Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν αληθεύει ότι πολλά κορίτσια έχουν την τάση να παντρεύονται άντρες που τους θυμίζουν τον πατέρα τους, τότε εξηγείται το γιατί τόσες πολλές μητέρες κλαίνε στους γάμους.
Παρασκευή, 20 Μαρτίου

Δευτερα Ξαδερφια !ςος!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129350 από nikolakakis στις 06 Αυγούστου 2014, 10:15μμ

nikolakakis

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 23/4/2014
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν δυο ατομα που ειναι δευτερα ξαδερφια μπορουν να παντρευτουν.. Εχω "σχεση" με μια δευτερη εξαδερφη μου.. δηλαδη ο πατερας της και ο πατερας μου ειναι ξαδερφια..το ολο θεμα ειναι πολυ σημαντικο.. πριν 2 μερες παρολιγο να κανουμε σεξ.. καναμε μονο προκαταρκτικα.. παιδια θελω να μου πειτε αν υπαρχει προβλημα..
συμφωνα με τους νομους τους κρατους και της εκκλησιας..

Σημείωση moderator: Ακυρώθηκε η αποδεκτή απάντηση σε ανακριβές μήνυμα. Αν συνεχιστεί αυτό, θα γίνεις banned.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129351 από Dieftharmenos στις 06 Αυγούστου 2014, 10:54μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Οχι δεν μπορειτε...επισης υπαρχουν πιθανοτητες αν κανετε παιδια(λεμε τωρα) να βγουν με διανοητικη καθυστερηση(60% νομιζω...).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129361 από Webmaster στις 07 Αυγούστου 2014, 4:36πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Ο αποπάνω κάνει λάθος. Και ο γάμος επιτρέπεται και το ρίσκο για τα παιδιά είναι σχετικά μικρό.

ΥΓ. Τους νόμους τους φτιάχνει το κράτος. Δεν είσαστε (ακόμα) Ιράν για να τους φτιάχνει η εκκλησία.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129362 από pi8hkos97 στις 07 Αυγούστου 2014, 8:35πμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Φίλε κάντε σεξ (ΠΑΝΤΑ προφυλλάξεις) αν το θες τόσο πολύ αλλά όχι σχέση και πόσο μάλλον γάμος και παιδιά. Το πιθανότερο να το μετανιώσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login