Μήνυμα στις 19/2/2021 στις 05:18 @Διάφορα
Κορίτσια εσείς ξυριζετε ή γενικά αποτριχώνετε τα χέρια σας; Αν ναι σε ποια ηλικία ξεκινήσατε
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα χεριων
Μήνυμα στις 10/2/2021 στις 02:58 @Κλάψιμο
Γειά σας. Είμαι 14 και έχω έναν αδερφό ο οποίος είναι 13. Το θέμα μου είναι ότι μου σπάει συνέχεια τα νεύρα. Παρόλο που ειναι μικρότερος μου, είναι πιο μεγαλοσωμος από εμένα και πιο δυνατός. Έτσι όταν τσακωνομαστε δεν με παίρνει πια να τον χτυπάω γιατί το κάνει και αυτός με πολύ περισσότερη δύναμη. Όταν τον βρίζω(μην μου πείτε ότι οι βρισιές δεν είναι λύση, γιατι πραγματικά δεν αντέχεται με την καμία από ένα σημείο και μετά) , τρέχει κατευθείαν να το πει στην μάνα μου και στην γιαγιά μου. Η μάνα μου δεν έχει μεγάλο πρόβλημα με τις βρισιές . Η γιαγιά μου είναι πιο παλαιών αρχών και έτσι αν μάθει ότι έβρισα, ιδίως εγώ <<που είμαι και κορίτσι>> γίνεται χαμός. Στις διαφωνίες μας, ο αδερφός μου δεν χρησιμοποιεί ποτέ λογικά επιχειρήματα, δεν με αφήνει να μιλάω, και νομίζει ότι έχει και δίκιο. Πάντα με βγάζει εκτός εαυτού. Ειλικρινά πιστεύω ότι έχει χαμηλότερο iq και δεν κοροϊδεύω. Φέρεται, μιλάει και δικαιολογείται συνέχεια και παντού λες και είναι 5 χρονών. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν περνάτε κάτι παρόμοιο σας παρακαλώ πείτε μου καμιά ιδέα για το πως να τον αντιμετωπίζω. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον αδερφό μου
Μήνυμα στις 9/2/2021 στις 11:08 @Sex
Όταν τρίβω σε ένα σημείο που νομίζω ότι είναι η κλειτοριδα μετά από κάποια δεύτερα νιώθω πως θέλω να ουρησω. Όμως δεν έχει γίνει ποτέ. Υπάρχει περίπτωση να είμαι κοντά στο να 'τελειώσω';
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 7/2/2021 στις 00:19 @Sex
Γειά σας. Ειμαι 14 ετών και φέτος ξεκίνησα να αυνανιζομαι. Δεν κανω πολλά. Απλά βάζω δάκτυλο. Συγκεκριμένα 1. Δεν θέλω να βάλω περισσότερα μήπως σπάσει ο παρθενικος υμένας, αν δεν έχει σπάσει είδη. Τέλος πάντων το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να εντοπίσω την κλειτοριδα μου. Έχω διαβάσει ότι είναι μια μικρή μπάλιτσα εκεί που ξεκινάει το αοιδοιο. Εγώ δεν βρισκω κάποια μπάλιτσα. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο ανατομικό προβλημα;
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 25/1/2021 στις 04:52 @Sex
Πότε ξυριστίκατε πρώτη φορά στην ευαίσθητη περιοχή;
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 3/1/2021 στις 15:44 @Sex
Είμαι 14. Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να πω στην μητέρα μου να με παει στον γυναικολόγο. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα για την περίοδο και την αντισύλληψη. Το πρόβλημα είναι ότι ντρέπομαι.... α) Επειδή έχω περίοδο εδω και 3 χρόνια, την πρώτη φορά που θα πάω θα με εξετάσει; Επίσης δεν έχω ξυριστει ποτέ την ευαίσθητη περιοχή. β) Για να πάω στον γυναικολόγο για εξέταση θα πρέπει να ξυριστω; γ) ξέρω ότι θα μιλήσουμε για να μου λύσει ότι απορίες έχω. Την ώρα που θα μιλάμε η μητέρα μου θα πρέπει να βρίσκεται εκεί και να ακούει; (το ίδιο και για την ώρα της εξέτασης)
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικολογος (προς κορίτσια)
Μήνυμα στις 3/1/2021 στις 04:42 @Κλάψιμο
Είμαι 14 ετών (πάω Τρίτη γυμνασίου). Είμαι αντικοινωνικη. Όταν βρίσκομαι με πολύ κόσμο είμαι αυτή που συνήθως δεν μιλάει. Είτε κάθομαι και ακούω, είτε ειμαι στο κινητό. Δεν έχω πολλούς φίλους, ούτε κολλητο/κολλητη. Στην τάξη μου οι συμμαθητές μου συνήθως δεν με προσέχουν. Άμα λείψω μάλλον ούτε που θα το καταλάβουν. Από το σχολείο κάνω παρέα γενικά με 4 άτομα. 3 κορίτσια και 1 αγόρι. Με τα κορίτσια (είναι στην ηλικία μου αλλά από άλλο τμήμα) μιλάμε γενικά στα διαλείμματα, αλλά δεν έχουμε στενές σχέσεις. Με το αγόρι μιλάω πιο πολύ. Τώρα στην καραντίνα πριν κλείσουν τα σχολεία για Χριστούγεννα μιλάγαμε στο τηλέφωνο. Όταν με έπαιρνε μπορεί να μιλάγαμε και 2-3 ώρες. Αλλά δεν συζητάγαμε για πράγματα προσωπικά που θα ήθελα να εκμυστηρευτω σε κάποιον στενό φίλο. Συζητούσαμε για πράγματα που θα μπορούσα να πω με όλους. Θελω να εχω έναν κολλητό/η που να εκφράζω αυτά που μου συμβαίνουν και αυτά που νιώθω.Τα 4 άτομα με τα οποία κάνω παρέα είναι και αυτά κάπως αντικοινωνικα. Γενικά θέλω να γινω πιο κοινωνική. Οι συμμαθητές μου στο γυμνάσιο δεν με ξέρουν σχεδόν καθόλου (αντε μέχρι το όνομα ). Τον Σεπτέμβρη που θα πάω λύκειο, θέλω να έχει αλλάξει αυτό. Θέλω να γίνω πιο τολμηρή και να μην νιώθω τόσο μόνη. Θέλω να αποκτήσω επιτέλους κάποια κολλητη/ο. Πήγαινε στο θέμα: Χωρίς φίλους
Μήνυμα στις 1/1/2021 στις 14:21 @Διάφορα
Κανείς; Πήγαινε στο θέμα: Δεν θέλω να ψηλωσω αλλο
Μήνυμα στις 8/8/2020 στις 08:38 @Διάφορα
Γειά σας παιδιά. Είμαι κορίτσι 14 ετών και θα πάω Τρίτη γυμνασίου.Έχω ύψος 166-167. Αδιαθετησα περίπου πριν 3 χρόνια . Λέτε να πάρω κι άλλο ύψος? Επίσης τον Σεπτέμβρη του 2019 ξεκίνησα βολει. Τότε είχα ύψος περίπου 163 και όλοι μου λένε ότι ψηλωσα εξαιτίας του βολει. Δηλαδή τον Σεπτέμβρη που θα ξαναρχίσω βολει θα ψηλωσω κι άλλο?
Πήγαινε στο θέμα: Δεν θέλω να ψηλωσω αλλο |