Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου, ο Δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα.
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου

Σύγκριση πέους με φίλους

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #163062 από tapek στις 27 Δεκεμβρίου 2022, 1:39πμ

tapek

banned
μέλος από: 17/5/2022
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Είμαι 16 χρόνων και πριν λίγες μέρες συγκρίναμε τα πέη μας (4 παιδιά).
Είχαμε πιεί αρκετά και ενώ αραζαμε λέει ένα παιδί για πλάκα σε εμένα (δεν θυμάμαι γιατί μου το είπε) ότι την έχει μεγαλύτερη από εμένα, και του απαντάω θες να δούμε ποιος είναι μεγαλύτερος? Τότε ένα άλλο παιδί μας προτείνει να τις συγκρίνουμε για να δούμε.
Τότε συμφωνήσαμε όλοι και χωρίς καν να το πολύ καταλάβω κατέληξα να βάλω και στοίχημα με το παιδί που μου ειπε ότι την έχω μικρή, οποίος από τους δύο την εχει μικροτερη να πάρει πίπα από τον άλλον (ειμασταν όλοι στρέιτ, αλλά είχαμε πιει πολύ). Εγώ θεώρησα ότι θα ήταν εύκολο να κερδίσω (την έχω 18cm). Για να μην τα πολύ λόγω εκείνο το παιδί την είχε γύρω στα 20-21cm και ναι, του πήρα και πίπα 🤦. Οι άλλοι δύο ήταν ο ένας περίπου 15cm και ο άλλος σαν εμένα αλλά πολύ πιο χοντρή.
Καταλήξαμε να βλέπουμε όλοι μια τσόντα και χύσαμε, αλλά δεν κάναμε τίποτα πέρα από αυτό.

Έχετε κάνει εσείς κάτι παρόμοιο? Είναι φυσιολογικά όσα έκανα και δικαολογουντε από το αλκοόλ?
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #163063 από Vang στις 27 Δεκεμβρίου 2022, 2:09πμ

Vang

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2020
μηνύματα: 18 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Φυσιολογικά είναι όσα έκανες, μια διασκέδαση της στιγμής και δεν ήταν καθόλου κακό. Είσαι και σε μια ηλικία που γενικώς εξερευνάς και καλά κάνεις και όσο περνά ο καιρός θα κατασταλλάξεις στο τι σου αρέσει. Γενικα να είσαι ανοιχτόμυαλος και δε χρειάζεται απο τώρα να βάλεις μια ταμπέλα στον εαυτό σου (στρέιτ, μπάι, γκέι, γουατέβερ). Σκέψου απλά αν σου άρεσε η φάση και αν θα ήθελες να ξανασυμβεί. Και εννοείται ότι μπορεί να σ αρέσουν οι φάσεις και με γυναίκες και με άντρες (ή μόνο με γυναίκες ή μόνο άντρες), αυτό θα στο λέει το σώμα σου κάθε φορά τι σ αρέσει. Μην αγχώνεσαι και διασκέδαζε με όσα σ αρέσουν, η ζωή είναι μικρή και δε χρειάζεται να μετανιώνουμε για τέτοιες φάσεις. Τέλος, η φασούλα αυτή λογικά ήταν πολύ ωραία και αν προσέξεις σ αυτό το φόρουμ πολλοί θέλουν να κάνουν μια τέτοια φάση που έκανες και εσύ, άρα είναι σύνηθες.
Ελπίζω να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #163064 από Jeanmoust στις 27 Δεκεμβρίου 2022, 2:13πμ

Jeanmoust

Εικονίδιο
μέλος από: 8/1/2022
μηνύματα: 54 αποδεκτές 2
Φίλε, συμφωνώ με τον Vang. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις ενοχές. Δεν έκανες τίποτα κακό. Κι εγώ εχω παρόμοιες εμπειρίες, αλλά χωρίς να φτάσουμε στην πιπα. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε κι αυτό μετράει. Ήταν απλά μια ωραία φάση, που θα τη θυμάστε στο μέλλον. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα. Είναι φυσιολογικό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login