Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Ronaldo ξεχύνεται σαν εμετός στην επίθεση! (Μ. Μαυρομμάτης)
Πέμπτη, 25 Απριλίου

Σηπτικό Βόδι 8/6/2011 6:39:00 μμ

Περί αδερφικών τσακωμών (μέρος 1ο)

ΤσουγδιέςΆνθρωπος. Μοναξιά. Ζευγάρωμα; Χαρά. Οικογένεια, παιδιά; Παραπάνω Χαρά. ΑΜ ΔΕ!


Για ν' αρχίσω, να πω τούτο: δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει ποτέ πάνω στον πλανήτη ον που να συγκατοικεί στο ίδιο μέρος με κάποιο άλλο για πάνω από ένα μήνα και να μην τσακωθεί έστω για το πιο ηλίθιο πράγμα που υπάρχει. Κι αυτό χωρίς να έχουν καν κάποια σχέση. Το φαινόμενο σχετίζεται άμεσα με το δεσοξυριβοζονουκλεϊκό οξύ του κάθε ανθρώπου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για άτομα που σχετίζονται και ακόμα χειρότερα εξ αίματος (βλ. αδέρφια μεταξύ τους, γιος-μάνα, γιος-πατέρας, κόρη-μάνα κλπ).


Σήμερα πρώτη φορά, και για αλλες δύο εβδομάδες ακόμα, θα σας αναλύσω το πρώτο παράδειγμα των παραπάνω παραγόντων διαφορών (βλ. πολέμων) εντός ενός σπιτιού, το οποίο είναι τα αδέρφια, και πιο συγκεκριμένα, θα σας γράψω τα πιο σημαντικά είδη τσακωμών μεταξύ αδελφών αδερφών.


Ο "Μουλωχτός"


Κυρίως μεταξύ Αγοριών
Χαρακτηριστικά Καταστρέφεις όλα τα υπάρχοντα του άλλου την ώρα που εκείνος λείπει, και μετά κάνεις την πάπια στους γονείς (ή και στον ίδιο αν είναι χαζός).
Πιθανή αιτία Σου έφαγε τη γκόμενα, σου έκανε το ίδιο και δεν ξέρεις γιατί, σου έβαλε στο δωμάτιο ένα CD Player που παίζει μόνο Νταλάρα.
Πιθανές ατάκες "Με μισείς!", "Με τη δικιά μου έψαξες τον ανδρισμό σου;" "Δεν έκανα τίποτα, ρώτα τη μικρή!", ή ακόμα και "ο μπαμπάς μου είπε να το κάνω!".
Βαθμός σοβαρότητας ●●●● (κάνετε πάνω από μήνα να μιλήσετε)

Ο "Who's the boss now?"


Κυρίως μεταξύ Αγοριών
Χαρακτηριστικά Κλωτσιές, μπουνιές, δαγκωνιές, αγκωνιές, κουτουλιές και ό,τι άλλο μαθαίνεις από τις ταινίες του Μπρους και τα βιντεάκια του Ζιντάν. Συχνά παρατηρείται στράβωμα του στόματος κατά τη διάρκεια των παραπάνω ενεργειών.
Πιθανή αιτία Χωρίς προφανή λόγο (εφηβικές μαγκιές). Μπορεί να συμβεί είτε γιατί η γάτα έχεσε μόνο στο δωμάτιο του Χ, ή γιατί χάλασε το παντζούρι του Ψ κ.α.
Πιθανές ατάκες "Άει στο διάολο μαλακιστάρι", "Άντε γαμήσου", "Είσαι μεγάλος μαλάκας", "Άρπα κι αυτή!", "Μπαμ", "Μπουμ", "Πλατς", "Πρρρ" ή "Χουζ δε μπος νάου;".
Βαθμός σοβαρότητας ● (σε μία-δύο μέρες το θέμα έχει ξεχαστεί και πιθανό είναι το πάρτυ να ξαναρχίσει σε μικρό χρονικό διάστημα).

Ο "Όλα στη μαμά"


Κυρίως μεταξύ Αντιθέτων φύλων
Χαρακτηριστικά Σε μικρές ηλικίες, ό,τι βρισιά παλιοκούβεντα πει ο άλλος, εσύ το ρουφιανεύεις στους γονείς, συνήθως στη μάνα. Σε μεγαλύτερες, παίρνεις με βία όλα τα τεύχη του Penthouse κάτω απ' το κρεβάτι του και τρέχεις με μνησικακία στο μάτι να τα ταβανοπροκέψεις στη μάνα. Έχει παρατηρηθεί ότι αυτός που αρχίζει τον καβγά είναι τις περισσότερες φορές γένους ♀ (συχνότερα όσες έχουν ζώδιο Σκορπιό). Σωματική βία πολλές φορές δεν ασκείται, είτε λόγω τιμωρίας ("μια βδομάδα στο δωμάτιό σου") που μετά το ξεχνάς έτσι κι αλλιώς, αλλά και λόγω σαβουάγ βίβγ. => Δε βαράμε γυναίκες κι έτσι.
Πιθανή αιτία Δε σε κάλυψε σε έξοδο incognito, δε σου έδωσε λεφτά για την τσάντα της βιτρίνας, την κορόιδεψες στο γουόλ της, (σπαν.) της έκλεψες τον γκόμενο, αλλά μπορεί και χωρίς κανένα λόγο, έτσι επειδή είσαι σπασαρχίδω και θες να πληρώσει κάποιος τα νεύρα της περιόδου σου.
Πιθανές ατάκες "Είσαι μεγάλο καρφί μωρή!", "Τι ταβανόπροκα που είσαι", "Ναι τρέχα να της το πεις, ρουφιανόσπερμα", "Σταδιάλα χαφιεδόσκατο", (σπαν.) "Αφού εσύ δε τον ικανοποιούσες μωρή σωλήνα!".
Βαθμός σοβαρότητας ●● (την πρώτη εβδομάδα δεν της απευθύνεις το λόγο καν, αλλά μόλις της περάσει η περίοδος/τα ξαναβρεί με τον γκόμενο σου ζητάει συγνώμη και επειδή δε μπορείς να αντισταθείς σε κοπέλα τη δέχεσαι.)

Μη χάσετε στο δεύτερο μέρος της έρευνας: Ο τσακωμός "Όλα στο μπαμπά", ο "Εγώ; Ψέματα λέει!" και ο "Συναισθηματικός" την επόμενη εβδομάδα αυτού του βρωμερού καλοκαιριού στο εξίσου βρωμερό ftou.gr.

Μαθήματα Rohala Art

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.