπι, αυτός ο τύπος ανθρώπων, πέφτει σε χειμερία νάρκη και ανατινάζεται.

 

Άνθρωπος - Ελέφαντας: Μη τα βάζετε πάλι με τη ζυγαριά. Μην κλαίτε τα χαμένα λεφτά σας στα βόδι-line! Ο μόνος υπεύθυνος για το χάλι σας είναι το γονίδιο hontrex- 2-4, που αφορά την όρεξη, το μεταβολισμό και δρα κυρίως στην κοιλιακή χώρα.

 

Άνθρωπος - Αλεπού: Πρόκειται φυσικά για γυναικείο γονίδιο, το οποίο κληρονομούν οι γυναίκες κατά την έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης τους. Χαρακτηριστικά: ύπουλες, πανούργες και απρόβλεπτες. Το όνομα αυτού Female - Foxus.

 

Άνθρωπος - Δεινόσαυρος: Από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Γνήσιο χαρακτηριστικό η αδηφαγία και τα ύπουλα χτυπήματα. Πρόκειται για ένα χρωμόσωμα που φυσικά το συναντάμε σε πολιτικούς και γραφειοκράτες.

 

΄Ανθρωπος - Φάλαινα: Χαρακτηριστικό τι άλλο από το τη νωθρότητα και την παχυσαρκία. Είναι γνωστό πόσο ήρεμη φύση είναι οι φάλαινες και η στενή τους σχέση με τον άνθρωπο βρίσκεται στο γονίδιο W007. Πλειοψηφία των κρουσμάτων σε γυναίκες άνω των 35 ετών.

 

Άνθρωπος - Αγελάς: Χαρακτηριστικό τι άλλο από το μεγάλο βάρος και τη νωθρότητα. Προσβάλει ιδιαίτερα τις γυναίκες, με έμφαση στα οπίσθια και στα μεγάλα στήθη. Επίσης αδιαφορία και ανοργασμία είναι από τα χαρακτηριστικά αυτού του είδους. Δεν είναι τυχαία η ονομασία "ο οργασμός της αγελάδας".

 

Άνθρωπος - Μαϊμού: Τρώτε μπανάνες ασταμάτητα (τις κίτρινες λέω), σκαρφαλώνετε στα δέντρα κάνοντας τον Ταρζάν ή μήπως τσιρίζετε άσκοπα; Ε λοιπόν, εδώ είναι η απάντηση! Φταίει ένα ελαττωματικό γονίδιο που απαντάται μόνο στις κοκκινόκωλες μαϊμούδες της Ανατολικής Αφρικής. Υπάρχει κι ευχάριστο σε αυτή την κατηγορία! Μπορείτε να εργαστείτε και σε τσίρκο!

 

Άνθρωπος - Βάτραχος: Δεν είναι άλλο από την τάση γελοιότητας και δειλίας μερικών ανθρώπων. Όπως επίσης πρασινίζουν από το φόβο τους. Αν λοιπόν μπήκατε κάποτε στον πειρασμό να καταπιείτε μια μύγα ή ένα κουνούπι, τώρα ξέρετε αυτό που ο ψυχολόγος δεν μπόρεσε να ανακαλύψει και δήλωσε παραίτηση! Φταίει το γονίδιο Coax-00. Γι' αυτό λοιπόν, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

 

Άνθρωπος - Καμηλοπάρδαλη: Εννοείται πως πρόκειται για ανωμαλία σε γονίδιο που σχετίζεται με το ύψος! Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ψηλές, άχαρες και μοντέλα. Το γονίδιο ονομάζεται Camel Ex 46 και δεν παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον μια που δεν είναι και τρομερό ελάττωμα. Άσε που αν καταπολεμήσουν αυτό το γονίδιο…άντε τρέχα α βρεις δίμετρα μοντέλα!

 

Άνθρωπος - Τάρανδος: Και όμως ναι! Δεν είναι τυχαία η παρομοίωση μερικών ανθρώπων με ταράνδους (όχι αυτούς του Αϊ Βασίλη!). Το γονίδιο keratex 45, κατ' εξοχήν ταρανδικό γονίδιο, συναντάται και στον άνθρωπο!!! Τα χαρακτηριστικά τα αναφέρω για του λόγου το αληθές και μόνο. Γνήσιος και αθεράπευτα κερατάς. Αν λοιπόν απατηθείτε πριν κατηγορήσετε το σύντροφό σας, κάντε ένα τεστ DNA. Αν το εργαστήριο επιβεβαιώσει την ύπαρξη του κερατέξ, ο σύντροφος απαλλάσσεται από κάθε είδους ενοχή.

