Μήνυμα στις 19/9/2020 στις 12:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα, εγώ γενικά είμαι ένα άτομο ανοιχτό σεξουαλικά που μπορώ πλέον στα 23 μου να δηλώνω πανσέξουαλ. Όταν ήμουν μικρός όμως και είχα εμπειρίες μόνο με κοπέλες, έτυχε να χω σχέση με κάποια ενάμιση χρόνο και μαζί ανακαλύψαμε τα πάντα. Αφού πηδιομασταν σαν τα κουνέλια στην αρχή και εξερευνησαμε τα πάντα ο ένας στον άλλον, είπαμε να πειραματιστούμε και να βάλουμε τρίτο άτομο στο κρεβάτι. Γενικά μέχρι τότε εγώ είχα ρίξει κανα γλωσσοφιλο και κανα χαδι με ατομα του ιδιου φυλου, κυρίως πάνω στην πλάκα με φίλους λίγο μεθυσμένοι σε παρτυ κλπ. Θα έλεγα δε με χαλούσε και το έβρισκα διασκεδαστικό. Είχε τύχει να συμμετέχω και σε τρίο με τον κολλητό μου στο λύκειο με μια τουρίστρια ενα καλοκαίρι και ήταν κομπλέ η φάση, δεν κάναμε τίποτα μεταξύ μας εξάλλου. Τέλος πάντων μου προτεινε η κοπέλα μου να συμμετέχει κι ο πρώην της παύλα κολλητός της και δεν το πολυσκεφτηκα. Δέχτηκα γιατί τον συμπαθούσα ιδιαίτερα, ήταν ομολογουμένως πολύ όμορφο παιδί και είχαμε μια μικρή κοντριτσα, πιο πολυ πάνω στην πλάκα γιατί ήξερα το παρελθόν του με την κοπέλα μου. Όταν βγαίναμε για παράδειγμα και πηγαίναμε τουαλέτα ή σε διακοπές έβρισκα την ευκαιρία να επιβληθώ δείχνοντας το πέος μου γιατί μου χε πει η κοπέλα μου ότι ήμουν αρκετά μεγαλύτερος. Αυτός το έπαιρνε πάντα στην πλάκα κι ήμασταν πολυ κοντά. Δε ζήλευα γιατί ήξερα οτι δεν υπάρχουν απωθημένα και το παιδί ήταν συμπαθέστατο, και συμφώνησα με την προϋπόθεση να κανουμε στο μέλλον τρίο με μια καυλα κοπέλα που είχα γνωρίσει στη σχολή κι ήξερα ότι είναι μπαι και μας την έπεφτε διακριτικά κάθε φορά που μας έβλεπε. Η κοπέλα μου συμφώνησε κι ετσι κι έγινε. Με τον τυπα ήταν πολύ καυλωτικη η φάση γι αυτήν, ειδικά όταν παίξαμε μεταξυ μας κι αυτός με πιπωνε αρκετά καλά μπορω να πω. Τον εχυσα στη μουρη καθώς η κοπέλα μου μαλακιζοταν κι εχυνε σαν τρελή. Ήξερα ότι έβλεπε γκει πορνο συχνα και το ειχε φαντασιωση χρονια και εκείνο το βράδυ τελείωσε παρα πολλες φορες. Με καυλωνε και ο τυπας και το γεγονος οτι καυλωνε η κοπελα μου. Γενικά παίξαμε πιο πολύ και οι τρεις μαζι, μπήκαμε κι οι δυο μεσα της ταυτόχρονα και αυτή βρισκόταν στα ουράνια. Με την κοπέλα μετα απο καμια βδομάδα ήταν διαφορετικά. Παίξανε πιο πολύ μεταξυ τους και ομολογώ ότι ήταν απο τα πιο καυλωτικα θεάματα να τις βλεπω να κάνουν η μια την άλλη να τελειωνει συνεχεια. Με ειχαν σε μια γωνία να βλέπω και να καυλωνω απιστευτα και μετα ασχολήθηκαν μαζί μου, μπήκα μέσα και στις δύο και αυτές φασωνονταν την περισσοτερη ώρα. Τελείωσα 5 φορές εκείνο το βράδυ και ηταν απο τις πιο καυλωτικες εμπειρίες της ζωής μου. Με την κοπέλα μου χωρίσαμε μετα λόγω απόστασης, έφυγε εξωτερικό και εγώ συνέχισα να εχω παρτίδες με τον κολλητό της. Για κανα χρόνο τον πηδουσα συχνά πυκνά, επειδή έπαιρνε τον πουτσο μου καλύτερα από πολλές κοπέλες και πλέον ειχα μια κλίση προς το αντρικό φύλο, που για πρώτη φορά εξερευνησα σε εκεινο το τριο. Η κοπέλα μου δεν έκανε κατι περαιτέρω με κοπέλες και διατηρεί πλεον δυο χρόνια σχέση με έναν Σουηδό. Μιλάμε συχνά και βρισκόμαστε οταν έρχεται Ελλάδα. Ήμασταν και οι δυο ανοιχτομυαλα ατομα και δεν πιεστηκαμε ιδιαίτερα να κάνουμε τριο. Ηταν απλά μια εσωτερική ανάγκη πειραματισμου που είχαμε στη νιοτη μας. Και σίγουρα δε θα ανακαλυπτα τη σεξουαλικοτητα μου πληρως αν δεν το τολμουσα και θα ειχα περιοριστεί σε λιγες εμπειρίες. Οπότε στάθηκα τυχερός. Το τριο και ο πειραματισμος γενικότερα παντα ειναι θεμιτα σε μια σχεση αρκει να υπαρχει οντως αναγκη εξερευνησης και καυλα, να μην υοαρχει ζηλεια και κτητικοτητα και φυσικα να μη γινεται μονο επειδη εψει βαλτωσει μια σχεση. Γιατι ετσι μετα δημιουργούνται τα προβλήματα. Αποδεκτή αν σε κάλυψα.Πήγαινε στο θέμα: Έχετε κάνει τρίο με bi-sexual παιχνίδι;
