Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο κακά, κάνε αυτό που έχεις ξανακάνει.
Κυριακή, 21 Απριλίου

Webmaster 30/8/2002 9:03:00 πμ

Αν τα αμάξια είχαν Windows...

ΓκαζιέςΕάν η General Motors είχε αναπτύξει την τεχνολογία της όπως η Microsoft™ μη χέσω, τα αυτοκίνητα που θα οδηγούσαμε θα είχαν τις εξής ιδιότητες:


1. Το αυτοκίνητό σας θα πάθαινε ατύχημα δύο φορές τη μέρα χωρίς κατανοητό λόγο.

 

2. Κάθε φορά που οι άσπρες γραμμές του δρόμου ξαναβαφόνταν, θα έπρεπε να αγοράζετε ξανά νέο αυτοκίνητο.

 

3. Περιστασιακά το αυτοκίνητο θα ξέφευγε από την πορεία του χωρίς γνωστή αιτία. Εσείς θα έπρεπε απλά να το δεχτείτε, να ξαναξεκινήσετε και να συνεχίσετε την πορεία σας.

 

4. Κάποιες φορές κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων ελιγμών όπως για παράδειγμα μια κλειστή αριστερή στροφή, το αμάξι σας απλά θα πήγαινε όλο ευθεία και έπειτα θα αρνιόταν να ξαναξεκινήσει, και για να το αντιμετωπίσετε εσείς αυτό θα πρέπει να προχωρήστετε σε ολική αλλαγή και επανεγκατάσταση της μηχανής.

 

5. Τα αυτοκίνητα δεν θα σας παραδινόντουσαν παρά μόνο μ' ένα κάθισμα διότι θα έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα στο CAR-Me και στο CAR-xp. Κάθε κάθισμα επιπλέον θα απαιτούσε ειδική παραγγελία από τη Μονάδα παραγωγής.

 

6. Η Apple θα ανέπτυσσε αυτοκίνητα που θα λειτουργούσαν με ηλεκτρική ενέργεια, πιο αξιόπιστα, 5 φορές πιο γρήγορα και 2 φορές πιο ελαφριά, αλλά δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν παρά μόνο στο 5% των δρόμων.

 

7. Οι ενδείξεις θερμοκρασίας των λαδιών και της μπαταρίας θα ήταν αντικατεστημένες από τη γενική ένδειξη "Γενική βλάβη".

 

8. Τα καθίσματα θα απαιτούσαν από κάθε επιβάτη να έχει το ίδιο ύψος και το ίδιο βάρος.

 

9. Ο αερόσακος πριν ανοίξει θα ρωτούσε: "Θέλετε οπωσδήποτε το άνοιγμα;"

 

10. Περιστασιακά οι έξοδοι αυτοκινήτου θα μπλόκαραν. Εσείς δεν θα μπορούσατε να τις ξανανοίξετε παρά μόνο κάνοντας ένα κόλπο, για παράδειγμα θα πρέπει συγχρόνως να τραβάτε το χερούλι της πόρτας, να γυρίσετε το κλειδί και με το άλλο χέρι να αρπάζετε την κεραία του ραδιοφώνου.

 

11. Η General Motors θα σας υποχρέωνε να αγοράζετε με κάθε αυτοκίνητο ένα πακέτο οδικές κάρτες Deluxe της εταιρίας Rand McNally (αφού είναι θυγατρική της General Motors), ακόμα και αν εσείς δεν θέλετε και ούτε έχετε ανάγκη αυτές τις κάρτες. Σε περίπτωση που δεν αγοράζατε αυτά τα έξτρα, το αυτοκίνητό σας θα έτρεχε 50% πιο αργά (ή πιο γρήγορα). Εξ αιτίας αυτού η Rand McNally θα γίνει στόχος δικαστηρίων.

 

12. Κάθε φορά που η General Motors θα βγάζει ένα καινούριο μοντέλο, κάθε οδηγός θα πρέπει να μάθει ξανά να οδηγεί, γιατί καμιά εντολή δεν θα λειτουργεί όπως ακριβώς στα προηγούμενα μοντέλα.

 

13. Και τέλος θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Έναρξη" για να σταματήσει η μηχανή.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~---TEO--- @ 24/3/2004 - 13:05
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! (H) ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟ ΒΗΜΑ 9 !!!;) ΕΙΣΑΙ (*), ΡΕ!
#2~Katerina @ 14/7/2008 - 22:31
Θεϊκό, κορυφαίο και πάει λέγοντας..
#3~Σηπτικό Βόδι @ 19/7/2010 - 20:52
"Θέλετε οπωσδήποτε το άνοιγμα"; Τι είπε ο άνθρωπος... :P

14. Για να στρίψεις αριστερά ή δεξιά, θα έπρεπε πρώτα να κάνεις αναβάθμιση στο Microsoft Steering Wheel 2.0

15. Αν δεν είχες λεφτά να αγοράσεις δικό σου αμάξι, θα μπορούσες άνετα να αντιγράψεις κάποιου φίλου σου αφού του το δανειστείς, και να το 'χεις και εσύ, οπότε όλα μέλι γάλα.

Αχ ρε Windows...

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.