Μήνυμα στις 27/6/2022 στις 08:21 @Sex
Κολλάω στο ότι είσαι παντρεμένη Αξίζει να κερατωσεις τον άντρα σου Για μια φαντασίωση;. Αν ήσουν ελεύθερη θα σου έλεγα προχώρα το με τα χίλια κάθε εμπειρία είναι μοναδική Πήγαινε στο θέμα: Είμαι bi?
Μήνυμα στις 25/6/2022 στις 06:12 @Κλάψιμο
Στις παρέες δεν υπάρχει πρωταγωνιστής και κομπάρσος Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα έχει το λέγειν ή το χιούμορ ή ακόμα και την εμφάνιση και θα απασχολεί τους υπόλοιπους Αλλά προς θεού οι φιλίες δεν είναι ανταγωνισμός Πήγαινε στο θέμα: ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ
Μήνυμα στις 21/6/2022 στις 22:42 @Sex
Όχι δεν παίζει ρόλο Απλά ή δεν ξέρει Ή δεν θέλει Ή σιχαίνεται Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια πως να την κάνω να μου την παιξει
Μήνυμα στις 12/6/2022 στις 08:16 @Διάφορα
Για να μην βαράς το κεφάλι σου αύριο θυσίασε την μια δουλειά προσωρινά και στρώσου στο διάβασμα στο λέω σαν μεγαλύτερος και πιο έμπειρος
Πήγαινε στο θέμα: Πτυχίο vs Δουλειά
Μήνυμα στις 19/4/2022 στις 12:15 @Διάφορα
Ο καθένας με τις αδυναμίες του και εγώ καπνίζω πολύ οκ το έχω συζητήσει με την κοπέλα μου το έχει αποδειχτεί μιας καί είναι και όλη ίδια καπνίστρια... Θα με ενδιέφερε νά τό αποδεχόταν και να μην καπνιζε Αν σε θέλει και σε αγαπάει πραγματικά να σε αποδεχτεί όπως είσαι ... τώρα όκ πολλοί άνθρωποι έχουν θέμα με το τσιγάρο στο δωμάτιο Αλλά για λίγη ώρα πού είστε μαζί ας ρίξει λίγο νερό στο κρασί της Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 11/4/2022 στις 10:55 @Sex
Όταν σπάσει η παρθενια σου θα κατεβαίνει Από την άλλη είναι περιτομή όπως λεει ο φίλος πιο πάνω μην αγχώνεσαι Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 8/4/2022 στις 06:03 @Sex
Εννοείται πως ναι μας φτιάχνει μσς ανεβάζει την λίμπιντο εκείνη την ώρα που διεγείρονται οι αισθήσεις δεν είμαστε ο εαυτός μας η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο
Πήγαινε στο θέμα: Μιλάτε βρώμικα στο σεξ;
Μήνυμα στις 22/3/2022 στις 09:26 @Sex
Ήρεμα... πορνοστάρ είχε πει κάποτε όταν την ρώτησαν αν μετράει το μέγεθος ότι.... όλα κάνουν την δουλειά τους δεν παίζει ρόλο το μέγεθος αρκεί να ξέρεις να το χρησιμοποιείς.... Κι επί το πλείστον προσθέτω Μπορεί να τον έχεις 20 πόντους και να είσαι στείρος Και με 13-14-15 εκατοστά να κάνεις παιδιά αβερτα Γι'αυτό σε σεξουαλικές επαφές που τυχόν θα έχετε να βάζετε προφυλακτικό... όχι μόνο για μεταδιδόμενα νοσήματα αλλά και για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες 😉 Πήγαινε στο θέμα: Πώς να μεγαλώσω το πέος μου
Μήνυμα στις 13/3/2022 στις 08:03 @Sex
Τέτοιους φίλους τους κάνεις πέρα Άντε με τα κόμπλεξικά τους Καί φαντάζομαι οι περισσότεροι θα έχουν μποξερακι αγορασμενο από τα χέρια της μανούλας στη λαϊκή χαχα Πήγαινε στο θέμα: Δούλεμα για σλιπακι
Μήνυμα στις 10/3/2022 στις 14:00 @Sex
Sylvia Saint Bree Olson Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένη σας πορνοσταρ?? |