Μήνυμα στις 26/7/2012 στις 16:14 @Διασκέδαση
Ειδα ονειρο πως ειχα γεννεθλια και ειχαν ερθει καποια ατομα στο σπιτι μου. Ειχαν ερθει κυριως ατομα τα οποια δε τα ξερω καν αλλα ηταν επισης ο αδερφος μου και η κοπελα που αγαπαω. Η κοπελα καθοταν σε μια γωνια στο δωματιο μου και δεν εκανε τιποτα απλως με κοιτουσε. Εγω εγραφα κατι (αλλα δε θυμαμαι τι) και ειπε η κοπελα "ας την βοηθησουμε" και σηκωθηκα να βρω στυλο για να τους δωσω. Και ετσι οπως ημουν ορθια με πλησιαζει και παει να με φιλησει, με φιλησε το ενιωσα κιολας και τα χειλη της ηταν κρυα. Μολις με φιλησε τρανταχτηκα και εκανα εγω πισω σαν να μην ηθελα και με πηρε αγκαλια για να ηρεμησω. τι σημαινει? Πήγαινε στο θέμα: Ονειρο
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 16:24 @Sex
Βασιλη, και εγω ξερω κοπελες που δεν ειναι στρειτ και δεν αντιμετωπιζουν κανενα προβλημα με τους υπολοιπους. Αλλα το θεμα δεν ειναι πως θα κανω σχεση και γενικα το μετα, προεχει το πως θα καταφερω να βρω το θαρρος να πω τι ειμαι τουλαχιστον στα ατομα με τα οποια συναναστρεφομαι καθημερινα email εδω και χρονια εχω παρατηρησει οτι "κολλαω" μονο με κοπελες οποτε δεν νομιζω να κανω λαθος. αυτο για το κραξιμο το ξερω γιατι το εχω βιωσει στο παρελθον αλλα ειχα τουλαχιστον ενα ατομο που με στηριζε. ενα τετοιο ατομο θελω να βρω, να με στηριζει και να του πω ολη την αληθεια. dirty mind ο κοσμος ειναι κακος αλλα αν δεν το κρυψω θα βρω "ιδια ατομα με μενα" και δε θα νιωθω μονη γιατι τωρα κακα τα ψεμματα νιωθω μονη και πως κοροιδευω τους γυρω μου αφου νομιζουν πως ειμαι κατι που δεν ειμαι. Δεν με κουρασες, οσο ειπες μου φαινονται χρησιμα Gray Δεν μπορω μια ζωη να κρυβομαι, οσο πιο νωρις ξεκαθαρισεις την θεση σου τοσο καλυτερα ειναι. αν συνεχισω να κρυβομαι τοτε πρεπει να πνιξω οσα νιωθω και θα νιωσω για καποια αλλη κοπελα και αυτο δεν ειναι ευκολο. Noi Desir ωραιο το κατεβατο σου αλλα οντως ειναι λιιιγο εξω απο το θεμα :P Η μανα μου μου εχει πει πως θελει να της εχω εμπιστοσυνη και να της λεω οταν χρειαζομαι βοηθεια, οτι και να ειναι αυτο. Αλλα οσο να ναι δεν νομιζω στο "οτι να ειναι αυτο" να σκεφτηκε και το ενδεχομενο να μην ειμαι στρειτ. Γενικα ομως με τους ομοφυλοφιλους δεν εχει προβλημα. Πφφ αν ακουσετε ασθενοφορο θα εχει παθει καρδιακο Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι να πω οτι δεν ειμαι στρειτ
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 23:04 @Sex
Απο φιλους και ξαδερφια εχω 4 υποψιν μου. Μια ξαδερφη μου αλλα ισως φρικαρει και κοψει Μια φιλη μου που με συμπαθει αλλα ισως νομιζει οτι την γουσταρω Μια αλλη φιλη μου που ξερει 2-3 λεσβιες αλλα δεν τις κραζει (αλλα δεν της εχω τοσο εμπιστοσυνη) Και τελος μια bi την οποια θελω και η οποια με εχει ψιλο καταλαβει (πιστευω) Η μανα μου δεν εχει κομπλεξ με τους lgbt αλλα ισως προσπαθησει να με πεισει να αλλαξω δηλαδη να μου λεει μα υπαρχουν τοσα αγορια και τετοια. Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Παλιοτερα ειχα μιλησει σε μια κοπελα και τις ειχα πει οτι μαλλον ειμαι λεσβια και το ειπε σε ολους. Ε εκανα την βλακεια και ειπα πως δεν ισχυει κατι τετοιο ενω κανονικα θα επρεπε να πω "ναι ειμαι" αλλα που μυαλο τοτε; Για αυτο ψιλο φοβαμαι πλεον να πω οσα νιωθω και προσεχω ποιους εμπιστευομαι... Αν το πω στη μανα μου πρωτα να της το πω απευθειας δηλαδη "μαμα νομιζω δεν ειμαι στρειτ" η να της το παω σιγα σιγα; Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι να πω οτι δεν ειμαι στρειτ
