Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διασημότητα είναι ένα άτομο που είναι διάσημο για τη διασημότητά του.
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου

Δεν αντέχω άλλο.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #158705 από Lilaaa 55 47 23 στις 10 Ιουλίου 2022, 3:03πμ

Lilaaa 55 47 23

Εικονίδιο
μέλος από: 10/7/2022
μηνύματα: 13 αποδεκτές 0
Sos! Είμαι 14 -νέο μέλος, δεν ξέρω αν στέλνω στο σωστό μέρος-, δεν έχω ακόμα σχέση, γιατί μου αρέσει κάποιος που μένει πολύ μακριά και είναι κάπως δύσκολο. Έχω πρόωρη ανάπτυξη και η ενδωκρυνολόγος -δεν ξέρω πώς γράφεται- έχει πει πως έχω ανάπτυξη για 16.. Πρόσφατα μου το είπε η μητέρα μου, άσχετο αν είχαμε πάει εδώ και έναν χρόνο.. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, πάντως η μητέρα μου δεν μου έχει πει πολλά για το θέμα του σεξ, μόνο τα πολύ βασικά, γιατί λέει όταν έρθει η ώρα και ότι μήπως θα το κάνεις και αύριο.. Γενικά δεν μου αρέσει αυτό. Αλλά νιώθω μία τεράστια ανάγκη και είχα ξεκινήσει να βλέπω πορνό, αλλά επειδή ένιωθα άσχημα, επειδή για τα κορίτσια δεν είναι νορμάλ -και καλά- σταμάτησα. Διεγείρομαι πολύ συχνά, ειδικά όταν μιλάω με το ''κρας'' μου, έχω παρατηρήσει αύξηση τον υγρών -τέλος πάντων- και την αίσθηση. Νιώθω ΤΕΡΆΣΤΙΑ ανάγκη να κάνω σεξξξ -τώρα θα μου πείτε ότι είμαι μικρή, αλλά δεν το κάνω επίτηδες, μόνο του γίνεται-... Επίσης, δεν ξέρω πως γίνεται ο αυνανισμός χωρίς βοηθητικά και γενικά η μαμά μου, λέει ότι το κάνουν οι ανεγκέφαλοι. Πλςςς βοήθεια, ΄πώς να το ξεπεράσω τι να κάνω;;
Υ.Γ.: Συγνώμη, για την κειμενάρα..
προφίλάλλα...˵quote˶
16
Μήνυμα #158713 από Katee75 στις 10 Ιουλίου 2022, 3:46μμ

Katee75

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2021
μηνύματα: 100 αποδεκτές 11

Αποδεκτή απάντηση

Από που να αρχίσω.

Βρίσκω το σκεπτικό της μαμάς σου,το οποίο επηρεάζει εσένα, πάρα πολύ λάθος.

Πορνό βλέπουμε όλοι, γυναίκες και άντρες..και υβρίδια μην σου πω.Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΦΎΛΟ ΣΕ ΌΠΟΙΑ ΗΛΙΚΊΑ, ειδικά στην εφηβεία.

Ο αυνανισμός όταν γίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα,μπορεί να έχει και οφέλη.Μαθαινεις καλύτερα το σώμα σου και αυτοικανοποιήσε,που σε βολεύει από την στιγμή που δεν έχεις έναν σύντροφο.Σε καμία περίπτωση δεν το κάνουν οι ανεγκέφαλοι,ή τουλάχιστον μόνο αυτοί.Το κάνει, κυριολεκτικά,όλος ο κόσμος.Μπορει να δεις μέχρι και μικρά παιδιά να το κάνουν,όχι απαραίτητα επειδή ξέρουν τι κάνουν,αλλά επειδή έτσι είναι η φύση μας.

Σεξ θα κάνεις όποτε-θες-εσυ.Δεν υπάρχει μπουσουλας σε αυτό το πράγμα.Και εγώ στα 14 έκανα.Μια φίλη μου,από την άλλη,έκανε στα 17.

Μην αφήνεις τις προκαταλήψεις να σε επηρεάζουν.Το σεξ είναι φυσική ανάγκη όπως και ο αυνανισμός και για τα δύο φύλα,παρόλο που για τις γυναίκες είναι κατακριτέο.

Δεν χρειάζεσαι την συγκατάθεση της μαμάς σου για να μάθεις κάποια βασικά πράγματα.Αρχισε να ψαχνεσαι και στα δύο θέματα που προανέφερα και σιγά-σιγά θα το βρεις.
Και προς θεού,μην αφήσεις κανέναν να σε κρίνει για τις δικές σου επιλογές στην σεξουαλική σου ζωή.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login