Μήνυμα στις 17/5/2022 στις 23:55 @Sex
Δηλαδή να καταλάβω. Έχεις φασωθεί με 24 κοπέλες αλλά δεν έχεις κάνει με καμία από αυτές ολοκληρωμένο σεξ;
Πήγαινε στο θέμα: μήπως έχω φασωθεί με πολλές;
Μήνυμα στις 4/5/2022 στις 10:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην ανησυχείς. Αν είσαι ακόμα γύρω στα 15 με 16 είναι αρκετά συνηθισμένο να έχει διακυμάνσεις η περίοδός σου. Θα σταθεροποιηθεί όταν φτάσεις στα 18.Πήγαινε στο θέμα: Ακανόνιστη περίοδος
Μήνυμα στις 30/4/2022 στις 12:59 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Συμφωνώ με την Katee. Ειδικά οι φιλίες και οι παρέες του σχολείου πολύ σπάνια διατηρούνται μετά την αποφοίτηση. Οι λόγοι προφανείς. Όλοι αλλάζουν ζωή και ενδιαφέροντα και πολλές φορές διασκορπίζονται σε άλλες πόλεις. Έτσι ξεχνάνε τις παλιές παρέες και κάνουν καινούργιες. Από το σχολείο μου έχω επαφή μόνο με μια κοπέλα που παλιά μας έλεγες κολλητές και αυτό γιατί πετύχαμε στην ίδια σχολή, αλλά δεν είμαστε όπως παλιά. Έτσι και συ, κοίτα μπροστά και δημιούργησε νέες φιλίες.Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τους φίλους μου
Μήνυμα στις 29/4/2022 στις 06:00 @Sex
Στα φιλικά ματς μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!! :-)
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση φιλία
Μήνυμα στις 20/4/2022 στις 04:05 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Δεν είμαι φανατική καπνίστρια, όμως 5 ως το πολύ 10 τσιγάρα τη μέρα τα καπνίζω. Είχα σχέση με φανατικό αντικαπνιστή που μου ζάλιζε τα μυαλά να το κόψω και ήθελε να μην καπνίζω στο κρεβάτι. Τελικά έκοψα αυτόν. Μου αρέσει πολύ το τσιγάρο μετά το σεξ, ειδικά όταν με το αγόρι μου καπνίζουμε μαζί το ίδιο τσιγάρο. Το τωρινό μου αγόρι δεν κάπνιζε πριν και του έμαθα εγώ.- Ερώτηση: Ποιες είναι οι 3 απολαύσεις της ζωής; - Απάντηση: Ένα τσιγάρο πριν και ένα μετά. Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 13/4/2022 στις 06:14 @Sex
Όταν αισθάνεσαι τον άλλον δικό σου, νοιώθεις ότι είσαστε ένα, δίνεις και παίρνεις τα πάντα στο σεξ και σου αρέσει οτιδήποτε προέρχεται από αυτόν. Πήγαινε στο θέμα: Χυσιμο
Μήνυμα στις 13/4/2022 στις 06:09 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Κι εγώ όταν πεινάω βλέπω παντού πιτόγυρα.Πήγαινε στο θέμα: @Valento
Μήνυμα στις 13/4/2022 στις 06:06 @Sex
Ναι. Υπάρχει και παροιμία/γνωμικό: Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω πως ερωτεύτηκα τον καθηγητή μου
Μήνυμα στις 11/4/2022 στις 12:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν βλέπω πρόβλημα. Ενήλικοι είσαστε και οι δυο. Άμα γουστάρετε και οι δύο προχωρήστε. Δεν έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν.Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω πως ερωτεύτηκα τον καθηγητή μου
Μήνυμα στις 10/4/2022 στις 06:21 @Sex
Κι εμάς μας αρέσει να μιλάμε βρώμικα και εκτός σεξ. Φυσικά όταν δεν μας ακούνε άλλοι. Όμως μια φορά είμασταν σε ταβέρνα και δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο κοντά μου ήταν πίσω μου κάποιος μεσήλικας κύριος στο δίπλα τραπέζι. Οπότε κάποια στιγμή λέω στο αγόρι μου: "Πάμε να φύγουμε, θέλω να βάλεις κάτω και να με ξεσκίσεις από παντού". Ο κύριος πρέπει να μας άκουσε γιατί καθώς φεύγαμε με κοίταζε περίεργα. Μάλλον του δώσαμε δουλειά για το σπίτι. Πήγαινε στο θέμα: Μιλάτε βρώμικα στο σεξ; |