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 21:20 @Sex
Ναι το ξερω οτι δεν ειναι σιγουρο το οτι μου αρεσουν τα κοριτσια αλλα θελω να δοκιμασω γιατι οσες φορες εχω νιωσει κατι δυνατο για καποιον αλλο παντα το ενιωθα για κοπελα. Επειδη εδω που μενω ειναι μια κλειστη κοινωνια ειναι πολυ πιθανο να μαθευτει για αυτο σκεφτομαι να το πως στη μαμα μου τουλαχιστον αλλα φοβαμαι την αντιδραση της οποτε προς το παρον δεν θα μαθει τιποτα. Δηλαδη πως να πω στις αλλες τις κοπελες οτι μαρεσουν οι κοπελες; Μονο με μια εχουμε βγει μερικες φορες αλλα με καμια δεν νιωθω τοσο ανετα στο να της πω οτι δεν ειμαι στρειτ. Πως να το πω για να μην τς ερθει ξαφνικο; Με την συγκεκριμενη που εχουμε βγει θελω να κανω σχεση αλλα ντρεπομαι να της πω οτι δεν ειμαι στρειτ γιατι ισως καταλαβει πως την θελω και εκεινη κατα 99% δεν με θελει.
Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι να πω οτι δεν ειμαι στρειτ
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 20:48 @Sex
Ειμαι κοριτσι 15 χρονων και το τελευταιο διαστημα καταλαβα πως δεν μου αρεσουν τα αγορια. Υπαρχουν ωραια αγορια αλλα δεν θελω να κανω σχεση μαζι τους ενω θελω να κανω σχεση με κοπελα. Το τελευταιο καιρο μιλαω με κοπελες οι οποιες δεν ειναι στρειτ αλλα τους εχω πει πως δεν μου αρεσουν οι κοπελες. Ο λογος ειναι πως φοβαμαι την αντιδραση ολων, γνωστων φιλων αλλα κυριως της οικογενειας μου. Θελω να το πω να το μαθουν ολοι για να μην κρυβομαι πλεον. Που να το πω ομως; Στην μαμα μου, αλλα πως θα το παρει; Στους φιλους μου, αλλα αν με πληγωσουν; Σε καποια απο αυτες τις κοπελες; Πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενη......
Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι να πω οτι δεν ειμαι στρειτ
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 19:05 @Sex
Πως γίνεται το λεσβιακό σεξ? Είναι πιο απολαυστικό από το κλασσικό γυναίκα-άνδρας?
Πήγαινε στο θέμα: Λεσβιακό Σεξ
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 11:32 @Θ. Κλημεντίνη
Στη φιλη μου θα μιλησω καποια στιγμη που θα τη βρω μονη της. Βασικα ειναι πολυ κουτσομπολα και οντως ζηλιαρα, ολοι στο σχολειο την βριζουν γιατι πιστευει πως ολοι την γουσταρουν και πως ειναι η απολυτη θεα, οπως και να χει πρεπει καποιος\α να της πει να πατησει και λιγο γη! Ναι στους γονεις μου η στα 18 η οταν κανω καποια σχεση και μου βγει τοσο ωραια σχεση που δεν θα μπορω να κρυψω την χαρα μου οπως και στους φιλους μου θα το πω (αν το πω) οοοοοταν κανω σχεση.. Λεσβια ειναι η κοπελα, μιλαμε συχνα και εχουμε βγει 1-2 φορες.. Δεν μου εχει πει οτι ειναι λεσβια αλλα συνεχεια απο εδω το παει απο εκει το παει στους lgbt ερχεται η κουβεντα ε και ειχε και κοπελα οποτε η λεσβια η μπαι ειναι! Θελω ομως να την κανω να πει πως "ξες ειμαι λεσβια, εχεις προβλημα"; Για να της πω οχι αν ειχα θα ειχα προβλημα και με τον εαυτο μου! Αλλα πως να την κανω να μου το πει? Πήγαινε στο θέμα: Να μαθουν τι νιωθω και τι ειμαι
