Μήνυμα στις 16/6/2022 στις 04:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Προσωπικά μόνο τα αρχιδια ξυρίζω και λίγο στη βάση τους πεους. Την ηβικη χώρα την τριμαρω απλά για να μην είναι εντελώς γουλί. Δεν ξυρίζομαι πουθενά αλλού και είμαι γενικά λίγο τριχωτός αλλά μ' αρέσει.Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα αγοριών
Μήνυμα στις 7/5/2022 στις 12:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Συνήθως με το αριστερό και μερικές φορές με το δεξί επειδή είμαι αμφιδέξιος. Άλλες φορές με πιάνει να τον παίζω και με τα δύο πάνω κάτω σε όλο το μήκος για δυνατότερους οργασμούς. Αλλά συχνότερα με το αριστερό και κυρίως σφιχτά προς το κεφάλι και τριγύρω.Πήγαινε στο θέμα: Τροπος παιξιματος
Μήνυμα στις 28/4/2022 στις 14:31 @Sex
Τι να σου πω, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Από προσωπική πείρα μίλησα, μπορεί να πάρεις και παρακάτω και παραπάνω.
Πήγαινε στο θέμα: Thema peous
Μήνυμα στις 27/4/2022 στις 19:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καθόλου μικρό δεν είναι. Πάνω από τον μέσο όρο και σε μήκος και σε πάχος. Έχεις ακόμα αρκετή ανάπτυξη μπροστά σου και καλό θα ταν να μην προσπαθήσεις να αυξήσεις το μέγεθος σου γιατί πολλές μέθοδοι δεν είναι ούτε αποτελεσματικές ούτε ασφαλεις. Θα δεις ότι το πέος σου θα αλλάζει ως και τα 20 σου κι ίσως και πιο μετά μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Έχεις ακόμα περιθώριο ίσως για 2-3 ποντάκια.Πήγαινε στο θέμα: Thema peous
Μήνυμα στις 13/4/2022 στις 08:16 @Sex
Εμένα απλά μου κοπηκε από μόνος του και μου έδωσε μια αλοιφή. Παίζει να πήρα καναδυό εκατοστα γιατί έχει μεγαλώσει σίγουρα από τότε, αλλά ίσως φταίει και η έντονη ανάπτυξη μου που άργησε να τελειωσει.
Πήγαινε στο θέμα: Βραχύς χαλινος
Μήνυμα στις 9/4/2022 στις 05:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Παλιότερα ειχα επισκεφθεί ουρολόγο για ένα θεματακι που χα με τον χαλινό, αλλά ευτυχώς δε χρειάστηκε επέμβαση. Απ ότι θυμάμαι η επίσκεψη ήταν κοντά στα 40 και μου χε πει αν γίνει επέμβαση θα ναι γύρω στα 150 με 200. Οπότε εκεί κυμαίνονται οι τιμές, αλλά μην ανησυχείς, η επέμβαση είναι η τελευταία λύση. Πρώτα προσπαθούν με άλλους τρόπους να το λύσουν.Πήγαινε στο θέμα: Βραχύς χαλινος
Μήνυμα στις 19/1/2022 στις 05:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα, φυσικά και πρέπει να κάνουμε έναν έλεγχο συχνά πυκνά. Ειδικά από μια ηλικία και μετά έχει σημασία για την υγεία του προστάτη. Για την ωρα θα σε συμβούλευα να πηγαίνεις μια φορά το χρόνο για ένα τσεκ απ γενικά και φυσικά κάθε φορά που βλέπεις κάτι ανησυχητικό. Προσωπικά, πήγα πρόσφατα οταν παρατήρησα έναν μικροτραυματισμο στο χαλινο μου. Η εξέταση απλή είναι, απλά γδυνεσαι και ακολουθεί εξέταση στο πέος και τους όρχεις για λίγα λεπτά. Αντε και μετά καμία ερώτηση για τη σεξουαλικη σου ζωή κι ο,τι άλλο θεωρήσει ο γιατρός απαραίτητο. Σημασία έχει βέβαια να ξέρεις αν δεις κάτι ασυνήθιστο αν χρειάζεται καλύτερα αφροδισιολογος. Οι ανδρολογοι πολύ συχνά δεν έχουν και γνώσεις για σμν. Και φυσικά πολύ συχνά εξετάσεις για σμν. Αυτά.Πήγαινε στο θέμα: Απορία για άντρες
Μήνυμα στις 18/10/2021 στις 12:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στα 12 χαλαρό και περίπου 19 με στύσηΠήγαινε στο θέμα: Μεγεθος ξεκαυλοτος & καυλομενος
Μήνυμα στις 8/10/2021 στις 21:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Προσωπικά μπαισεξουσλ δηλώνω και πότε δεν είχαν πρόβλημα ούτε τα αγόρια μου ούτε τα κορίτσια μου στο παρελθόν. Είναι και το τι είδους ανθρώπους επιλέγεις να χεις στη ζωή σου, ανοιχτόμυαλους η όχι.Πήγαινε στο θέμα: Bisexual σύντροφος;
Μήνυμα στις 6/8/2021 στις 03:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η αλήθεια είναι ότι το πλάτος έχει όντως νοημα για το μέγεθος του προφυλακτικου αλλά αν μετράς την περίμετρο δεν εχει και τόση σημασία. Προσωπικά είμαι στα 5,5 εκ σε πλάτος.Πήγαινε στο θέμα: πλατος πεους |