Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 23:14 @Κλάψιμο
Σας παρακαλώ απαντήστε κι άλλοι γιατί δεν ξέρω τι να κάνω...
Πήγαινε στο θέμα: ποιον να πιστέψω??
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 23:10 @Θ. Κλημεντίνη
Α! Αν την πεις κάποιο θετικό σχόλιο για την εμφάνιση της ή προσέξεις κάποια διαφορά πάνω της και της το πεις θα μετρήσει πολύ θετικά...
Πήγαινε στο θέμα: Με γουστάρει η όχι;
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 22:58 @Κλάψιμο
Το θέμα είναι ότι μόλις τον πιστεύω θυμάμαι κάτι που μου είχε πει μια φορά στο παρελθόν σου συζητάγαμε για έναν φίλο του που είχε κερατώσει την κοπέλα του... μου είπε ότι ήταν πολύ μάγκας ο φίλος του που το έκανε αυτό... όμως μετά του είπα ότι αν ήθελε ας μου το έκανε κι αυτός εμένα αυτό αφού το θεωρούσε μαγκιά και μου απάντησε όμως ότι εμένα θέλει μόνο και δεν θέλει να με χάσει ποτέ...
Πήγαινε στο θέμα: ποιον να πιστέψω??
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 22:52 @Θ. Κλημεντίνη
Σαν κορίτσι εγώ θα σου πρότεινα να μην της πει από την πρώτη φορά ότι σου αρέσει γιατί κάποιες από εμάς έχουν το μειονέκτημα ότι το παίρνουν πάνω τους και μετά τον καβαλάνε κανονικά τον άλλον.... θα σου πρότεινα πρώτα να της πιάνεις την συζήτηση στο φιλικό και όταν θα καταλάβεις ότι έχεις κερδίσεις την εμπιστοσύνη της ρώτα την αν έχει αγόρι και αν σου πει ότι δεν έχει τότε θα είσαι πολύ τυχερός και μετά πες της ότι σ αρέσει... όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους... καλή επιτυχία!!!
Πήγαινε στο θέμα: Με γουστάρει η όχι;
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 22:31 @Κλάψιμο
Τα έχω με ένα αγόρι εδώ και 5 μήνες αλλά ακόμα και πριν τα φτιάξουμε ήταν ο κολλητός μου... αυτούς τους 5 μήνες τα πάμε πολύ καλά και μα αγαπάει κι αυτός και εγώ... μου φέρεται τόσο όμορφα όσο κανένας άλλος.... όμως όπως είναι φυσικό έχουμε και εμείς σαν ζευγάρι τους τσακωμούς μας.... σήμερα μου είπε μια φίλη μου η οποία δεν συμπαθεί και πολύ το αγόρι μου ότι τον είδε η ξαδέρφη μου την Πρωτοχρονιά, όταν μπήκα μαζί με αυτήν και τον αδερφό της σε ένα μαγαζί που θα ήταν εκεί και το αγόρι μου και αυτή μου είπε ότι κράταγε το χέρι μιας άλλης και την άφησε είδε την ξαδέρφη μου... το αγόρι μου περίμενε να πάω, το μαγαζί είχε πολύ κόσμο και απέναντι από το αγόρι μου ήταν η παρέα μου... αφού πήγα πρώτα να χαιρετήσω την παρέα μκαιου πήγα στο αγόρι μου όπου ήμασταν μαζί όλο το βράδυ.. το θέμα είναι ότι εγώ τώρα δεν ξέρω ποιον να πιστέψω???!!! Ρώτησα την ξαδέρφη μου αλλά μου είπε ότι δεν ήταν σίγουρη γι αυτό και δεν μου το είχε πει από εκείνη την στιγμή... η ξαδέρφη μου όμως έχω καταλάβει και από το παρελθόν ότι με ζηλεύει παρά πολύ και φοβάμαι ότι το κάνει όλο αυτό επειδή με βλέπει ευτυχισμένη... ρώτησα το αγόρι μου όμως αλλά αυτός μου είπε ότι δεν ήταν τόσο ηλίθιος να το κάνει αυτό ενώ ήξερε ότι θα πάω, είχε τόσο κόσμο το μαγαζί και απέναντι του ήταν η παρέα μου και θα μου το έλεγαν σίγουρα αν τον έβλεπαν να το έκανε... επιπλέον στο μαγαζί μπήκα πρώτα εγώ μετά ο ξάδερφος μου και μετά η ξαδέρφη μου η οποία λέει πως μόλις την είδε το αγόρι μου άφησε το χέρι αυτής και είπε ωχ! Σας παρακαλώ πείτε μου τις γνώμες σας γιατί δεν ξέρω ποιον να πιστέψω....
Πήγαινε στο θέμα: ποιον να πιστέψω?? |