Μήνυμα στις 8/4/2023 στις 02:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Θα το πω ωμά.. Δεν σε βλέπει σαν τρύπα.. Αυτό συμβαίνει.. Σε γουστάρει φουλ.. Είναι ερωτευμένος μαζί σου.. Αν θες να προχωρήσεις βρες να κάνετε κάτι νέο που δεν το έχετε κάνει ήδη.. Φυσικά θα βοηθήσει αν του μιλήσεις και του πεις ποσο πολύ το θες..Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 8/4/2023 στις 01:10 @Sex
Για πείτε αγόρια και κορίτσια τι sex Toys χρησιμοποιείτε?
Πήγαινε στο θέμα: Toys
Μήνυμα στις 8/4/2023 στις 00:57 @Sex
Άσε τα δάχτυλα.. Αυτά είναι για τους έμπειρους.. Θέλει χρόνο και πολλές δοκιμές για να βρεις τι σου αρέσει σε αυτό το κομμάτι.. Ένας άλλος τρόπος είναι το κλασικό μπρούμυτα στο κρεβάτι που ποτέ δεν απογοήτευσε κανέναν.😜😂. . Ένας άλλο που ανακάλυψα τυχαία είναι να παίξεις με το κεφαλάκι από το πουλί σου..ξαπλωσε ανετα στο κρεβάτι σου.. Κράτα με το αριστερό χέρι το πουλί σου από το κάτω μέρος και στο δεξί βάλε λίγο σάλιο στην παλάμη σου και άρχισε με την παλάμη σου να χαϊδεύεις το κεφαλάκι κυκλικά.. Ή όπως αλλιώς δεις ότι σου αρέσει...στην αρχή είναι έντονο αυτό που νοιώθεις σαν ανατριχίλα καντο σιγά σιγά μετά πιο γρήγορα ότι σου αρέσει.. Δοκίμασε με λίγο σάλιο στο δάχτυλο να τριψεις μόνο το αριστερό πλαϊνό μέρος από το κεφαλάκι ή το δεξι.. Θα σου πάρει χρόνο να χυσεις αλλά είναι τέλειο.. Δοκίμασε το..
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 26/2/2023 στις 09:21 @Sex
Γειά στο φόρουμ.. Είμαι 20 χρόνων φοιτητής.. Ζω μόνος μου και πρόσφατα έκανα την επένδυση και αγόρασα ένα fleshlight stu.. Άξιζε τα λεφτά με το παραπάνω.. Η πρώτη δοκιμή έγινε ξαπλωμένος στο κρεβάτι.. Φυσικά δεν άντεξα πολύ.. Τη δεύτερη φορά το τοποθέτησα ανάμεσα στο κρεβάτι και το στρώμα του κρεβατιού δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιαστηκα ιδιαίτερα.. Μετά από κάποιες φορές δοκίμασα να το στριμώξω ανάμεσα στα συρτάρια του γραφείου.. Ήταν ίσως η καλύτερη ιδέα.. Μπόρεσα και άντεξα πολύ και το ευχαριστήθηκα επιτέλους.. Η ερώτηση μου είναι έχει κάποιος κάτι παρόμοιο? Έχετε καμία άλλη ιδέα πως να το χρησιμοποιήσω? Η έστω και αν κάποιος έχει κάποια φαντασίωση να την πει να το δοκιμάσω.. Χρόνος υπάρχει αρκετός..
Πήγαινε στο θέμα: Sex toy |