Μήνυμα στις 17/5/2012 στις 12:19 @Θ. Κλημεντίνη
Με το θέμα της "φίλης" με κάλυψες απόλυτα! Στους γονείς μου, αμα τελίκα κάνω σχέση, δε θα ήταν καλύτερο να έχουν καταλάβει πως είμαι ευτυχισμένη και μετά από κάποιο διάστημα να τους πω ότι δεν είμαι στρειτ? Βασικά δε νομίζω να πρέπει να τους δώσω αναφορά απλώς θέλω να ξέρουν τι είμαι και όχι να πιστεύουν πως είμαι κάτι άλλο. Από μεριά φίλων όντως υπάρχουν κάποια άτομα πιο ανοιχτόμυαλα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους ομοφιλόφιλους. Αλλά έτσι και αλλιώς φίλος είναι αυτός που ξέρει τα πάντα για σένα και ακόμα είναι μαζί σου! Όποτε όσοι κράξουν και κόψουν την επαφή μας απλά δε θα αξίζουν. Και πιο παλιά είχα φάει κόλλημα με κοπέλα και μάλιστα δεν ήταν για μικρό χρονικό διάστημα. Είχα κολλήσει για 3μιση χρόνια και μετά γνώρισα αυτή τη κοπέλα και... Οπότε όλα δείχνουν πως είμαι λεσβία ή έστω δεν είμαι στρέιτ. Θέλω να μιλήσω στην κοπέλα αλλά φοβάμαι πως ίσως την χάσω, την αντιδρασή της και εκεί που λέω "θα της μιλήσω" κολλάω! Εγώ πάντως θαυμάζω εσένα που αντί να κράξεις και να κοροιδέψεις, όπως κάνουν οι περισσότεροι, μου δίνεις πολύ χρησιμες συμβουλές! Πραγματικά σε ευχαριστώ. ΥΓ Κότσια δεν έχω, αν είχα θα της είχα μιλήσει Πήγαινε στο θέμα: Να μαθουν τι νιωθω και τι ειμαι
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 20:26 @Θ. Κλημεντίνη
'Οταν λες να την κάνω πέρα απλώς να κόψω κάθε επαφή μαζί της (βόλτες να μην μιλάμε κλπ) ή να της το ξεκαθαρίσω να της πω και τον λόγο? Οι γονείς μου ναι μεν δεν έχουν πρόβλημα με τους lgbt αλλά δεν ξέρω την αντίδραση τους. Δηλαδή μπορεί να μου πουν δεν πειράζει άνθρωπος είσαι αλλά μπορεί να μου πουν ότι λεω βλακείες είμαι μικρή και δεν ξέρω τι θέλω και να μου κόψουν κάθε επαφή με συγκεκριμένα άτομα! Αλλά ζω σε κλειστή κοινωνία και εύκολα μπορούν να το μάθουν. Είναι καλύτερο να το μάθουν απο εμένα ή από τρίτους? Στην παρέα μου μήπως θα ήταν καλύτερο να μην το πω από τώρα? Να το πω αφού, πρώτα ο θεός, κάνω σχέση? Η κοπέλα "ξέρει" πως είμαι στρέιτ άμα της πω ότι μαρέσει δεν θα της έρθει κάπως ξαφνικό? Πήγαινε στο θέμα: Να μαθουν τι νιωθω και τι ειμαι
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 16:05 @Θ. Κλημεντίνη
Θέλω την γνώμη σας για 2 προβλήματα μου. α) Μια "φίλη μου" έχει αποδειχτεί φίδι και μου έχει φερθεί λες και είμαι σκουπίδι βρίζοντάς με πίσω από τη πλάτη μου και χαλώντας ότι έχτιζα. Να της μιλήσω να της πω μερικά πράγματα ή να το αφήσω να πάει στα χαμένα? β) Είμαι λεσβία αλλά δε το γνωρίζει κανείς. Μου αρέσει μια κοπέλα εδώ και καιρό αλλά δε της έχω μιλήσει σχετικά με το πως νιώθω. Είναι λεσβία και το έχει δηλώσει. Θέλω να της πω τι νιώθω γιατί όσο καιρό το κρατάω με πνίγει! Πως να της το πω? Από κοντά η από το τηλέφωνο? Τι θα χάσω από πλευρά "φιλών" από τη στιγμή που τους πω πως είμαι λεσβία και κατά πόσο πρέπει να το πω στους γονείς μου? Πήγαινε στο θέμα: Να μαθουν τι νιωθω και τι ειμαι |