Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
"Αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο χρειάζεσαι τα Windows, τότε δεν τα χρειάζεσαι". Bill Gates
Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Πρόβλημα από προηγούμενη σχέση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #154985 από Katee75 στις 21 Νοεμβρίου 2021, 6:32πμ

Katee75

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2021
μηνύματα: 96 αποδεκτές 10
Γεια σας!θα ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα μου,για να το βγάλω από μέσα μου,αλλά και για να δω αν κάποιος άλλος είναι/ήταν σε παρόμοια κατάσταση..
Είμαι ένα κορίτσι στην εφηβεία.Η πρώτη μου σχέση με την οποία ολοκλήρωσα κανονικά ήταν πριν 1,5 χρόνο περίπου.. αυτός με είχε μόνο για το σεξ..και μέσα στην σχέση και μετά που είχε κολλήσει στο να μείνουμε friends with benefits και εγώ η ηλίθια επειδή είχα κολλήσει το έκανα..γενικά μου έκανε και πολλά άλλα άσχημα που δεν θέλω να τα μοιραστώ εδώ.
Το θέμα μου είναι ότι μου έχουν μείνει αρκετά τραύματα από τότε..εδώ και 5 μήνες έχω μία σχέση με ένα παιδί που μου φέρεται πολύ καλά και με προσέχει..με αυτό το παιδί όπως έχω πει σε ένα άλλο post έχω προχωρήσει αλλά όχι ολοκληρωτικά.Δεν με πίεσε ποτέ να κάνουμε κάτι που δεν θέλω,ίσα-ίσα κάθε φορά που του έλεγα να σταματήσουμε το έκανε.. Αλλά εμένα μου έχουν μείνει ψυχολογικά και κάθε φορά που πήγαμε να κάνουμε κάτι σκεφτόμουν ότι με έχει μόνο αυτό και ότι δεν μπορώ να πάω σπίτι του χωρίς να γίνει κάτι τέτοιο,μία φορά κιόλας είχα βάλει τα κλάματα και δεν ήξερε τι να κάνει.
Επίσης, έχουν δημιουργηθεί και πολλοί άλλοι τσακωμοί από αυτά τα ψυχολογικά μου και πάντα καταλήγω εγώ να έχω τύψεις και να του ζητάω συγνώμη για μέρες,αυτός βέβαια καταλαβαίνει την κατάσταση και μου λέει ότι δεν πειράζει και ότι δεν έγινε τίποτα..
Δεν θέλω να χαλάσει η σχέση μου από κάτι τέτοιο,περνάω πάρα πολύ ωραία αλλά κάθε φορά που μου έρχονται αυτές οι σκέψεις δεν μπορώ να τις ελέγξω και να μην πω αυτό που σκέφτομαι.
Καμία ιδέα για το τι να κάνω?:'(
προφίλάλλα...˵quote˶
16
Μήνυμα #154986 από lida στις 21 Νοεμβρίου 2021, 7:43πμ

lida

Εικονίδιο
μέλος από: 17/8/2017
μηνύματα: 405 αποδεκτές 52

Αποδεκτή απάντηση

Να απαλλαγείς από κάθε επίδραση από την προηγούμενη σχέση σου και να προχωρήσεις με την επόμενη. Διαφορετικά όσο καλός και όση κατανόηση σου δείχνει ο καινούργιος, αν συνεχίσεις να ζεις με το φάντασμα της παλιάς σχέσης, γρήγορα θα βαρεθεί.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #154987 από Its_me_ στις 21 Νοεμβρίου 2021, 8:03πμ

Its_me_

μέλος από: 29/10/2018
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Μην ζητάς συγνώμη και μην νιώθεις άσχημα για το γεγονός πως δεν νιώθεις καλα. Το ότι έκλαψες σημαίνει πως για εσένα κάτι είναι σημαντικό και σε απασχολεί.Αν νιώθεις και εσυ άνετα θα μπορούσες να απευθυνθεις σε κάποιον ψυχολόγο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login