Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Σημίτης και ο Τσουκάτος να απαγορεύουν την εκπομπή της Μαλβίνας γιατί τους αποσπούσε από τη δημιουργικότητα
Παρασκευή, 9 Μαΐου

Φίμωση!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #38020 από Astraxan16 στις 11 Φεβρουαρίου 2007, 3:39μμ

Astraxan16

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/1/2007
Πιστεύετε ότι όταν κάποιος κάνει φίμωση είναι θετικό ή αρνητικο?Φυσικά είναι θετικό για την υγεία του απ' ότι ξέρω αλλά στα άλλα?
Με λίγα λόγια σε αυτό το post καλείστε να γράψετε τα ΘΕΤΙΚΑ & ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ της φίμωσης!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38024 από Queens4aDay στις 11 Φεβρουαρίου 2007, 6:02μμ

Queens4aDay

μέλος από: 10/2/2007
φίμωση:
(η) ουσ. (Κ φίμωσις, -εως) κλείσιμο του στόματος με φίμωτρο | (μτφ.) στέρηση της ελευθερίας του λόγου | (ιατρ.) στένωση της πόσθης, ώστε να παρεμποδίζεται η έξοδος της βαλάνου του πέους
[τεγόπουλος-φυτράκης]

Και τώρα μπορείτε να απαντήσετε...
(δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ δεν ήξερα τον ιατρικό όρο..)

LoL
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38025 από Astraxan16 στις 11 Φεβρουαρίου 2007, 6:47μμ

Astraxan16

Εικονίδιο
banned
Αν όμως έχει κάνει υποχρεωτικά?Θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην σεξουαλική του ζωή?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38031 από Astraxan16 στις 11 Φεβρουαρίου 2007, 9:27μμ

Astraxan16

Εικονίδιο
banned
Έχεις δίκιο ακατονόμαστε!!Δικό μου λάθος..
Έχω κάνει και γι' αυτό ρώτησα!Δεν μου λες?
Όταν λες για ευαισθησία και την απόλαυση στον έρωτα μπορείς να μου εξηγήσεις ακριβώς?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38032 από Praetorian στις 11 Φεβρουαρίου 2007, 9:31μμ

Praetorian

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/1/2006
Χαχα!Τη δική μου φίμωση τη θέλω κομπλέ...!
Μάλλον το παλικάρι εννοεί αν μας αρέσει και καλά η περιτομή γιατί όπως είναι λογικό δεν μπορείς να "κάνεις" φίμωση . Τι σόι ηλίθιος θα είσαι...?

Τώρα για την περιτομή όπως έχω ξαναπεί είμαι εντελώς αντίθετος. Το "έθιμο" είναι ξενόφερτο και δεν το γουστάρω καθόλου, για θέματα δήθεν υγιεινής...Μπορείς να είσαι καθαρός και χωρίς να κάνεις περιτομή. Τώρα αν είναι αναγκαστικό αλλάζει το πράγμα...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login