Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τετάρτη, 5 Αυγούστου

Εθισμένος στην πίπα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145269 από FireHead στις 07 Ιουλίου 2020, 2:14μμ

FireHead

Εικονίδιο
μέλος από: 28/6/2020
μηνύματα: 8
αποδεκτές απ.: 1
Είμαι 29 χρόνων κι έχω ένα πρόβλημα, είμαι εθισμένος στο να τσιμπουκώνω ωραίες ψωλές!
Το θέμα είναι ότι είμαι αρκετά επιλεκτικός γιατί είμαι εμφανίσιμος και θέλω να περιποιουμαι επίσης ωραίους άντρες, με ωραία πρόσωπα και σώματα! Όπως επίσης να ξέρουν και να φέρονται, να μην αράζουν σαν πτώματα. Να με βάζουν στα γόνατα, να μου γάμου το λαρύγγι και να ρίχνουν σφαλιάρες, χλέπα και να βρίζουν φουλ!
Γενικά όσους τσιμπουκώνω, παρακαλούν ξανά και ξανά καθώς όλοι λένε πως κάνω την καλύτερη πίπα αλλά το κακό είναι πως αν ρουφήξω το ίδιο καυλι 2-3 φορές, αρχίζω και βαριέμαι και θέλω να βρω καινούργιο (με το γαμησι όχι, συνήθως αν βρεθεί κάποιος που ξεσκίζει, ευτυχώς κολλάω! Το καλό, σκληρό γαμησι λίγοι το έχουν!) ...
Η εύρεση καινούργιας ψωλάρας πάνω σε ένα ωραίο αντρικό κορμί και σε κάποιον που ξέρει να συμπεριφερεται στην όλη φάση, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, από την άλλη όμως, η πουτσα είναι στο μυαλό μου κατά 90% της ημέρας.
Τι φάση;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #145270 από panagiotis97 στις 08 Ιουλίου 2020, 12:54πμ

panagiotis97

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2012
μηνύματα: 233
αποδεκτές απ.: 8

Αποδεκτή απάντηση

Κοίτα, κακό δεν είναι, αλλά άμα σε εμποδίζει στην καθημερινότητα σου και σε δυσκολεύει στο να είσαι λειτουργικός ίσως πρέπει να δεις ειδικό. Μιλάμε για σεξομανια σε αυτη την περίπτωση. Αλλιώς απόλαυσε το και εκμετάλλευσου το κιόλας να βγάλεις και κάνα φράγκο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login