Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μαλακία είναι να μετράς τα τινάγματα του άλλου και να του λες ότι πάνω από τρία τινάγματα είναι μαλακία.
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου

Στραβό πεος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #171659 από giorgos2023 στις 06 Οκτωβρίου 2023, 5:30πμ

giorgos2023

Εικονίδιο
μέλος από: 6/10/2023
Γειά σας έχω εν; γειά πρόβλημα τον έχω στραβό και δεν ξέρω πως να κάνω σεξ φοβάμαι μην τον δει και με κοροϊδεύει. Πείτε τι να κάνω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #171669 από randomname στις 14 Οκτωβρίου 2023, 4:29μμ

randomname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2022
Χαίρετε, προφανώς χωρίς εικόνα δεν ξέρω πόσο "στραβό" είναι το δικό σου πέος, αλλά θα σου πω για να σε ξε-αγχώσω πως το πέος φυσιολογικά δεν είναι ποτέ 100% ευθύ. Είναι φυσιολογικό το πέος να εμφανίζει μια μικρή κλίση προς μια κατεύθυνση, είτε π.χ. λίγο προς τα αριστερά, είτε προς τα πάνω κλπ. Σε γενικές γραμμές η κλίση δεν γίνεται ιδιαίτερα αισθητή, παρόλα αυτά σε ορισμένους μπορεί να είναι πιο εμφανής. Όπως και να ΄χει, είναι φυσιολογική και δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι (σαφώς και δεν θα αρχίσει η άλλη να κοροϊδεύει, δεν είστε στο δημοτικό). Τέλος θα αναφέρω απλά πως σε περιπτώσεις που η κλίση είναι πολύ έντονη υπάρχει και η δυνατότητα να θεραπευτεί με επέμβαση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #172675 από Jeanmoust στις 20 Οκτωβρίου 2023, 3:55πμ

Jeanmoust

Εικονίδιο
μέλος από: 8/1/2022
Σύνηθες ειναι το πέος να έχει κλίση. Κι εμένα έχει κλίση προς τα αριστερά και είναι μια χαρά λειτουργικό. Δεν νομίζω να τίθεται καν ζήτημα κοροϊδίας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login