πρωκτικος ερωτας
Σελ. 2
Μήνυμα #56292 από TheOnlyOriginal στις 08 Δεκεμβρίου 2009, 11:55μμ
![]() ![]() μηνύματα: 141 ![]() |
Τι να πω.Πάντως το χεις φιλοσοφήσει το θέμα.Δλδ αν κάποιος δε σ αρέσει κ πολύ του λες έλα από πίσω.Αν πάλι σ αρέσει θα δοκιμάσει το μπροστινό λουκούμι.χμμμ.Όλοι κερδισμένοι δλδ..Ενδιαφέρομαι! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56335 από Doctoras στις 10 Δεκεμβρίου 2009, 4:04μμ
Χωρις παρεξηγηση μειωσε οσο μπορεις αυτο το ''αποπισω'' γιατι σε 25-30 χρονια θα εχεις προβλημα.Δεν λεω μας αρεσει εμας τους αντρες να μπαινουμε αποπισω γιατι δεν εχουμε κανα προβλημα.Η κοπελα ομως με τα πολλα σιγα σιγα παρουσιαζει.Προσεχετα σαν φιλος στο λεω! ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56441 από Helena_90 στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 12:26πμ
![]() ![]() μηνύματα: 110 ![]() |
Αποκλειεται να μινεις εγκυος με πρωκτικο! Και υγρα να κυλισουν μεσα στον κολπο δεν μενεις εγκυος γιατι το σπερμα πρεπει να εκτοξευτει για να περασει τον τραχιλο! Οποτε μην ανυσηχεις! Παρολα αυτα ακομα και στο πρωκτικο πρεπει να παιρνεις προφυλαξεις ακομα και αν εχεις σταθερο δεσμο γιατι μεσα στον πρωκτο υπαρχουν εννοειται κολοβακτυριδια και μπορει ανετα ο συντροφος σου να παθει ουρολοιμωξη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56442 από Helena_90 στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 12:36πμ
Τωρα που το συνηδιτοποιησα, πως ειναι δυνατον να εισαι παρθενα αλλα παρολα αυτα να κανεις πρωκτικο? Δεν εχεις βρει τον καταληλο για να κανεις ερωτα αλλα βρισκεις αλλους καταληλους για να κανεις πρωκτικο? Περιεργη αυτη η λογικη.. τεσπα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56443 από Helena_90 στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 12:38πμ
Ασε κιολας που σε λιγα χρονια θα εχεις σοβαρα προβληματα με το εντερο σου! θα καταριεσαι την ωρα και την στιγμη που το αρχισες, ασε κιολας που δεν ειναι καν ευχάριστο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56444 από loverboy στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 12:43πμ
Αγαπητη Helena, εχεις δικιο δε καποια σημεια, αλλα οκ, το πρωκτικο δινει μεγαλη ηδονη, αν ξερεις να το κανεις. Η πισω τρυπα ειναι πολυ πιο στενη και αρα πιο ηδονικη! Ασε που μπορεις να χυσεις μεσα αφοβα για το θεμα της εγκυμοσυνης!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56447 από Helena_90 στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 1:27πμ
Loverboy ναι για εναν αντρα ειναι ηδονη δεν αντιλεω αλλα για μια γυναικα δεν νομιζω να ειναι και τοσο.. Εγω παντως που πηγα να το δοκιμασω με το που μπηκε ουτε το μισο πεθανα στον πονο. Δραματικη εμπειρια! Οσες κοπελες εχω ρωτησει σε καμια δεν αρεσει, το κανουν μονο και μονο για να ικανοποιηται ο συντροφος τους και περιμενουν πως και πως να τελειωσει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56454 από loverboy στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 12:18μμ
Δεκτο το σχολιο σου - οντως, στις περισσοτερες δεν αρεσει στην αρχη τουλαχιστον. Πρεπει να περασει καποιο διαστημα δοκιμων, πρεπει η κοπελα να ειναι πολυ καβλωμενη, να εχει προηγηθει δαχτυλο κλπ. Παρολα αυτα, απο ενα σημειο και μετα μπορει να προσφερει και στο κοριτσι μεγαλη ηδονη. Η προηγουμενη κοπελα μου, και δεν λεω ψεμματα, μπορουσε να χυσει με πρωκτικο (τριβοντας παραλληλα την κλειτοριδα της, φυσικα). Απλα θελει χρονο και τροπο!! Οποτε, δωσε του μια ευκαιρια.... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56487 από Helena_90 στις 15 Δεκεμβρίου 2009, 12:40πμ
