Στρατός και απαλλαγή
Σελ. 2
Μήνυμα #81304 από b17at στις 04 Ιουλίου 2011, 6:33μμ
![]() |
Ούτε εγώ γουστάρω να πάω στρατό! αλλά αν βγάλεις τρελόχαρτο μετά αυτό θα φαίνεται και στην εργασία σου και θα σε επηρεάσει! τώρα οι αντιρρησίες δεν ξέρω αν έμμεσα τιμωρούνται σε άλλους τομείς!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81309 από panosx στις 04 Ιουλίου 2011, 7:23μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
τρελοχαρτο.γιατι να παω να εχω εναν παλιο παπαρα να με βριζει κι να μου λεει μλκιες??? να μου τα πριζει χωρης λογο?κι στα αρχιδια μου για τν εμπειρια κι ο γιος μου δν νομιζω να τν ενιαζε ιδιαιτερα γιατι να τν πειραζε δλδ?κι πιστεψε με ο στρατος εχει ιδιολογιες του πουτσου.οσο για το ομοφυλοφυλος δν εχει καμια σημασια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81312 από asap στις 04 Ιουλίου 2011, 7:54μμ
αμα δε πας στρατο δεν γινεσαι αντρας . Τωρα αμα εισαι κολημενος κατσε και συζητα για το τι μηνυματα περναει ο στρατος .απλα Μια ιδεα ειναι ολα . Φακελάκι μοδερέιτορ: Μπα; Σοβαρά; Τέτοιες μαλακίες γράφε και θα πας μπροστά. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81321 από Bluejack στις 04 Ιουλίου 2011, 9:29μμ
![]() |
Well άμα περιμένω να πάω στρατό ώστε μετά να βαφτιστώ ως "άντρας" τότε καληνύχτα. Δηλαδή γιατί να πρέπει να φροντίσω την ελλάδα? Τι έχω εγώ την ελλάδα? Αν θέλει να πάω στρατό ας με πληρώσει. (όπως γίνεται σε άλλες χώρες-που είναι προεραιτικό- μισθοφόροι δηλαδή) Άσε που βρίσκω εντελώς φασιστικό και διδακτορικό το θέμα. Άσε που αρχίδια σε μαθαίνουν εκεί μέσα, πας τρελαίνεσαι για κανα μήνα και μετά βαφτίζεσαι ως παλαιός και μάγκας και την βγάζεις με την φραπεδιά και το τσιγαριλίκι στην λούφα. Αυτός είναι ο στρατός. Κάτι που είπε κάποιος στα γαλλικά αλλα δεν θυμάμαι ποιος : "Για να έχεις ειρήνη, να είσαι έτοιμος για πόλεμο." Ότι πιο άρρωστο έχει σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Και όχι, τρελότερο άμα πάρεις, θα παρεις Ι5 ψυχολογικό αλλά το απαλλακτικό σου θα λέει σκέτο Ι5. Κανείς δεν θα το ξέρει, πέρα απο τα φακελώματα. Και παντού μπορείς να δουλέψεις , ακόμα και στο δημόσιο. Εκτός από σώματα ασφαλείας (αστυνομία,πυροσβεστική κτλ) Τέσπα, αναρχίλα μου θυμίζει, βρωμάει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81323 από tasos41997 στις 04 Ιουλίου 2011, 9:34μμ
![]() |
Ναι ποιο παλια οταν ειχε γινει πολεμος αν δεν ειχαν παει στρατο (νομιζω ειχαν παει) αυτα τα ατομα ή λακαγαν και πηγεναν με το μερος των γερμανων τωρα μπορει η ελλαδα να μην ειπηρχε!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81333 από panosx στις 04 Ιουλίου 2011, 10:38μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
ναι ρε ολοι οι ελληνες τοτε ηταν εκπαιδευμενοι στρατιωτες ασε μας ρε.εκεινη δν πιγεναν στρατο αυτοι γινονταν ο στρατος.δν εχει καμια σχεση τοτι θα κανεις εκει με το τι καναν εκεινη τοτε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81339 από Pelvic_Thrust στις 04 Ιουλίου 2011, 10:51μμ
![]() |
