Μήνυμα στις 15/8/2023 στις 11:54 @Sex
Γεια σου φίλε. Κοιτα δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα αφού λες ότι εν τέλη έχεις κανονική στύση . Αν πχ έχει τύχει μέχρι τώρα να δώσεις πίπα θα έχεις δει ότι πολλές φορές σκληραίνει περισσότερο στην πορεία απ ότι στην αρχή . Αυτό είναι φυσιολογικό , βέβαια μπορεί να παίζει και λίγο ρόλο το πάχος δλδ ποσο χοντρός σου είναι . Όσο για την κοπέλα μη δίνεις σημασία σε αυτό κ απόλαυσε ότι κανεις . Αν θες μια συμβουλή , όταν πας με γκομενα να φοράς φόρμα για να τον αισθάνεται καλύτερα όταν είναι από πάνω σου και φασώνεστε ή όταν σε χαϊδεύει εκεί αλλά κ για να είσαι κ συ πιο άνετος .
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση στυσης
Μήνυμα στις 30/5/2023 στις 12:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα μπρο . Εγώ 19 είμαι δεν έχω πάει ακόμη στρατό αλλά θα σου μεταφέρω την εμπειρία από έναν φίλο μου. Λοιπόν , οι τουαλέτες είναι ιδιωτικές πάει ο καθένας μόνος του και στις ντουζιέρες υπάρχει κουρτινάκι την ώρα που κάνεις μπάνιο. Τώρα πριν μπεις για μπάνιο και μετά που βγαίνεις δεν ξέρω αν είναι γυμνοί αλλα εσυ μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις με το μποξεράκι. Αν έχεις θέμα ακόμα και με το μποξεράκι είναι λίγο υπερβολικό και θα σου πρότεινα να το καταπολεμήσεις γιατί δεν ξέρω αν γίνεται να το αποφύγεις αυτό(οχι μόνο στο μπάνιο αλλά και στο θάλαμο όταν θα αλλάζεις παντελόνι). Αλλά ακόμη κι αν τυχει να σε δει κάποιος γυμνό να είσαι χαλαρός, μην σε νοιάζει τπτ δηλαδή αν ο άλλος την έχει μεγαλύτερη κ τέτοια , όλοι άντρες είμαστε κ ούτε πρόκειται να κρατήσεις επαφές μετά με κανέναν αν δεν θες . Όσο για το μπάνιο στο σπίτι που λες δε σημαίνει κάτι γτ και εγώ κλειδώνω πάντα και δε νιώθω στο σπιτι άνετα με το γυμνό ενώ αντίθετα όταν είμαι με φίλο/κολλητό ούτε καν κλειδώνω κ το πολύ πολύ να πάρω ένα μποξεράκι για να βγω κ γενικά έχει τύχει να με δει ειτε φίλος ειτε ξάδερφος γυμνό δεν ειναι κάτι . Δεν λέω ότι εγώ είμαι σωστός κι εσύ λάθος απλά το αναφέρω. Επίσης μην ακούς τι λένε οι πατεράδες μας για το στρατό δεν ισχύουν πολλά από αυτά, έχουν αλλάξει τα πράγματα , ειναι πολύ πιο χαλαρά πλέον και έχει φουλ φαση κ εμπειρία . Γενικά σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ είμαι αγχώδης άνθρωπος και με αγχώνει και ο στρατός λίγο δεν θα πω ψέματα αλλα εσυ προσπάθησε να είσαι πιο άνετος με το θέμα αυτό . Για παράδειγμα αισθάνεσαι άβολα όταν είσαι με το μποξεράκι ακόμη και με φίλους ;Πήγαινε στο θέμα: Στρατός
Μήνυμα στις 2/1/2023 στις 03:53 @Sex
Μπρο καταρχάς χαλάρωσε κ μην το σκέφτεσαι συνέχεια ότι έγινε είναι φυσιολογικό κ δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι. Αφού όμως δεν ήθελες τον πατέρα σου έπρεπε να πεις να βγει έξω πριν κατεβάσεις το μποξεράκι. Όσο για τον γιατρό μη σε νοιάζει αυτός έχει συνηθίσει σε τέτοια διότι αυτή είναι η δουλειά του και επίσης ούτε θα σε ξαναδεί ποτέ. Για το μέγεθος μη δίνεις τόση σημασία θα μεγαλώσει κ θα χοντρύνει τα χρόνια αυτά που θα σαι έφηβος, τζάμπα αγχώνεσαι κ θα το καταλάβεις αυτό αργότερα γτ κ γώ στην ηλικία σου τα ίδια σκεφτόμουν. Εγώ είμαι 19 κ τον έχω 16+ αναλόγως την καυλα .
Πήγαινε στο θέμα: Εξέταση γιατρός άγχος
Μήνυμα στις 22/11/2022 στις 16:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλε , αν θες μπες σε λεπτομέρειες αναφορικά με το τι κάνετε με τον φίλο σου και μέχρι που έχετε φτάσει για να καταλάβουμε καλύτερα όλο το θέμα . Εσενα σου αρέσει όταν γίνεται κάτι με εκείνον ή το κανεις χωρίς να το θες επειδή απλά σε πιέζει ;Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω |