Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στα χλιδάτα κομμωτήρια μπορείτε να εμπεδώσετε τον ορισμό της λέξης 'σαχλαμούνι'.
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου

Πέος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #188278 από Ti leei στις 21 Οκτωβρίου 2024, 5:14πμ

Ti leei

μέλος από: 20/10/2024
Έχει κάνει κάποιος μεγέθυνση πέους αν ναι γιατί ;πονούσε κλπ
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #188280 από randomname στις 22 Οκτωβρίου 2024, 7:49πμ

randomname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2022

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε, δεν ξέρω αν ρωτάς γενικά ή αν ενδιαφέρεσαι ο ίδιος για επιμήκυνση πέους αλλά νομίζω πως για την ηλικία σου στα 16 είσαι αρκετά μικρός για κάτι τέτοιο. Είσαι ακόμα στην εφηβεία και το πέος σου βρίσκεται σε ανάπτυξη. Πέραν αυτού, η επέμβαση προσθέτει απλά λίγα εκατοστά παραπάνω, και σχεδόν ποτέ δεν είναι ιατρικά απαραίτητη. Δεν υπάρχει κάποιος επείγων ιατρικός λόγος για να την κάνει κάποιος, εκτός κι αν το πέος είναι π.χ. παθολογικά μικρό, δλδ ελάχιστα εκατοστά σε στύση, πράγμα σπάνιο. Αναφορικά με τον πόνο, θα υπάρχει προφανώς, όπως σε κάθε επέμβαση.

Υποθέτω πως το μέγεθός σου θα κυμαίνεται μέσα στο πλαίσιο του φυσιολογικού, οπότε κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να μείνεις όπως είσαι, τουλάχιστον μέχρι να γίνεις ενήλικας. Γενικά πάντως, μην ακούς παραπλανητικά πράγματα και επηρεάζεσαι εύκολα, το σώμα όλων είναι μια χαρά φυσιολογικό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #188281 από Ti leei στις 22 Οκτωβρίου 2024, 12:52μμ

Ti leei

μέλος από: 20/10/2024
Εγώ δεν θέλω να κάνω από περιέργεια ρωτάω αν έχει κάνει κάποιος
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login