Μήνυμα στις 23/8/2020 στις 17:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Από την πάνω μεριά είναι η κανονική μέτρηση, γιατί πλάγια κλέβουμε λιγα εκατοστά παραπάνωΠήγαινε στο θέμα: μέτρηση πέους
Μήνυμα στις 31/7/2020 στις 11:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δε νομιζω να φταίει αυτό και δε θα σου έβγαινε τωρα το πρόβλημα αν εφταιγε. Γενικα το σπερμα μας αλλάζει κατά περιόδους, ανάλογα τη διατροφή, τις ορμόνες, στοιχεία όπως ο ψευδάργυρος, η συχνότητα εκσπερματισης, και δεν ειναι απαραίτητο να εχει πάντα την ιδια μορφή. Οποτε αφου δεν εχεις αλλα συμπτώματα ες πως θα παει με τον καιρό. Μπορει απλα επειδη μεγαλωνεις το σπερμα σου να ωριμαζει και να παίρνει μια πιο πηχτη και κολλωδη πυκνοτητα.Πήγαινε στο θέμα: Σπέρμα
Μήνυμα στις 19/7/2020 στις 11:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ξέρω ποιο είναι το συνηθισμένο, αλλά από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω οτι χύνω πολύ πιο αργά στο σεξ.Πήγαινε στο θέμα: Απορία στο sex
Μήνυμα στις 15/7/2020 στις 18:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα. Άντρες είστε και οι δύο και πόσο μάλλον όταν είναι και πατέρας σου. Κι αυτός όταν ηταν στην ηλικία σου λογικά θα ντρεποταν. Δε σου λεω να κυκλοφορείς εντελώς γυμνός μπροστά του, αν και θα σου έκανε καλό. Αλλα το εσωρουχο είναι το ίδιο πράγμα με το να σε δει με το μαγιό στην παραλία, σιγά τη ντροπή.Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις με πατερα
Μήνυμα στις 9/7/2020 στις 11:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οι τρίχες στον κορμό του πέους είναι φυσιολογικές, οι περισσότεροι άντρες έχουμε. Το μόνο ασφαλές για μόνιμη αποτρίχωση είναι το λειζερ νομίζω, κι αυτο μόνο στην ηβικη χώρα λένε οι δερματολόγοι κι όχι στους όρχεις και το πέος γιατί είναι πιο ευαίσθητη περιοχή.Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα πέους
Μήνυμα στις 8/7/2020 στις 00:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα, κακό δεν είναι, αλλά άμα σε εμποδίζει στην καθημερινότητα σου και σε δυσκολεύει στο να είσαι λειτουργικός ίσως πρέπει να δεις ειδικό. Μιλάμε για σεξομανια σε αυτη την περίπτωση. Αλλιώς απόλαυσε το και εκμετάλλευσου το κιόλας να βγάλεις και κάνα φράγκο.Πήγαινε στο θέμα: Εθισμένος στην πίπα
Μήνυμα στις 7/7/2020 στις 08:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όχι παιδιά, βλακείες είναι αυτά, ούτε με το ύψος ούτε με το πόδι έχει σχέση. Είμαι 1,78 και φοράω 44 νούμερο κι είμαι 19 εκατοστά, και φιλοι μου πολυ πιο ψηλοί με 47-48 νούμερο παπούτσι είναι μικρότεροι εκεί κάτω. Άλλα γονίδια και ορμόνες παίζουν ρόλο σε κάθε μέρος του σώματος.Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλα πόδια, Μεγάλο πέος;;
Μήνυμα στις 31/3/2020 στις 02:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το παθαίνω που και που, αλλά όχι κάθε φορά, δεν είναι κατι ανησυχητικόΠήγαινε στο θέμα: Πολλά υγρα
Μήνυμα στις 8/3/2020 στις 13:31 @Sex
Σε όλους μας νομίζω με παρτενέρ είναι μεγαλύτερη λόγω καυλας, λογικότατο
Πήγαινε στο θέμα: Την νιώθω μεγαλύτερη. |