Σπυρακι-φουσκαλα με πυον στο πεος
Μήνυμα #134552 από Razder στις 02 Αυγούστου 2015, 5:43μμ
|
|
Καλησπερα.Ένα πρωινό που ξύπνησα είδα κατι που μοιάζει σαν φουσκάλα η οποία φαίνεται να έχει και υγρό , ακριβός στο κάτω μερος του χαλινού, το εχω εδω και περίπου 5 μέρες δεν βλέπω καμια διαφορά στο μέγεθος ούτε ποναει.τι μπορεί να είναι αυτό ?είναι κάτι επικίνδυνο? πρέπι να ανισιχώ? |
| προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #134560 από cool_guy15 στις 03 Αυγούστου 2015, 2:05πμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΧαίρετε πρώτα απ'όλα! Μην ανησυχείς, τα σπυράκια εμφανίζονται συνήθως λόγω κακής υγιεινής. Μπορείς να κανείς ένα μπάνιο και να περιποιηθείς την περιοχή με σαπουνακι και νερό, ή να το καθαρίσεις με βαμβάκι και λίγο οινόπνευμα, πρόσεχε μόνο μην μπει οινόπνευμα στο εσωτερικό του οργάνου σου. Σπυράκι είναι, θα κάνει τον κύκλο του και θα ξεραθεί. Αν τώρα εχει περάσει καμιά βδομάδα και ενώ το καθαρίζεις δεν φεύγει συμβουλεψου έναν γιατρό. Ελπίζω να βοήθησα και περαστικά φίλε μου:))Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις βίαια να το σκάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μολυνθεί και να ξαναβγεί |
| προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #134561 από Dieftharmenos στις 03 Αυγούστου 2015, 2:31πμ
|
|
Τα σπυράκια στο πεος είναι πολύ σημαντικά.Μπορει στην τελική να μην είναι τίποτα άλλα καλύτερα να πας άμεσα σε ουρολόγο πριν φυγει. |
| προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #134562 από Razder στις 03 Αυγούστου 2015, 5:25πμ
|
|
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα κανώ αυτό που μου είπες για 5 ημέρες και αν δεν έχει φύγει θα πάω σε ουρολόγο . μου έφυγε το άνχος με την απάντηση σου νασε καλά .είχα πάει και για εξετάσεις σε ουρολόγο πριν περίπου 4 μήνες για ενα θέμα που είχα και νόμιζα ήταν ουρολοίμωξη και δεν είχα τίποτα είμουν σε όλα καθαρός και γι'αυτό αγχώθηκα λίγο τώρα με αυτό το συμβάν. |
| προφίλάλλα...˵quote˶ |