Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι κωλόχαρτο γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.
Τρίτη, 21 Μαΐου

Γκει; Βοήθεια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #174815 από steli0s στις 29 Δεκεμβρίου 2023, 2:10μμ

steli0s

Εικονίδιο
μέλος από: 15/12/2023
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Γεια σας φίλοι του φτου, χρειάζομαι βοήθεια/γνώμη.Τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής μ από τότε που με θυμάμαι όλοι με λένε γκει και ότι μοιάζω και ένα σορό βλακείες (πλέον δεν με ενδιαφέρει τι λένε αλλά αρκετές φορές νιώθω άβολα).Σχετικά με αυτό το θέμα δεν ξέρω αν είμαι ή όχι έχω δοκιμάσει με έναν φίλο μ και δεν είχα κάποια ανταπόκριση βέβαια με ερεθίζουν ποιο πολύ η γκει τσόντες παρά η στρ8 αλλά κάθε φορά που θα τελειώνω είναι σαν να έχω τύψεις.Θα ήθελα κάποια γνώμη πάνω σε αυτό ( δεν είχα ποτέ κοπέλα έχω κανει φάση με μια και γούσταρα παλιά μια φίλη μ)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #174817 από Stathis127 στις 30 Δεκεμβρίου 2023, 1:31μμ

Stathis127

Εικονίδιο
μέλος από: 25/12/2023
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Και εγώ σαν μπάι άτομο ένιωθα την ίδια ενοχή όταν τελείωνα με gay τσόντες και είναι λογικό,όταν μεγαλώνεις σε περιβάλλον που θεωρείται αφύσικο και ανώμαλο. Φαντάζομαι πώς με τα χρόνια, δουλεύοντας παράλληλα και με τον εαυτό σου,θα μπορέσεις να αποδεχτείς το γεγονός ότι νιώθεις έλξη και από τα δύο φύλα.Αν σε κάλυψε η απάντηση μου πάτα αν θες αποδεκτή
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #174818 από Troni στις 30 Δεκεμβρίου 2023, 11:19μμ

Troni

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2023
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Έγραψε:(Stathis127@30 Δεκεμβρίου 2023)
Και εγώ σαν μπάι άτομο ένιωθα την ίδια ενοχή όταν τελείωνα με gay τσόντες και είναι λογικό,όταν μεγαλώνεις σε περιβάλλον που θεωρείται αφύσικο και ανώμαλο. Φαντάζομαι πώς με τα χρόνια, δουλεύοντας παράλληλα και με τον εαυτό σου,θα μπορέσεις να αποδεχτείς το γεγονός ότι νιώθεις έλξη και από τα δύο φύλα.Αν σε κάλυψε η απάντηση μου πάτα αν θες αποδεκτήΦίλε εγώ δεν εκλύομαι καθόλου από τους άντρες αλλά βλέπω καμιά γκέι τσόντα λόγω της πιγμης στο αναλ? Βγάζει νόημα?
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #174823 από Vang στις 01 Ιανουαρίου 2024, 4:50πμ

Vang

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2020
μηνύματα: 18 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου! Θα πω και εγώ τη γνώμη μου, μετά από τόσα χρόνια που σε κοροιδεύουν ως γκέι είναι λογικό να νιώθεις τύψεις για αυτό σε περίπτωση που είσαι, και να έχεις συγκεντρώσει μια εσωτερικευμένη ομοφοβία μέσα σου (όλα τα γκέι/μπάι άτομα το έχουμε περάσει αυτό, η ομοφοβία έχει πολλές ύπουλες μορφές και την εκφράζουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε). Οπότε αν χύσεις μετά από γκέι τσόντα ή αν νιώσεις ότι ελκύεσαι από αγόρια/άντρες νιώθεις μετά τύψεις όταν περάσει η κάβλα.
Μπορείς να είσαι ότι θέλεις εσύ και κανείς δε θα σου πει τι να κάνεις. Μπορεί να είσαι γκέι/μπάι/γουατέβερ, έχεις τη δύναμη να φτιάξεις και να εκφράζεις τον εαυτό σου όπως θέλεις. Χέστους αυτούς που σε κοροιδεύουν και βρες άτομα που ταιριάζεις. Μη νιώθεις άσχημα για τίποτα σχετικά με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό, ότι σε ελκύει κυνήγησε το. Εγώ σήμερα περήφανα ως γκέι άντρας ζω τη ζωή μου κανονικά και την έχω χτίσει με ανθρώπους που νιώθω άνετα και κυνηγώ άντρες που με ελκύουν. Μπορείς και εσύ, σταδιακά κάνε τη σεξουαλική εξερεύνηση που σε τραβάει πιο πολύ, πχ αγόρια ή κοπέλες, ότι νιώθεις και όπως στο βγάζει κάποιος άνθρωπος. Είσαι φυσιολογικότατος και όλοι μας σ αυτή την ηλικία περνάμε τέτοιες φάσεις που αναρωτιόμαστε τι είμαστε (είτε στρειτ είτε μπάι είτε γκέι). Σου εύχομαι να βρεις τον εαυτό σου και όλα να πάνε καλά!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login