Οποτε προφανος η κοπελα δεν εχυσε με πρωκτικο αλλα επειδη της ετριβες την κλειτοριδα! Δεν γινετε για μια γυναικα να ειναι ηδονη το πρωκτικο, γιατι εαν ηταν ετσι θα γεννουσαμε απο τον κολο, sorry κιολας δηλαδη.. :P Δεν μπορεις να λες και να επιμενεις για κατι τετοιο, ή οτιδηποτε που αφορα αποκλειστικα το γυναικιο σωμα, γιατι δεν εισαι γυναικα και δεν μπορεις να ξερεις! Μεχρι σημερα δεν εχω γνωρισει κοπελα που να το εχει δοκιμασει και να της αρεσει και κοπελα που να το εχει δοκιμασει και να μην εχει προσποιηθει οτι της αρεσει για τον "χ" ή "ψ" λογο. Εμενα παντως δεν μαρεσει, ουτε για τον συντροφο μου ειναι ευχαριστο εγω να ποναω και εκεινος να διασκεδαζει,οποτε τα λογια ειναι περιτα. Εαν εσενα οι κοπελες σου το δεχοντε, με γεια σου και χαρα σου! Τελος παντων συζητηση κανουμε, το βασικο θεμα ειναι της κοπελας που εκανε το post ελπιζω να βρει ακρη με το προβλημα και να μην παθει τιποτα το εντερακι της, αν και ετσι οπως την κοβω..μαλλον με πανα θα κυκλοφορει σε λιγα χρονια. Ασε και το σημαντικοτερο, ο ιος του AIDS εχει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να μεταδοθει με πρωκτικο! Οποτε κοπελια προφυλαξεις οπως και δηποτε καημενη μου!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56751 από john_is_my_name στις 20 Δεκεμβρίου 2009, 5:43πμ
Κατ' αρχην θα ξεκινησω με δυο χιουμορστηκα και μονο σχολεια, ετσι να σκασει το χειλακι σας. Ο σοφος λαος μας λει: με σαλιο και υπομονη ο Κ@λος γινεται μ@@νι... Αμα μεινει μια γυναικα εγκυος απο πρωκτικο τοτε το παιδι θα βγει κωλοπαιδο???? Και ενα σοφιστηκε: απο τη ζωη στο θανατο ενα μονοπαρι και απο τον κ@λο στο μ@@νι δυο δαχτυλα και κατι. (μετρημενο) Και τωρα η καταθεση εμπειριων-αποψεων. Εχω κανει απειρες ωρες σεξοσυζητησεων με φιλες και εχω ακουσει παρα πολλα. Τα οποια καλυπτουν και τις δυο εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις. Υπαρχουν κοπελες που δεν διανοουνται να μην κανουν πρωκτηκο κατα διαρκεια του σεξ και αλλες κοπελες που δεν δεχονται ουτε να τις αγγιξουν εκει. Οι κυνδηνοι που κρυβει αυτη η πραξη ειναι και για τους δυο. Περισσοτερο ομως για τον ανδρα. Η ριξη πρωκτου θεραπευεται που μπορει να παθει μια γυναικαι και αυτο απο πολυ βιαιες διυσδησεις. Αμα γινεται σωστα και πσοσεχτηκα δεν θα εχει κανενα προβλημα ουτε και μελοντικα. (βλ. 1ο ρητο) Ο αντρας εκτος απο καποια ουρολοιμοξη που μπορει να κολησει, θα την κολαγε και απο την μπροστηνη εισχωρηση, υπαρχει μεγαλος κυνδυνος δημιουργειας προστατιτηδας η οποια εχει καποιο πονο (αρκετο) και αν δεν κανω λαθος δεν θεραπευεται. Αν κανω καπου λαθος παρακαλω διορθωστε με. Μη ξεχναμε οτι απο εκει αφοδευουμε. Και δεν νομιζω να θελει να κανει κλισμα η γυναικα καθε φορα που ειναι να κανει σεξ ετσι ωστε να ειναι καθαρο το εντερο της. Για αυτο ποτε δεν παμε στον πολεμο χωρις κρανος. Να πω και κατι παρομοιο που μου εχει τυχει εμενα προσωπικα. Πριν αρκετα χρονια ειχα μια κοπελα που για τον α ή β λογο δεν ηθελε να χασει την παρθενια της, οποτε αλλαξαμε λιγο το ασμα που λεει: τι κι αν εχω περιοδο εχω κια λλη διοδο. Δεν μου ερχεται ρημα που να τεριαζει με τη διοδο και να ειναι για τη δικια μου περιπτωση. Η αληθεια ειναι οτι αυτο που της αρεσε περισοττερο ηταν η αιδοιληχεια που της εκανα. Παλι εγραψα εκθεση ιδεων, ελπιζω να μην βαρεθητε και να τα διαβασετε. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |