Μήνυμα στις 11/2/2007 στις 19:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Προσωπικά πιστεύω είναι πολύ ωραίο να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις στο κρεββάτι.. Ειδικά όταν το ζευγάρι έχει πάνω κάτω ίδιες προτιμίσεις. Μου έχει τύχει όμως να κάνουμε με τον φίλο μου πράξη μια κοινή φαντασίωση και να μην είναι τόσο καλή όσο εγώ τουλάχιστον την είχα φανταστεί.. Δεν αποκλείω ότι μπορεί να πετύχει, απλά λέω πως δεν είναι τόσο απλό...Πήγαινε στο θέμα: ερωτικες φαντασιωσεις....
Μήνυμα στις 11/2/2007 στις 18:02 @Sex
φίμωση: (η) ουσ. (Κ φίμωσις, -εως) κλείσιμο του στόματος με φίμωτρο | (μτφ.) στέρηση της ελευθερίας του λόγου | (ιατρ.) στένωση της πόσθης, ώστε να παρεμποδίζεται η έξοδος της βαλάνου του πέους [τεγόπουλος-φυτράκης] Και τώρα μπορείτε να απαντήσετε... (δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ δεν ήξερα τον ιατρικό όρο..) LoL Πήγαινε στο θέμα: Φίμωση!
Μήνυμα στις 11/2/2007 στις 17:14 @Sex
Χιχι! Όχι, την ατάκα 'εγκεφαλικό σεξ', την χρησιμοποιώ και εγώ συνήθως για να περιγράψω τετοιες καταστάσεις! Απλά βγάζοντας το ζουμί απόσα είπες σ'αυτό το topic, θεώρησα πως συμφωνούμε.. Πάντως, αν καποιοι θεωρούν "ok" να τελείωνει πρώτος ο άντρας, φαντάζομαι ότι μάλλον δεν τους ενδιαφέρει αν θα τελείωσει ποτέ η γυναίκα, σωστά? Και υπάρχουν και γυναικες που δεν έχουν πρόβλημα μαυτό??? Wow... Τι να πω βρε παιδιά , περί ορέξεως.. Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...???
Μήνυμα στις 10/2/2007 στις 23:56 @Sex
Παιδιά, μια χαρά είναι και το σπέρμα και το πρωκτικό --άλλωστε ποτέ δεν με απασχόλησε η ηθική γύρω απ'αυτά--. Προφανώς εχουν υπάρξει και φορές που αν ο άντρας δεν είναι καθαρός.. δεν μπορείς να το πλησιάσεις, όχι να το καταπιείς (γιαυτό επίδοξοι εραστές προσέχετε λιγάκι την υγιεινή σας).. Κατατάλλα, για να φτιαχτεί μια γυναίκα πρέπει να της κάνεις εγκεφαλικό sex , και τότε τα δέχεται όλα όπως λέει και ο φίλος μας ο akatanomastos.. Παρεπιπτόντως, πολύ συμφωνώ μαζί σου ακατανόμαστε. Πως είπες ότι το κάνεις αυτό το "..δεν υπάρχει περίπτωση να μην την στεγνώσει απο τους αλεπάλληλους οργασμούς της.."? χιχι, συμφωνώ στην προσέγγισή σου.. Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...??? |