 

Άνθρωπος - Αράχνη: Black widow και τα σχετικά… Γονίδιο ονόματι Araxnus ifantious και κατηγορείται για χαρακτηριστικά όπως τα καταχθόνια σχέδια, οι ύπουλες κινήσεις, μηχανορραφίες. Ως γνωστόν τις αράχνες τις πατάμε (εξολοθρεύουμε με οποιοδήποτε τρόπο), οπότε προσέξτε! Τοp συμβουλή: Αποφύγετε να εργαστείτε στην Aroxol ή σε άλλη παρόμοια εντομοκαταστροφική εταιρεία!

 

Άνθρωπος - Φίδι: Αν τελευταία βασανίζεστε από τύψεις για τις ρουφιανιές σας, σίγουρα δεν έχετε το γονίδιο Fidex 328. Αν αντίθετα το χαίρεστε, όπως επίσης αν χαίρεστε τις ύπουλες κινήσεις το θάψιμο και τα πισώπλατα χτυπήματα, τότε σίγουρα δεν είστε κακοί άνθρωποι. Υπεύθυνο είναι το εν λόγω γονίδιο που συναντάμε σε φίδια ανακόντα και θεωρείται υπεύθυνο για την ανωμαλία σας. Συνεχίστε το έργο σας ακάθεκτοι!

 

Άνθρωπος - Σκουλήκι: Όλοι κάποτε έχουμε πει και μας έχουνε πει σκουλήκια. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Το γονίδιο skoulikanterex 69 είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των ανθρώπων ταπεινής καταγωγής, ανίκανους, άχρηστους ή και φτωχούς (κυρίως τω πνεύματι). Πολλές φορές όμως η ύπαρξη αυτού του γονιδίου σε συνδυασμό με το γονίδιο Fidex328, μπορεί να οδηγήσουν σε πλουτισμό! Οπότε συνεχίστε το έργο σας βρωμερά σκουλήκια!

 

Άνθρωπος - Κότα: Hey! Μην τρέχεις να κρυφτείς δε λέω εσένα. Απευθύνομαι κυρίως στις κουτσομπόλες όπου εργάζονται ολημερίς κι οληνυχτίς σκάβοντας κι ανακατεύοντας λάσπες κα χώματα θάβοντας τους άλλους! Όπως επίσης γελούν υστερικά σε κάθε άνοστο αστείο. Αυγά σου καθαρίζουν; Το όνομα του εν λόγω γονιδίου δεν είναι άλλο από Koko 56j και ένοχα είναι τα αυγά. Κομμένες οι ομελέτες από σήμερα!

 

Άνθρωπος - Χοίρος: Την επόμενη φορά που θα ρευτείτε ή θα φερθείτε τόσο αγενή όσο ένα γουρούνι, μην το μετανιώστε, απλά εξηγείστε (μπορείτε ακόμα και να δείξετε το επίσημο έγγραφο που τώρα διαβάζετε), πως δε φταίτε εσείς αλλά το γονίδιο Ponky-Pinky, όπου τελικά συναντάται και στον άνθρωπο! Άλλα χαρακτηριστικά του ακατονόμαστου αυτού είδους είναι η αδηφαγία χωρίς όμως να οδηγεί σε παχυσαρκία, η βλακεία και η κακή συμπεριφορά. Αν πιστεύετε πως ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ή ακούτε πολύ συχνά να σας αποκαλούν "γουρούνια", τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το πλησιέστερο σφαγείο.

 

Άνθρωπος - Χιμπατζής: Μοιάζετε με τον γλυκύτατο χιμπατζή. Τρέξτε και παραδοθείτε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Είστε ο πιο χαμένος κρίκος! Ο κρίκος μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου. Οι επιστήμονες σας αναζητούν εδώ και χρόνια. Αμοιβή προσφέρεται!

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~djcostas @ 25/2/2003 - 20:52
Θα έλεγα κάτι για την κότα τώρα αλλά έχε χάρη...
#2~katrin @ 25/2/2003 - 20:56
Ε, ρε βίτσιο με την κότα αυτό το παιδι!!!!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.