Εδω θα διαφωνησω. Στρατο τελειωσα πριν 2 χρονια αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη στο τροπο συμπεριφορας μου ουτε νιωθω πιο ανδρας. Ουτε οι γυναικες, τα μπρατσα και τα αυτοκινητα μας κανουν ανδρες.. Παραπανω δεν θα το αναλυσω για να μην γινω κουραστικος και να μη ξεφυγω απ'το θεμα.. Παντως το θεωρω αδικω να λιωνουμε και να ταλαιπωριομαστε στο Στρατο και καλα για την Πατριδα ενω συνεχως κανουμε πισω στις προκλησεις.. Καλα θα κανετε να πατε και να παρετε το χαρτι για να μπορειται να παιρνετε μερος στις προκυρηξεις. Εαν δεν θελεται μπορειται να εξαγορασετε την θητεια σας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81346 από Arthas στις 04 Ιουλίου 2011, 11:35μμ
![]() |
Ξερεις τι εχεις την Ελλαδα ρε φιλε την εχεις πατριδα.Μπορει να μην σου λεει κατι αυτη η λεξη αλλα αν ησουν απο το πακισταν θα καταλαβαινες, εισαι τυχερος που γεννηθηκες σε μια τετοια χωρα με αυτην την μεγαλοπρεπη ιστορια οσο σκατα και αν την εχουν κανει οι νεοελληνες.Οσον αφορα τις αλλες χωρες που ειναι προαιρετικος ο στρατος, δεν εχουν μια Τουρκια διπλα τους που ειναι ετοιμη να ορμηξει οποτε βρει την ευκαιρια.Τελος θελω να πω οτι δεν ειμαι σε καμια περιπτωση εθνικιστης αντιθετα απεχθανομαι αυτους τους στενομυαλους αλλα ειμαι πατριωτης. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81477 από Darkfieras στις 06 Ιουλίου 2011, 7:33πμ
![]() ![]() μηνύματα: 319 ![]() |
Για μενα ο στρατος ειναι κατι συμαντικο! Οποιος δεν παει δεν συμαινει οτι χανει το φυλο του αυτο ειναι απαντισει για καποιον ποιο πανω... Ο Στρατος σου διδασκει πως να χιριζεσαι το οπλο! Αλλα και παλη στην επανασταση του 21 οι κατικοι που σκοτοσαν τους τουρκους πιγεναν στρατο? ΟΧΙ... αλλα προσεξτε να δειτε αυτη περασαν και καποια βασανιστιρια επι τουρκοκρατειας! Εμεις ζουμε σε μεγαλεια αμα γινει τιποτα θα φιγουμε 100 μετρα μακρια... αρα ο στρατος ειναι μια ωραια εμπυρεια! Φιλε σου προτινω να πας 9 μηνες ειναι και θα σου αρεσει πιστεψεμε! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81736 από nikos200 στις 10 Ιουλίου 2011, 6:24μμ
![]() |
επειδη τα περισσοτερα τα διαβασα και επειδη εγω θελω να μπω ειδικες δυναμεις θα σου πω το εξης..στον στρατο πλεον κοιμασαι τρως πινεις αυτα κανεις... στις ειδικες δυναμεις γαμιεσαι.. δεν θες να πας εκει οποτε μια χαρα μεχρι στιγμης.. το να βγαλεις ενα χαρτι απο τρελογιατρο θα το εχεις σε ολη την ζωη σου και αυτο ετσι και μαθευτει..οτι πανεπιστημιο και ναχεις τελειωσει δεν θα βρεις καμια δουλεια...ρατσισμος?ρατσισμος ο στρατος..σε λιγο θα τους πεις και φασιστες...ελεος.. μια δουλεια ειναι αν αποφασισεις για μονιμος..εσυ που δεν θες θα κατσεις τρως και κοιμασαι 9 μηνες και μετα φευγεις... βεβαια εγω θα προτιμουσα στρατιωτακια να μην υπαρχουν οχι για τους λογους σου αλλα γτ τρωνε και κοιμουνται χωρις να κανουν εργο λενε πως πηγα στρατο και γαμιομασταν και ενωμεταξυ δεν κανουν τπτ και αυτα ειναι σε βαρος ολων μας..στρατος ειναι μονο οι ειδικες δυναμεις,πιλοτος,και οσοι ειναι ενεργοι γενικα.. οσοι δεν θελετε να πατε στρατο σας παρακαλω κοψτε το ενα αρχιδι...γτ οι μοναρχιδοι περνουν απαλαγη... ελεος..τι φοβαστε δεν εχω καταλαβει..α και επειδη καποιος ειπε οτι για να παω στρατο ας με πληρωσει..να εχεις τα αρχιδια να γινεις καταδρομεας η κατι τετοιο να πληρωνεσε.. αλλα και παλι δεν θα το κανεις για εναν λογο..γτ θα φοβασαι τον θανατο.. ολοι ζουμε με νομους.. και αυτος ειναι νομος..οποτε ειτε σας αρεσει ειτε οχι ετσι θα γινει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |