Στείλε λεφτά στο ftou.gr

 

Μην πτύετε καταγής
~Guest
Login   Εγγραφή   Κατάλογος μελών
Τώρα στο chat
Ειδικός: Ένας που έρχεται από άλλο μέρος και δείχνει σλάιντς.
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου
Μήνυμα #138949 από cool_guy15 στις 19 Απριλίου 2017, 9:51μμ

cool_guy15

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
μηνύματα: 65
αποδεκτές απ.: 3
Τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι σε αρκετά κακή ψυχολογική κατάσταση. Νιώθω ατελείωτη μοναξιά! Παρ'όλο που έχω παρέα, δεν ταιριάζουμε καθόλου...δεν είναι πραγματική μου παρέα. Βγαίνουμε ναι μεν κάποιες φορές, αλλά δεν περνάω καλά. Βλέπω συνεχώς γύρω μου συμμαθητές κλπ να περνάνε τέλεια τη ζωή τους και εγώ δεν κάνω τίποτα. Νιώθω ότι είμαι μόνος. Αυτές τις μέρες ήμουν για διακοπές με συγγενείς κλπ και ήμουν σχετικά καλύτερα, όμως τώρα που επέστρεψα νιώθω πάλι σκατά, ότι θα πρέπει να επιστρέψω στη μιζέρια! Κατά καιρούς, σκέφτομαι ότι του χρόνου θα τελειώσω και θα φύγω, αφήνοντάς τα όλα πίσω μου αλλά φοβάμαι πάρα πολύ ότι ίσως και μετά δε βρω παρέα ή βρω ψευτοπαρέα και είμαι πάλι έτσι και χειρότερα. Είμαι γενικά εσωστρεφής και μου αρέσει το σπίτι κλπ, αλλά έχω ανάγκη από παρέα και εννοείται ότι θέλω που και που να βγαίνω και να ξεσκάω.
Άλλες φορές σκέφτομαι ότι αν είχα κάποια σχέση θα ήμουν κάπως καλύτερα και θα μπορούσα να μοιράζομαι τα προβλήματά μου, όμως δε γίνεται. Ντρέπομαι αρκετά και όταν γνωρίζω μια κοπέλα κατευθείαν μπαίνω στο friendzone. Επίσης, έχω θέμα με τα κιλά μου και δυσκολεύομαι πάρα πολύ να μπω σε πρόγραμμα διατροφής/άσκησης για να αδυνατίσω. Το καλοκαίρι ξεκινάω προετοιμασία για τις Πανελλήνιες, άλλη πληγή διότι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να με ενδιαφέρει και είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος γιατί δεν ξέρω με τι κριτήρια θα πρέπει να επιλέξω σχολή! Με βάση αυτό που με "ενδιαφέρει"; Αφού δεν υπάρχει κάτι που να μου αρέσει τόσο. Με βάση την αποκατάσταση; Με βλέπω να κάνω μία δουλειά απλά υποχρεωτικά και να είμαι ακόμα πιο μίζερος. Σκέφτομαι να πάω σε μία σχολή οικονομικών (λόγω αποκατάστασης) ώστε να μπορέσω να ορθοποδήσω και να πάω ύστερα σε ιδιωτική σχολή που με ενδιαφέρει. Κάτι σημαντικό για μένα είναι η ανεξαρτησία, οπότε ίσως ο παραπάνω συλλογισμός να είναι καλή επιλογή. Συμπερασματικά, όλα αυτά σε συνδυασμό με κάποια άλλα προβλήματα που έχω με οδηγούν σε μία απογοήτευση και απαισιοδοξία. Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω..εκ φύσεως είμαι χαρούμενος άνθρωπος αλλά έχω πολλά προβλήματα και κανέναν να τα συζητήσω! Πάλι καλά είμαι δυναμικός χαρακτήρας και τα καταφέρνω αλλά..δύσκολα τα πράγματα.

Πώς μπορώ να επιμείνω ακολουθώντας πρόγραμμα διατροφής και άσκησης χωρίς να τα παρατήσω ώστε να πετύχω τον στόχο μου; Πιστεύω ότι το να βελτιώσω το σώμα μου και την υγεία μου πρωτίστως θα είναι άκρως βοηθητικό ψυχολογικά. Επίσης, όσον αφορά την επιλογή σχολής τι έχετε να προτείνετε;

Υ.Γ. Όπως είπα, θέλω να είμαι ανεξάρτητος οπότε το να πάω κατευθείαν σε ιδιωτική σχολή=>σε επάγγελμα που κατά 90% δε θα μου εξασφαλίσει τίποτα δεν αποτελεί επιλογή για εμένα. Γι'αυτό σκέφτομαι τι είναι καλύτερο να κάνω.

Προφίλ: cool_guy15 Άλλα από cool_guy15Σχολιασμός φράσης του cool_guy15

Rohala Art Course

Δεν μπορείς να απαντήσεις. Ο Guest δεν μπορεί να γράφει μηνύματα στο forum.
Εγγραφή - Login
 

Based on Web Wiz Forums, ©2002-2017 Web Wiz Guide :: Extended & attached to Strange Forces® by Aris Agrippas


Το ftou.gr γράφει κούκιζ στο δίσκο σου για να σου κάνει τη ζωή εύκολη δηλαδή για να θυμάται το λογκίν σου χωρίς να σε πρήζει για να δίνεις password συνέχεια. Ως εδώ καλά.

Το Γκούγκλε του οποίου τις διαφημίσεις έχουμε στις σελίδες μας, γράφει επίσης κούκιζ και ισχυρίζεται πως το κάνει για να στοχεύει καλύτερα στη διαφήμιση. Σ' αυτά τα κούκιζ εμείς δεν έχουμε πρόσβαση, έχει όμως το Γκούγκλε.

Με τη χρήση του ftou.gr συναινείς στην εγγραφή κούκιζ στο πισί σου από μας κι από το Γκούγκλε.